Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ingis då börjar jag koppla, tror jag, man räknar allså från +0 till +6? Jag har valt att räkna från +1 till +7 för det är i min värld mkt mer logiskt.

    Blommis vad duktig du varit. Sladdar är det värsta som finns, tur att man oftast kan gömma dem bakom en hylla eller något där de får samla damm.
    Mysig morgon ni haft.

  • lanovia 08

    Ingis, du är inte klok!

    Ha det så trevligt Ninnis.
    Förresten Lars W vann inte mkt jubel från maken. Blev väl kanske inte superförvånad.

    Jaja nu måste jag jobba lite innan jag skall hem eller ialla fall bort från jobbet. Blev hastigt o lustigt inbjudna till några kompisar.

  • lanovia 08

    Goodmoooorning eller snarare *gäsp*

    Ninnis, visst gillar han Winnerbäck. FAst vet inte om han insett det själv ännu. Brukar komma kommentarer ibland istil med men han är ju faktiskt bra. Men tydligen gillar han honom inte tillräckligt mkt för att vilja gå på konsert med honom. Eller det var väl inte heller sant för han var beredd att göra det för min skull men han tyckte vi kunde hitta på något annat i stället.

    Borde inte Hvidis vara tillbaka från Kph och vännen snart?

    Besöket hos kompisarna igår var trevligt. De blev väldigt glada över våran lilla nyhet.
    Vi träffar dem på tok för sällan, de är så sköna att umgås med. Man är liksom så harmonisk när man går ifrån dem. De har två småbarn, men kan t.ex prata om annat än dessa små barnen. Och de tar hela småbarnsbiten så lugnt. Annars har jag t.ex. en kompis som både jag o mannen pustar när vi går i från. För det är bara hennes lilltjej som gäller och det är SÅÅÅ jobbigt och så mkt att tänka på och gud vet allt.

    Ninnis, jag är också nyfiken på vad du gör iflygplanet egentligen, låter inte så himlans roligt.

    Daa, skall dina indianer också börja gå vilse. Detta problem har vi haft förr, visa utrustade vi med GPS, kanske behövs hos dig med...

    Nähä nu är det säkert massa mer jag hade tänkt att skriva men jag MÅSTE verkligen komma igång o jobba nu om jag vill få någon lunch.

  • lanovia 08

    *mumsar båda blåbär och jordbubbar* Tack, vad gott!

    Daa ut med det bara, det är det vi är till för här (förutom att allmänt "umgås" och snacka skit) så är det här ett välidgt bra forum för att få ur sig jobbiga känslor.

    Ninnis, jag kanske överraskningsbiljetter hade varit något. Men jag väntar nog lite med det. Så där lagom för att det säkert skall hinna bli slutsålt innan jag bestämmer mig.

    Ojoj Bruttan ni har lite ved värkar det som. Men då får du en glad OCH varm make i vinter verkar det som.

    Vilket väder det är idag. Får lust att bara skita i jobbet och sticka hem. Men det är tydligen inte helt godkänt...???

    Har så förbenat ont i magen idag, verkar som den är i växartagen just nu.

  • lanovia 08

    Värkar??? Nja det får vi väl hoppas ni slipper när ni klyver veden...
    verkar skulle det så klart vara

    lanovia 08 skrev 2009-08-05 10:25:49 följande:


    * Ojoj Bruttan ni har lite ved värkar det som. Men då får du en glad OCH varm make i vinter verkar det som.
  • lanovia 08

    *vinkar till Hvidis*

    *ler åt Herr Blommis* hej hopp för planering.

    fy fasiken för dessa hormoner. Har precis storgråtit för maken i telefon. Varför?? Ja den som det egentligen visste. Han skall iväg på träning ikväll, vi har MASSOR att göra på hemma plan. Jag är TRÖTT. Att han lovat att klippa gräset efter träningen och bett mig bara sitta i soffan ikväll plus lovat att hoppa träningen på lördag hjälpte föga. Tårarna bara rinner. Tur att jag är ensam på rummet, tyvärr måste jag dock snart ut och traska genom hela det här stället. Och det absolut värsta av allt, jag har absolut ingen anledning till att gråta.

  • lanovia 08

    Tack alla! Ni har än en gång fått mig att inse att jag inte är enbart helt dum i huvudet.
    Det är tur att man har världens bästa där hemma i alla fall som klarar av mig när jag är sådan här. Tänk om han blivit sur eller bara suckat och stönat. Sucken var väl iof nära när han insåg att det inte spelade någon roll vad för lösning han än kom med, jorden skulle ändå rasa ihop i min värld.
    Nu känns det i alla fall bättre och jag är säker på att vi kommer lyckas med det vi skall, precis som vi brukar. Och precis som älsklingen sa förut, vi brukar ju lösa allt... jo...

    Hvidis tack för tipset, då skall jag ha mannagryn till frukost imorgon. mums.

    Ingis vad kul att träffa Nalle Phu 40. Ha det så trevligt.

    Bruttan, jag har hört från lite olika håll, ännu är det dock obekräftat, att om gräsklippan skall fungera så bör man inte klippa av elkabeln.

  • lanovia 08

    Bruttan, hälsa Umeå från mig! Där bodde jag i 4,5 år. Den ljuva studenttiden.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan