Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Men VARFÖÖÖÖR är det så att ibland kan man inte få till fina pannkakor!!!Fast jag är värsta pannkaksdrottníngen annars, så inte fasen går de att få till idag!
    Och idag är de viktiga för sonen ska ha utflykt imorgon!

  • passionsblomman

    Jag tror snarare att det var för lite av resten i förhållande till det där frukostäget, för det blir liksom helt sladdrigt.

    Irriterad som f*n!

    Pankisar, det ska det ara! Det hade jag jämtnär jag var barn. Lärde mig tidigt att steka dem själv också. Utom idag!


    Hvidbrud skrev 2009-06-08 21:23:43 följande:
    åh, nej! Ta i ett extra ägg! De var kanske små?Guud så gott med pankakor på utflykt, så mamma vill jag också bli!
  • passionsblomman

    Lanovia: Jo, det är ofta så. Tyvärr hade jag inte mer mjölk hemma och inte mkt mer mjöl heller, så , nu finns det 3 hela och en trasig pankis och så får sambon toppa det med en risifrutti. De ska visst få köpa glass också, så han lär ju överlev. bara så iiiiiirriterande, när de BRUKAR bli hur fina som helst.

    Träningsmässigt tror jag du kommer upptäcka att det räcker långt att Walka och styrketräna.
    Saknar du ngt så är ju gravidyoga ruskigt populärt, och då får du nog med alla bitar skulle jag tro. Gott och väl.

  • passionsblomman

    Herregud Nalle, det är klart du ska ta ett glas vin!
    Min granne är barnmorska, eller specialsjuksköterska är hon kanske. jajaj, hon har iaf länge jobbat med prematura barn och nu jobbar hon på bvc.

    Hon ha bestämt lugnat mig på den punkten och jag tror henne.

  • passionsblomman

    Ah! Där ÄR du ju Ingis!
    VAD menar du med att vara borta så länge? *kikar över glasögonkanten*

    Lanovia: Jag förstår precis vad det ärför tankar du har om detta med KUB (vilket är en förkortning jag inte vet vad den eentligenbetyder...)
    Men när jag var gravid så var jag ju 29 och fyllde 30 precis innan lilleman kom. FLERA kvinnor var på mig om att jag ju måste göra fostevattensprov och se så jag inte bar på "ett mongo" typ.
    Jag var helt förfärad och när jag fick veta att det faktskt ökade risken för missfall så kände jag bara att nej det blir inget med det.
    Någonstans känns det som att ska jag göra det, så måste jag varaklar över hur jag skulle göra om jag fick veta att ngt var fel. HU vilka jobbiga tankar och vad jag INTE vet hur det skulle bli!

    Jag kan säga att jag skulle bli rikitgt orolig för vårt förhållande, för det är en otrolig påfrestning för en familj om barnet är gravt handikappat eller sjukt. Jag skulle känna enorm skuld gentemot min son jag redan har och allt mäjligt. Idag är jag 8 år äldre. Kanke borde jag verkligen göra det där tstet då...

    ..men om det visar fel och mitt barn är friskt då?

    Usch Jobbiga jobbiga tankesvängar!

  • passionsblomman

    Ja precis! Om det är fullt friskt! Herregud!
    Ibland undrar jag om vad vi får för ansvar över liv och död egentligen , med alla de möjligheter som finns idag. Men såklart bra att man kan se saker, samtidigt finns det ju säkerligen en massa som amn INTE ser som ändå kan vara "fel" och så får man iallafall en chock när barnet föds.

    Nä, fy! Förra graviditeten var min sambo oerhört orolig att allt inte skulle vara som det ska. Jag själv tänkte knappt på det. Jag var ju deprimerad och hade mest ångest över hur jag skulle kunna bli normal och ta hand om mitt barn utan att förstöra honom...

    Hur tankarna skulle gå om det väl tar sig nu, ja, det vet jag inte riktigt.

  • passionsblomman

    Mmmm, skitsvårt är det!
    Min svägerska hade ialla år jobbat med barn med Downs syndrom, och hon var fullständigt skräckslagen för att få barn me ddet handikappet, just för att hon hade sådan insikt i hur det påverkade hela livet.

    I vår familj tror jag det svåra skulle vara att jag är rätt säker på att min sambo skulle vilja att vi valde abort men att jag inte vet om jag skulle klara av det. och hur skulle det då bli när barnet kom? Allt jobbigt och svårt skull eliksom bli mitt fel och jag skulle känna mig skyldig till att ha "utsatt" hela famljen för det och kanske också ärligt talat ångra mig,och hur skulle DET då påverka min relation till barnet?
    Nä, detta kan jag grubbla mig blå över. Tur att jag inte brukar gå och gruva mig så himla mycket.

  • passionsblomman

    Usch, jag har så ont i huvudet att jagmår illa idag. och har bara ipren hemma och dem vågar jag inte ta nu när vi väntar på BIM och hoppas att där finns ett litet befruktat ägg som ska fästa.

    *hämtar mera kaffe*

  • passionsblomman

    ja just det...är lite dålig på den där vattenavdelningen.
    Och så har jag inte walkat med skorna nu på ett tag och direkt får jag ont i nacken..

    Hörni, det bådas ösregnsväder väldigt olämpligt nu! På onsdag har vi skolavslutning på kvällen-utomhus, med picknick och allt. På lördag har vi fotbollscup hela dagen OCH jag ska gå och kika på Mulle Nuh som gifter sig l 17 då ockås. På Söndag är det avslutning för fobollslaget. Alla sakerna är roligare om det åtminstone inte vräker ner!

    Ni måste hjälpa mig att soldansa!


    Hvidbrud skrev 2009-06-09 14:35:00 följande:
    Vatten blomman, vatten! *hållertummarnastenhårtförattdetlil lalillaäggetskafastna*
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan