Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ingis, jo det känns som en ok deal. Vi har att göra ändå.

    *mumsar danska bröstkarameller*
    Jag är så godissugen!!! Vet inte om jag skall försöka stå emot eller gå och köpa. *dreglar*

    Kom igen Ingis, du orkar, bara 3 v kvar innan du får lång ledighet från jobbet! Hur länge skall du vara hemma förresten?
    Jag frågade mannen här om dan hur mycket han ville vara hemma. Han tittade frågande på mig och sa vi delar på hälften, det är väl självklart! Ok, då vet jag.
    Tycker han har helt rätt, men någonstans hade jag ställt in mig på ett helt år hemma, men som sagt även pappan har ju sin rätt.

    Oh godis...

  • lanovia 08

    Nä det är inte alltid så lätt att få till det där med ledigheten. Vi får väl se hur vi lyckas. Förstår att du inte vill börja jobba i juni.

    Nej, va du tvungen att svara så?? Jag ville ju höra gå och köp lite godis då.
    Jag har både frukt och macka som ligger här och tittar på mig...
    Enligt min första (moraltant) BM så är ju inte frukt bra heller för det är socker i det med. NÅgon som jag dock har ignorerat.

  • lanovia 08

    Ankan jag vet inte. Vet att de avråder en från att vaccinera sig mot TBE i alla fall om man inte är särskilt utsatt för fästingar, om det är till någon hjälp.
    Det enda är nog att ringa och prata med någon vaccinationsklinik och se vad de säger.
    De senaste jag läste var att de inte vet vare sig hur influensan eller vaccinet påverkar fostret. (men det var på FL så dags att ta det med en nypa salt)
    Vad jag förstått så är de restriktitiva till att vaccinera om de inte vet påverkan eller anser riskerna vara större om man bli smittad av aktuellt virus.
    Men som sagt ring och prata med någon. Meddela gärna vad de säger.

    Blev nästan inget godis här, var bara tvungen att köpa 2 hårda patroner för att minska värsta suget. SEdan har vi bestämt oss för att baka kladdkaka ikväll istället.
    Någon som sitter på ett superbra recept? (mitt är inte så lyckat)

  • lanovia 08

    Ja det är ok grå katt. Ialla fall gör jag det. Alkohol avdunstar vid upphettning.
    Ha så trevligt ikväll.

  • lanovia 08

    Ingis, jag håller med dig vad gäller vaccin. Är väldigt skeptisk i vanliga fall, när det gäller fullt friska människor och influensa. Men sedan är det ju tydligen skillnad med denna och om det riskerar att panedemi (? heter det så?) av det...
    Också vore det ju trevligt att veta hur fostret påverkas, det är ju AoO.
    Ja vi får väl se vad de kommer med för info längre fram.

    Ingen som sitter på ngt gott recept? Får googla lite.

    Har idag sprungit fram och tillbaka 2 ggr genom denna site (vilket är många byggnader) bara för att ena gången märka att jag glömt en platta som jag behövde. Och andra gången konstatera att det maskinen var upptagen 1h framåt så jag kunde ändå inte göra det jag skulle. MORR! säger jag då.

  • lanovia 08

    hahaha
    Nu har du varit rolig för idag.


    Ninnnis skrev 2009-08-11 16:12:33 följande:
    Nej, jag sitter på min stol lanovia 08 skrev 2009-08-11 16:10:19 följande:
  • lanovia 08

    Oh... smörgåstårta vill ha!
    Har dreglat efter detta i säkert 1½ månad nu, sedan sist vi diskuterade detta ämne här. MÅste hitta en bra anledning att göra detta snart hemma. *slickar mig runt munnen*

    Ha det så trevligt ikväll Ninnis.


    Ninnnis skrev 2009-08-11 16:13:38 följande:
    Åh, vad jag är eftermiddagstrött!!!!Ska ta en kopp kaffe, sen åka hem och gå på 2+10-års kalas hos makens syster med familj. Hoppas på smörgåstårta...
  • lanovia 08

    Tack andbeyond.

    Ninnis, jotack det är mkt bättre nu. Illamåendet har så gott som släpt. Händer dock fortfarande att jag spyr, men verkar inte vara mat som kommer upp utan snarare vätska, typ galla eller magsyra. (förlåt info)Aptiten känns mkt bättre, kan äta på kvällarna igen.

  • lanovia 08

    Vet inte var jag skall göra av mig själv just nu. Helst i ett annat rum än mig själv. Började med att allt gick fel i em på jobbet. Väl hemma inser vi att någon vid något tillfälle dragit ur sladden till frysen i förrådet, där det fanns kyckling och jordgubbar. Jag har tyckt att det börjat lukta där men inte kunnat lokalisera vad det var. Idag insåg vi ochh hittade alltså en rutten kyckling och icke ätbara jordgubbar. Jordgubbar som vi plockat och skulle göra sylt av. Orden ur min mun var inte fina och tårarna har runnit (kanske inte så jag skulle reagerat i vanliga fall). Var inte annat än att sätta på frysen igen i väntan på sopbilen och städa runt frysen.
    Sedan kom vi till matlagningen, jag har bakat kakan som trots denna dag blev lyckad. Stackars maken har försökt göra mat, med dumma kommentarer från mig hela tiden. Måste du ha i så mkt senap, jag gillar inte honung i sås- Gud vet allt jag hävt ur mig. (Han förtjänar ett förlåt sedan). När han sedan tyckte jag kunde skärpa mig fick han bara ett surt "jaha men om du inte gillar mitt humör behöver du inte göra mig gravid igen".
    Så uttalar sig en mogen 28-åring eller hur??
    Ta mig bort från mig själv!!!

  • lanovia 08

    Jenny, försök strunta i dem. Så klart de hoppas att du skall bli kvar ett tag det underlättar ju för dem. (sedan kunde man ju önska att de kunde låta bli att säga det) Men du kan inte leva efter deras önskan. Skulle du bli gravid snart o komma och berätta det skulle de säkert bli glada för din skull.
    Hur verkar det på jobbet då? Är det fast du fått? Vart är det ni har flyttat?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan