Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hopp hopp! Här var det mycket hoppandes!

    Nu har vi vrit på kliniken. Eftersom ni är ungefär de enda som bryr er om detta måste jag berätta min dag där.
    Först var det VUL-TYVÄÄRR var det han den där klåparen, som jag undrar om han fattar att det är en kvinna han mekar runt i eller om han tror man är ngt avlopp som ska rensas..
    Dumma han! Jag sa till Marie på kliniken sen att jag inte gillar hnom och att jag inte litar på resultaten på hans papper heller. Han frågade mig om min vänstra äggstock brukar vara svår att hitta..

    Näää, han den andre har aldrig sagt det iallafall och mig veterligen brukar jag ha två.

    Nå, efter VUL är det blodprov och så upp till bokstav G och Marie,.
    Hon sa att det ju inte såg bra ut idag eftersom folliklarna alla var såpass små.
    SÅVIDA INTE du redan haft ägglossning. Har du känt av det?

    Ja, faktiskt. Det kändes tydligt igår och inatt att ngt höll på och jag hade världens hormonsvallningar (jag satt och var skitledsen här helt utan orsak och började lipa för att ingen var här och jag själv åkte bara ut..snacka om hormoner)

    Jamen då ska vi ABSOLUT göra idag! sa hon då och så var det ut och skicka över burken till sambon...
    Sen frukost på vårt fik.
    Tillbaka och ha inseminarium. Gick jättebra.

    Så ner på stan och luncha. Då ringe hon med besked om blodprovet och sa: JAPP du har säkelrligen precis ägglossat så detta är en fullträff, så nu är det bara och vänta och se...

    Hörde ni det nu tjejer? Hon sa att det var fullträffsbra!
    Nu har jag hämtat ut Progesteron och hon på apoteket sa: ja och den ska ju upp du vet var.

    Joo, det är allt möjligt som ska upp där numera, i sann romantisk anda....

    Då garvade hon.

    Jag ska visst ta dem nu tills jag vet om det tog sig eller ej. Jag antar att det är en om dagen jag ska ta, "enligt ordination" står det bara...ringde kliniken, men de hade ju såklart gått hem för dagen.

    Och Ninnis: jag som haft evighetscykel och ÄL på så sena dagar som mellan 20 och 26, hade alltså nu på dag 12!!!för idag är det ju 13. Göka allt ni kan hela helgen!!!

    NU är vi hemma och det är hör och ha medlidande svärisarna också. De har bjudit in sig själva och fattade inte aklls vinken när sambon visade att han inte var så sugen på att få hit folk.

    Jag är helt hormonuppochner, skulle velat kura ihop mig i soffan med ena filmen vi hade hyrt och käka smågodiset vi köpt och bara vara ifred och smälta allt det här, men NEJ då står de här och ska laga mat mitt kök och hålla på...Sambon ska iväg och jobba ikväll, och sonen skulle sova över hos en kompis, men nu får han ju åka dit senare. Han ska sova över för att vi ju skulle åka in imorgon med.
    Nu behövs visst inte det, men det vet ju inte svärisarna.

    De VET att vi håller på med det här, och sambon sa att i skulle till sjukhuset nu på förmiddagen, ändå säger de bara "oh, jamen då är ni ju lediga på eftermiddagen, då kommer vi!"

    och så tycker de att de pysslar om oss med att laga mat och allt.

    Jag vill bar att de ska åka hem så jag får vara ensam!
    Jätteelakt säkert, men jag är hormonego nu idag.

    Nu ska jag spara och se om det går att posta jordens längsta inlägg...

  • passionsblomman

    Vågar knappt ens försöka skriva... det går inte ens att bläddra mellan inläggen utan att åka ut..

    Svärisarna har åkt nu. Jag blir helt själv om en liten stund, för sonen sover över hos sin bästis-de föräldrarna vet PRECIS vad vi går igenom och de har idag adopterat två underbara barn, så för dem har jag berttat hela grejen. De lovade vara barnvakt så vi unde åka skytteltrafik nu i helgen, men nu behövdes visst inte det!

    Så, ett inseminarium, ett vul ett blodprov. Få se om det kan räcka till ett pluss?

    Nu ska hon på kliniken på semester dessutom, så det hade ju passat extra bra att slå till nu.

    Jag tänker inte låtsas att jag inte hoppas själv också. Jag HOPPAS den här gången blir en bra gång!

  • passionsblomman

    Trevlig och glad nationaldag hörni.

    Jag har sovit som en stock här hela förmiddagen!
    Ska masa mig iväg och kolla sonen när han spelar fotboll.

    Ikväll ska jag och sonen kolla Zlatan när han spelar fotboll.
    Jag undrar om vi inte måste ha lite chips då...

    *prövar nervöst att posta*

  • passionsblomman

    Ja,GOTT är det med godis,och jag kan säga så mycket som att den här pergotimekuren, den gör mig huuuuuur godissugen som helst. I kombination med gråtigheten som sätter in, blir det väldigt svårt att inte falla för atttrösta sig med godiset. Dumt, men det får vara så nu.


    Ankan80 skrev 2009-06-06 11:27:33 följande:
    Salta pinnar är fin fint! Jag har tagit lite paus med vv...men nu är det nya tag igen...men det är ju så gott med godis
  • passionsblomman

    Oj vad vi har lyxat nu!
    Borta vid Drottningholms slott har de bggt om dett idaugare lunchhaket och det är samma kille som har vår galet lyxiga sushi härute som driver det nu. Vi åkte dit sonen och jag efter matchen och firade lite nationaldag. Billigt är det inte, mnen vem trodde det, borta vid slottet liksom. Jag åt en assiett med olika delikatesser på och såklart firade vi med efterrätt och allt. Nu går vi och laddar för matchen ikväll.

    Matchen hos oss var mycket drmatiskt och det gräts överallt, för en i motståndarlaget sparkade vår målis i magen så han bröt ohop totalt. Domatetjejen(de är ju ungdomar) tror jag blev tillsagd, så hon grät också, och våra tränare hade en rejäl diskussion, och föräldrar var förbannade...Min son fick hoppa in som målis. Han skötte sig bra, men det torskade 2-3.

    Det är mycket känslor i det här med sporten...

    Jag har satt flaggor på bilen,och de är normalt rätt små, mnen på min lilla bil ser det urkul ut... Folk pekar och vinkar.

    Ninnis: jag rekommenderar en del mys på seriös nivå redan nu innan ÄL, för vår läkare sa att när det väl är böj på stickorna, så är det som regel ofta lite väl sent. Se till att där finns levande simmare alla dagar nu. Varannandagsprincipen alltå! idag, imorgon och så paus måndag, järnet tisdag onsdag!

  • passionsblomman

    Ja, skit i varannan dag! Ge benet!

    Men MINST varannan dag, då säkrar man att det finns simmare hela tiden. Du är ju på dag 13 idag , och det ligger junära till hands att förutsätta att det folliklas för fullt i detta nu.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan