Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Vet ni, SOLEN skiner faktiskt underligt nog här för ögonblicket och det är riktgt varmt om man jämför med tidigare i veckan! Nice!

  • passionsblomman

    Nej! Den behövs här, min son ska ha fotbollsträning . Du kan få den vid 18.30 när han är klar.

    *mamma är trött på att vara blöt*


    Hvidbrud skrev 2009-06-11 16:30:49 följande:
    Ja, bläväder!Skicka hit solen blommis!
  • passionsblomman

    Men guuuuuud vad roligt!
    hahaha, vad söt du är! jag har aldrig sett ngnn annans test förut och iallafall inte på nätet!

    GRATTIS-är det väl? Ni hade väl börjat försöka medvetet? Eller är jag alldeles vimsig nu?


    Twixiee skrev 2009-06-11 19:24:31 följande:
    Tjenixen alla! Jag har en tjänst att be om, i mitt galleri finns en bild på ett nytaget gravtest. Betyder detta gravid? Och hur säkert är Clearblue? Jag är för tillfället lite chockad..
  • passionsblomman

    Ja, vad känner jag egentligen....
    försökte diskutera midsommar med sambon nu när vi var och käkade sushi. Han fattar inte värdet av planering så bra och att halva njutningen kan ligga i att se fram emot ngt.
    Han är väldigt "ojsan det bara blev visst så nu"
    Eftersom jag går hemma vill jag värna iallafall den här storhelgen och när han är ledig och allt.
    Här i vår pytteby är det jättemysigt forande med lotter, dans runt stången, dragkamp osv på dan, med massor av omkrinkutande ungar. Och party i båthuset med grillning och allt senare på kvällen. Fullt i alla sommarstugor och fullt ös ena dan och väldigt stilla nästa...

    Vi har också bruaakt åka till sambons brorsamed familj. De bor sagolikt i skärgården och sonen älskar sina storkusiner.
    Saken är den att de har inte bjudit oss(vilket ändå lika gärna kan innebära att de tycker vi ska fattaatt vi ÄR bjudna) och nu är de i USA och kommer ju knappt hinna hem innan.
    I julas blev det lite fel med svägerskan och jag är dels lite orolig att det där ligger kvar och att hon inte alls vill ha dit oss.
    Dels vore det skönt om de kunde bjudit oss lite mer ordnat så man inte känner att man våldgästar.

    OCH jag vet inte riktigt om jag har lust att vara med alla de människorna de där kritiska dagarna, för jag litar inte riktigt på mig själv och alla mina känslosvall och hormoner.
    ch om indianerna kommer och jag får ett bryt?
    Eller om jag plussar och bara vill hem och berätta för er?

    HELST tror jag att jag vill vara hemma här på aftonen och fira med alla grannar och må gott. På lördagen eller söndagen hade jag gärna gjort en båtutflykt och ätit på restaurang och så kanske testa också? Om jag inte fått indianbesök på midsommarafton alltså.
    Fast så tänker jag att man kanske skulle dra iväg till släkten bara för att tänka på annat...

    ...as if jag skulle det då..

  • passionsblomman

    Hihi, som OM...

    Nä, en jag vet hur LESS jag blev på svågerns viftande med ögonbrynen och ahaaa ahaaa, mhmm jaså och trodde han var rolignär jag inte ville ha alkohol till påskmaten. Oc då hade jag INTE börjat med hormonerna-vi hade ju precis börjat med tatt lämna prov och allt då. Jag dricker ALLTID påsk/julmust till de måltiderna, för jag älskar det! Och nu, när jag är helt uppochner och man kanske både blir ledsen och arg på hintar eller klantiga kommentarer om skaffa och slappna av eller gud vet vad, så kanske man får ett psykbryt!

    De där två hör till de där som hunnit försöka en gång eller så, med alla sina tre barn och den andra familjen har också tre. De vet garanterat inget om vad jag går igenom.
    Så, jag får lite "gå och gömma mig-känslor".


    Hvidbrud skrev 2009-06-11 22:03:42 följande:
    Ja, som om... Båda alternativen låter ju superhärliga blommis. Kanske har du rätt i att det är lättare att ta det lugnt hemmavid, få ge dig lov att få de reaktioner du nu kan få (jat jag sagt att det gör ont i tummen ) och slippa spekulera på svägerskan osv osv`?Om det kvittar maken så...(vi plussade på julafton.. det var också en klurig dag...)
  • passionsblomman

    Ja, de är jättebra och vi trivs vanligtvis med dem
    , men just det här är kanske inte det jag har lust att dryfta med dem.

    Jaj själv längtar lite efter egen ledig tid bara vi tre i lilla familjen nu också, utöver fotboll, avslutningar och alla andra aktiviteter.

    Jag tror jag tänker bestämma över sambon att jag inte åker dit och att vi ska vara HÄR och käkajansson och jordgubbar, sill och potäter och grilla och binda fina blomsterkransar...

    TÄNK om det skulle bli ett plus på midsommar! Vi firar dessutom 10 år då!


    Hvidbrud skrev 2009-06-11 22:15:38 följande:
    Det hat jag full förståelse för blommis. Nä, jag tycker att du kan spara dig det momentet och ha det mysigt med dina härliga grannar!Svägerskan menar ju säkert gott, men det är ju inte ett skönt ställe en sån komentar landar när man kämpar och kämpar. *KRAAAM*
  • passionsblomman

    Himmel vad kul!

    så, ni har kört oskyddat sedan januari eller februari då?


    Twixiee skrev 2009-06-11 22:40:31 följande:
    Åh, vad ni är gulliga! Jag hoppas att du har rätt Blomman, att det inte kan ha gjort någonting med narkos så här tidigt. Men snacka om mycket på en gång.. Operation i tisdags, gravtest idag och bröllop den 19e. Hej och hå! Jag slutade att äta mini-piller i januari, för att de gjorde så jag blev en riktigt häxa som spottade och fräste för minsta lilla. Sen så kände vi väl att ja, varför inte prova Har varit "skengravid" de två senaste månaderna, och den här månaden har jag inte känt ett dugg.. Måste dock ta ett nytt test imorgon, för att vara på den riktigt säkra sidan
  • passionsblomman


    Gu vad rolig du är!

    Då har det ju alltså inte tagit mer än fem eller sex försök då! Vad skönt med någon det inte håller på ocjh krånglar för!Fast faktum är ju när jag tänker efter att alla här HAR fått sitt plus imom det där året som är normalspannet för de flesta. Det är Ninnis-hur längesedan är det du sumpade pillren Ninnis?
    och AAnkis har ju iallafall vetskapen att det kan bli plus, trots missödet i vintras, och jag HAR ju lyckats, även om det var jäääääkligt länge sedan och jag nog tycker jag har väntat länge nog nu.

    Du kan inte gör så det blir plus av misstag på testet! Det går inte. Du ska ha en bebis!
    Räkna genast ut din beräknade förlossning! Googla det, det finns massa sidor!
    Twixiee skrev 2009-06-11 22:49:18 följande:
    Jag hoppas nu då att jag inte har gjort något knas med testet så det visar sig sen att jag inte är gravid, då bryter jag ju ihop! Jo, vi fyllde kådisarna med vatten och slängde på folk någon i januari hihi
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan