Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Villemoa, låter som din man verkar fått lära sig att ta ett rejält humör.
    Hvidis om det leder till att man blir bättre på att säga ifrån så är det ju väldigt bra.

    Hvidis och Ingis har ni bestämt namn till era vildbattingar ännu?

    Ankan ringde du till någon angående vaccin?

  • lanovia 08

    Hvidis, vi vet att du finns här med oss, det räcker, man orkar inte alla dagar. Du har mkt att stå i själv nu, måste blir många tankar nu när det närmar sig. *kramar hårt och uppmuntrande*

    Alma gillar jag, har försökt föreslå det för mannen men han tyckte det var för mkt gammelmormor över det. Vi var på långpromenad igår (när min storm hade lagt sig) och då brainstormade vi namn. Vi har ju på något vis varit fast i Ellen båda två sedan precis innan jag blev gravid. Men sedan fastnade vi även för Linnea och Emma.
    Killnamn är värre, är liksom inget som riktigt faller i smaken där, ev Oscar. Är det någon som har tips?
    Nu har vi ju ett tag kvar, men kan ju inte låta bli att fundera.

  • lanovia 08

    Surt att killen drog sig ur. Så då skall du behöva ut och leta ny person. Segt.

    Ingis har tänkt länge på att man borde ha kassaskåp, men aldrig tatt mig längre än så. Vad köpte du för något? Stort litet? Skall det sitta fast i väggen eller bara som brandskydd?

    Blommis gött att ni kunde ta bilderna. Lugnar det ner sig lite nu då? Eller är det fortfarande fullt ös medvetslös som gäller till visningen? När är den?

  • lanovia 08

    Det är inte lätt det där med vaccinet. Jag brukar som sagt inte tycka att det är något jag vill ha när det gäller influensa. men det här vill de ju att alla skall ta för att hindra spridning... men får la börja med att invänta info om vad det innebär för skrutten i magen.


    Ankan80 skrev 2009-08-12 15:50:32 följande:
    Nä, kan inte ringa från jobb o prata om graviditet .Jag skall nog inte ta det har jag kommit fram till....lanovia 08 skrev 2009-08-12 15:27:31 följande:
  • lanovia 08

    Usch ja, tänk om man kunde stoppa sig ibland. Känns som det är en ailen som kliver in i ens kropp ibland och bara tar över.


    passionsblomman skrev 2009-08-12 15:55:53 följande:
    Nu har jag lääääst en massa! Igår ska jag erkänna att jag mest kastade in ett utbrott och sedan gick och lade mig...Lanovia, jag har gått här och tänkt på dig och hur du kände dig -det var så bra beskrivet:ibland vill man helst slippa sitt eget jobbiga sällskap och vila upp sig från sig själv.Värst är när man HÖR hur dum man är men inte ens kan hejda sig just då, utan fortsätter vara hemsk för att komma med sitt förlåt senare.*kram*
  • lanovia 08

    Kan du inte dela med dig av lite pojknamn Blommis?

    Hvidis, jag kommer ofta på mig själv att tänka på det som en tjej. Som vi sa igår, vi har trott så mkt på att det är en tjej så det kommer bli en kille bara för det. Ren logik!!!
    Nej jag har inte drömt om bebisen ännu.
    Men däremot drömde jag att jag var hos gyn i natt. Hade fått tillbaka mina cellförändringar och var tvungen att operera akut och det skulle vara utan bedövning och massa hemskt. Huvva!!!

  • lanovia 08

    *kramar Ninnis tillbaka och passar på att ge alla andra en kram också* (Varför fick jag ett ? efter mig? )

    Vilken skön "powernap" du fick.

    Vad bra med lite förslag på killnamn, finns några ok där, men inget som riktigt tilltalar. Gillar Jakob, men det är redan upptaget av min kompis man skulle kännas fel att döpa barnet efter honom...

    Jag tror helt enkelt vi är för inkörda på att det är en tjej just nu. Men tänkte på det där med namn på våra barn här i tråden. Skulle ni bry er om det blev så att våra/era barn skulle heta samma? Funderade först på om jag skulle våga fråga er om namn med risk för att ni skulle nämna något som vi också funderade på. Men min slutsats var att även om några av oss redan setts och säkert kommer göra det igen, så är det ju inget som händer jätteofta så om mitt barn skulle heta samma som ett annat i den här tråden skulle det inte vara någon katastrof. Men vad tycker ni?

    Andbeyond, så du tycker Emma är fint, förstår inte varför.

    Ett annat tips när man ammar är att inte dricka energidryck, det har jag en kompis som testade. Snacka energisk unge hon fick.

  • lanovia 08

    Ja Blommis du måste säga till när annonsen finns att se!
    Jag blev supernyfiken på vad din son heter nu. Jag har iof en gissning. Men Ninnis hur kunde du räkna ut det så där bara?

  • lanovia 08

    Ja en var inte rolig. Jag drömmer mkt konstigt just nu. Men jag är tydligen inte ensam om det för i vårat sovrum vet man aldrig vad som händer nu för tiden.
    Berättade ju om att mannen försökte dra av mig trosorna en natt. Här om natten så vaknade jag av att han snodde min kudde. Han lämnade snällt tillbaka den när jag bad om den=ryckte tillbaka den. Men vad 17 skulle han med den till???


    Hvidbrud skrev 2009-08-12 21:53:02 följande:
    Usch en sån dröm! *rysterbortden*
  • lanovia 08

    Nu vet jag vad din son heter Blommis! Därmed avslöjat hur nyfiken jag är av mig.
    Jag fick nästan rätt, jag tänkte när jag läste dina namn att en son till Blommis heter säkert --- eller ---. Och det ena utav det var det.
    Fint namn han har.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan