• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-15 10:42:26 följande:
    Gömt sig? nej den är här och steeeeeker! Kattungarna har gjort sig så platta och långa de kan ute på altanen i skuggan...
    Åh! Sötnosarna!!! *gosigos*
  • passionsblomman

    Ha! Snarare busi-bus! De är HELT vilda och skuttsar emellan sovpauserna runt så man tror de fått fnatt!


    Leksi skrev 2009-07-15 10:49:55 följande:
    Åh! Sötnosarna!!! *gosigos*
  • Hvidbrud

    Oj, jag somnade visst på soffan... skönt!

    Lite molnigt är det i dag, men det är ju bara skönt. Fick fint rodnade armar igår i solen när vi satt och njöt av glass god som när man var liten.

    Snart har vi ettårsdag! På söndag! Vi borde hitta på något kul, men det blir nog mest att fixa lägenheten, men det är ju kul det också, när man väl blir klar.

    Blommis: Har du snackat med bankerna idag?

  • passionsblomman

    Nä bara till en och kaaaanske till två till men det är jättekanske än.

    JAAAAA jag babblade nog hål i huvet på banktejejen därnere! Hon skulle kolla på lånelöfte, men bara såhär över telefon så lät on inte alls som att det var några omöjligheter!
    Jag är svimfärdig av spänning! TÄNK om tänk om tänk om!

  • Hvidbrud

    I i I I I I I i i *jaghyperventileraravrenspänningomniundrar*
    Åh, vad spännande det är!

    Önskar att jag kunde ta en av missarna, skulle vara skönt med en liten spinnande hårklump brevid mig i soffan. *hjärtar*

  • Leksi

    Vad spännande Blommis! Får ni besked idag? Hoppas hoppas det går vägen!!

  • ingenjörsbruden

    Hahhaha ja Blommis är ju ALLT annat än kall!
    Verkar vara ett riktigt mentalfall om man kan få för sig ngt så tokigt!

    Ja brännan fick en rejäl skjuts igår....blev ju lite mer sol på stranden osså....tur att pigmenten redan är lite booostade sen Thailand!

    Sicka små bushårbollar! Kan riktigt se de små hårtussarna studsa runt o busa o sen bara falla ihop pladask på stället o storsova i hög! *smälter*

    Ninnis: Jaaaa det är fina trakter!!! Funderade över hur det kan finnas så många hästgårdar runten om....men kom ju på att ni inte betalar någon skatt i den kommunen...
    Badar alltid i Kämpinge faktiskt....men guu så brunt vattnet var! Trodde det var jättemkt tång....men det var bara brunt o lite lite tång.....skumt!
    Men gött o svalka! Blev dock ingen håla till magen.....maken hade inte med någon spade!

    Hviids: Din mage är så fiiiiiiiiin! Fladderbuset busade runt vid närkontakten med lillmuffin! Hahaha fast hon kommer nog att bossa fladderbuset från början med all sin energi o aktivitet!
    Förresten så meddelar maken att du får NÄR SOM HELST låna hem vår kissekott...han spinner osså massor o ligger gärna i knäet!
    Fladderbuset brukar buffa loss på totten....men totten fattar inget....hahahaha....fast du hade kanske blivit helt blå av lillmuffins totte-buffande då!

    Blommis: Va spännande!! Verkar var en mkt bättre bank än den vi har! *håller tummen jättehårt o hoppas hoppas hoppas massor*

    Vårt möte med banken gav i princip ingenting....suck!
    Blir ett moment 22 i o med att vi inte får köpa tomten (äganderätten) förrän grunden är gjuten (flr att man inte ska kunnna sälja den kommunala tomten vidare)....medans banken inte kan starta byggkreditivet förrän vi har lagfarten som säkerhet....SUCK eller? Men jag viftade extra med fransarna o förklarade att det är ju faktiskt bara en kort period på 2 månader fr byggstart tills vi äger tomten som banken inte har säkerheten.....banktanten funderade på att ge oss ett Blankolån (behöver ej säkerhet) tills byggkreditivet kan börja användas....men det är ju störtlöjligt!
    Nåja....hon skulle kolla upp detta för som sagt....det är störtlöjligt för en så kort period på 2 månader.

    Ja opmpyssling av sig själv är så skönt! Smörjer faktiskt in magen varje kväll....men så här långt så har jag haft tillräckligt med hud för fladderbusets expansion

    Nu ska jag fixa lite till med naglerna som jag inte hann i går....lacklager nr 2 o 3 så håller de sig finfina länge!

    Ikväll ska vi åka o hälsa på en av makens gamla kompisar o kika lite på deras hus o äta gott! Maken har varit i deras hus en gång...på sin svensexa...men han kommer inte ihåg ett smack av hur det ser ut....hahhhahaha så det blir "första gången" för oss båda ikväll!

    Hvidis: Hoppas att besöket på MVC gav massor o att de har lite annan åsikt osv. Man kan ju iallafall kolla o se.

    Diabetesläkaren skulle ju ringa igår....o ja det gjorde han efter att jag minicallat honom.....men då var han på väg hem o hade inte mina värden....så han skulle ringa idag istället.....men det har han inte gjort ännu...suck eller?
    Hade 2 värden över men de är som sagt rätt logiska....hehhehe tiramisu är jävligt gott!
    Men i morgon ska jag ju in till spec. mödravården o träffa bm osv...så jag tar ett snack med dem osså om mina värden om inte läkaren ringer.....verkar ju liksom helt rörigt där inne.....
    Wiiiiiieiee i morgon är det ul!!!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan