• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2009-07-28 09:17:15 följande:
    Snart ska jag sitta i tre timmar på ett stillastående flyg och titta på fyra piloter som går igenom flyget, det känns som en passande sysselsättning idag
    ?!
  • Leksi

    Vad kul med Metallica-konsert Ninnis! Vet inte hur många gånger jag försökt få biljetter till dem men det är ju helt omöjligt. Det blev Britney-konsert istället till makens stora glädje (not)!

  • Jenny står brud 090801

    God morgon eller förmiddag alla.
    Jo vi har koll på det mesta, men lite stressigt blir det ändå nu när det är nära. Mina föräldrar kommer idag och skall hjälpa till nu fram till bröllopet. Det som känns mest stressigt för mig är att blivande mannen skall göra maten själv, han har kockutbildning och ville verkligen, men han är kolugn så då får jag väl också försöka vara det.

    Fresten så har jag testat med ägglossningstest nu i två dagar, och det ger utslag på att jag är påväg mot ägglossning... jättesvagt streck igår, lite tydligare idag (men fortfarande mkt svagt) Har vi tur kanske det blir en "bröllopsnattsbebis". Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas.
    Åter till förberedelserna.


    Leksi skrev 2009-07-28 08:59:50 följande:
    Välkommen hit Jenny står brud 090801! Vad mycket spännande som händer i ert liv just nu - nytt hus, bröllop och så bebisplaner! Roligt! Har ni allt under kontroll inför den stora dagen eller känns det stressigt? *lycka till!*
  • lanovia 08

    Om vi får se Spillevinken idag eller bara höra hjärtljudet återstår att se. Spännande skall det bli ialla fall. Bara allt är ok....
    kl 13 är den magiska tiden.

    Ninnis vad bra att Metallica var bra. Lyssnade lite på U2 igår, och blev lite lätt sotis på er.

    Jenny har aldrig använt ÄLtest själv. Men vad jag förstått i denna tråd så gäller det att smida dagarna innan testet verkligen ger utslag för då kan det redan vara för sent. Alltså skulle det nog vara i dessa dagar för er. Har jag förstått det rätt ni som använt testen?
    Lycka till med förberedelserna, skönt att få hjälp av föräldrarna. Och ta det lugnt, känner sambon att han har kolla så har han nog det.

    Leksi kan nog förstå om mannen inte är helt nöjd med att byta Metallica mot Britney.

  • Ninnnis

    Hihi, jag hade inte heller blivit så glad om jag hade tvingats se Britney istället för Metallica

    Lanovia, klockan 13 håller jag tummar och tår så de blir blå!

  • passionsblomman

    In i sängkammaren med dig! Er menar jag! NU är det läge att ha sex så det står härliga till. Precis som Lanovia säger. För det där svaga strecket kan VIPS bli ett starkt och det ska redan finnas simmare därinne då!

    Vilken dag är du på i cykeln?

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-28 10:15:02 följande:


    God morgon eller förmiddag alla. Jo vi har koll på det mesta, men lite stressigt blir det ändå nu när det är nära. Mina föräldrar kommer idag och skall hjälpa till nu fram till bröllopet. Det som känns mest stressigt för mig är att blivande mannen skall göra maten själv, han har kockutbildning och ville verkligen, men han är kolugn så då får jag väl också försöka vara det.Fresten så har jag testat med ägglossningstest nu i två dagar, och det ger utslag på att jag är påväg mot ägglossning... jättesvagt streck igår, lite tydligare idag (men fortfarande mkt svagt) Har vi tur kanske det blir en "bröllopsnattsbebis". Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas.Åter till förberedelserna.
  • passionsblomman

    Lanovia: mina största sympatier! Det är vedervärdigt att må illa och spy.

    Jag klarade mig ändå hyfsat men det var dagar då jag levde på frukt för nektariner-som jag nästan aldrig äter annars var bland det enda jag fick ner.

    Försök att äta mat som inte är så kraftig och tung så tror jag det blir lite lättare. Kan också vara bra att knapra på lite knäckebröd eller så strax innan maten så magen får tjuvstarta lite.

  • Jenny står brud 090801

    Förstår att det är spännande för er... Allt är säkert bra. Då kommer vi sitta här i eftermiddag och vilja veta mer :)

    Vad de gäller de testen jag köpt står det att strecket skall bli tydligare ju nämre ägglossning man kommer, och när det är riktigt tydligt är man som mest befruktbar mellan 12-48 efter. Men jag vet såklart inte, bara så det står. Jag är glad bara mina ägglossningar kommit igång eftersom jag nyligen slutat med pillerna.

    Och Ankan jag håller med Ninnis... är också nyfiken.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 10:32:03 följande:


    Om vi får se Spillevinken idag eller bara höra hjärtljudet återstår att se. Spännande skall det bli ialla fall. Bara allt är ok....kl 13 är den magiska tiden.Ninnis vad bra att Metallica var bra. Lyssnade lite på U2 igår, och blev lite lätt sotis på er. Jenny har aldrig använt ÄLtest själv. Men vad jag förstått i denna tråd så gäller det att smida dagarna innan testet verkligen ger utslag för då kan det redan vara för sent. Alltså skulle det nog vara i dessa dagar för er. Har jag förstått det rätt ni som använt testen?Lycka till med förberedelserna, skönt att få hjälp av föräldrarna. Och ta det lugnt, känner sambon att han har kolla så har han nog det.Leksi kan nog förstå om mannen inte är helt nöjd med att byta Metallica mot Britney.
  • Jenny står brud 090801

    Jag vet inte riktigt vilken dag jag är men som det var förra månaden borde jag ha ägglossning framåt slutet av veckan. Men det har ju som sagt inte varit regelbundet.


    passionsblomman skrev 2009-07-28 10:56:42 följande:
    In i sängkammaren med dig! Er menar jag! NU är det läge att ha sex så det står härliga till. Precis som Lanovia säger. För det där svaga strecket kan VIPS bli ett starkt och det ska redan finnas simmare därinne då!Vilken dag är du på i cykeln?Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-28 10:15:02 följande:
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan