• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Ninnnis

    GRATTIS PÅ 30-ÅRS DAGEN, INGIS!

    Och grattis i efterskott, Andbeyond!

    Och tack för gratulationer förra helgen!

    Nu är vi hemkomna fån roadtripen som avslutades hos min familj i Norge. Den började med bilbreakdown utanför Halmstad, vilket ledde till 2 timmars väntan på bärgningsbil, bärgning till Halmstad, hyrbil hem till Skåne, hyrbil+andra bilen tillbaks till Halmstad, lämna hyrblien och fortsätta till Smögen, 7 timmar senare... Det blev alltså combi istället för cab, men vädret de första dagarna hade inte inbjudit till att åka nercabbat i alla fall...

    Vi hade underbara dagar i Smögen, Fjällbacka, Grebbestad och Koster. Vi har hunnit träffa bästisen med pojkvän, festa med min bror och hans sambo, mysa, cykla, vandra och bada på Koster och slutligen umgås, fira födelsedagar och åka båt med min familj plus mormor. En underbar semester, som tyvärr är slut imorgon... Tänk att fyra veckor kan gå så fort! Fast jag tycker ändå att vi har hunnit med väldigt mycket, och batterierna är laddade inför vardagen igen

  • Ninnnis

    Heeeeeeeeeeeej Blommis!

    Ja, vi var lite knäckta först, men man måste ju liksom bara bestämma sig för om det ska få förstöra semestern, eller om man väljer att strunta i det och göra det bästa av situationen. Vi bestämde oss för att det bara var en värdslig ting, och att VI ju är hela och friska i alla fall Vi hämtade upp bilen på hemvägen igår, och körde en sväng inom svärfar som fyllde år också, så maken fick köra lite cab ändå

  • Ninnnis

    Hej Ankan!

    Vilken snygg bild förresten!

    Jag tror förresten att vi cyklar väldigt jämsides den här månaden... *sticker snabbt ner i sanden igen*

  • Jenny står brud 090801

    Hej alla.
    Jag har varit inne här och tittat lite innan, men det känns som det är nu jag "får vara här på riktigt". Vi gifter oss på lördag, om 6 dagar :) Och sen ska vi börja "göra bebis". Funderar lite på hur vi ska göra, har nämligen köpt hem ägglossningstest... ska jag börja använda dem direkt eller skall man bara försöka vanligt först? Hur tänker ni? Vill ju såklart att det skall gå så fort som möjligt, men inte heller förstöra romantiken.

    Oj, blev visst ett långt inlägg.

  • passionsblomman

    Hej på dig och välkommen hit!

    Om du ska kissa på stickor eller ej, det tycker jag beror till stor del på om du har koll på din cykel och hur regelbunden den är. Jag har tex en extremt oregelbunden och har äl alltifrån dag 11 till dag 27 i cykeln. Det är värdelöst tatt försöka få koll då.

    Om du däremot har en cykel som alltid är 27-28 dagar, så har du ju med all sannolikhet äl mellan dag 11 och 16. Det innebär att om du har sex varannan dag från dag tio till 16 så säkrar du ju att det finns levande simmare redo att möta ägget närhelst det lossar.

    Egentligen är det ju det som behövs. Så, är du inte osäker på cykeln eller orolig att något är på tok, tycker jag inte att du ska kasta ut pengar på test. Ha roligt istället!

    (jag brydde mig inte ett smack om några test innan vi fick vår son. De senaste åren därrremot, när vi hade försökt länge utan att få ett syskon, så började jag försöka pricka äl bättre. Det visade sig tämligen hopplöst, så nu får vi hjälp)

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-26 16:30:39 följande:


    Hej alla.Jag har varit inne här och tittat lite innan, men det känns som det är nu jag "får vara här på riktigt". Vi gifter oss på lördag, om 6 dagar :) Och sen ska vi börja "göra bebis". Funderar lite på hur vi ska göra, har nämligen köpt hem ägglossningstest... ska jag börja använda dem direkt eller skall man bara försöka vanligt först? Hur tänker ni? Vill ju såklart att det skall gå så fort som möjligt, men inte heller förstöra romantiken.Oj, blev visst ett långt inlägg.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan