Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan



    Ja, uppenbarligen...hihihi! Vilket utbrott jag fick!

    Nå, din systers kommentar visar väl att hontänkte sig att vara med avkomman själv antar jag.

    jag kunde nog också vara lite sån tror jag om jag tänker efter..det var mycket precis i början att vi skulle åka hit och dit och alla skulle ta honom ur min famn för att få hålla och vi fick så gärna lämna hos än den ena och andra.
    Det sista i världen som jag ville var att lämna mitt barn och under den första tiden ville jag helst inte ha honom utom synhåll faktiskt.
    Inte av sjåpighet, men det var påtaglig iologi där. Kroppen gjorde ont,, tuttarna sprängde och det baras sög i magen efter ungen i början. Jag kan titta på kattan när hon samlar sina ungar här och konstatera att det är EXAKT samma sak: Man ska som mamma veta vart de är och när ngng annan tagit i dem, ska de putsas lite på så de luktar osom de ska igen.

    Minns att min syster höll honom och hade parfym på sig. När han kom till min famn igen lukade han av den. Jag fick jäklar i mig skärpa mig för att inte gå och bada honom!

    Jag kan konstatera att instinkterna ligger kvar sedan urminnes tider, åtminstone iden hä r lejonmamman.

    Och vad HJÄLP beträffar: Ja tack, laga gärna lite mat och hjälp mig hänga tvätten. Det är det jag inte hinner nu med all amning.

    Jag ammade hela jäkla tiden och hade stort behov av att också få lite annan kotakt med sonen.

    Faktum är att BARNET fasen inte behöver NÅGON annan människa första tiden än sin ammma, och okej då, pappa är väl bra på etthörn. ALLA andra kontakter är i början helt enkelriktat underbar för de andra, men ungen behöver inte knyta an till någon annan på flera månader. Så det så.
    Hvidbrud skrev 2009-06-15 09:58:28 följande:
    oj, den har legat och gnavt, va! shiiit, hoppas att man inte blir sån! Min syster sa däremot, när hon berättade att hon var gravid, och jag uttryckte min glädje. Åh, vad roligt! så kan jag komma ner och passa den lite! (hon bor i schweiz) då säger hon: Du, tror du att jag får barn för att du ska passa dem? (oj vilken rörig menadsbyggning, hoppas att ni kan följa med ialla fall)
  • passionsblomman

    Är hon separerad från pappan också?


    Hvidbrud skrev 2009-06-15 10:14:14 följande:
    Nä, det är ju klart! Det var snarare senare tänkte jag, när han var större, men det har inte blivit till något alls. Har sett dem kanske 5 ggr och han blir 7 snart... så jo, ensam med sitt barn har hon blivit.Kan förstå det dä med parfymen... Solen... jag, det var skönt i 10min.. sen blev det för varmt och för ljust... Aldrig nöjd...
  • passionsblomman

    Oj vad långt! Var bor du? I Jämtland eller?


    Twixiee skrev 2009-06-15 10:36:52 följande:
    Herrejösses vad ni skriver Om man inte är ute och kikar på BT minst tre gånger om dagen så har man ju flera sidor att backa bakåt för att hänga med Tack för att kramar och stärkande ord! Det värmer i denna ruggiga kyla! Jag ska idag åka 10 mil till "närmaste" gynmottagning, då de tydligen har stängt den som finns här i min hemstad. Man blir förbannad!! Men men, ska bli skönt att få det kollat så allt är som det ska. Jag är glad att det inte gick så många dagar mellan det positiva testet och mitt mf men visst är det tråkigt. Tur att jag har bröllop att se fram mot på fredag!
  • passionsblomman

    Jo, i Jämtland kan det verkligen vara LÅNGT till vissa saker. Det är ju bara en enda stad i hela landskapet.
    Min mamma bor i Bergs kommun och där har de visst börjat lägga ner än det ena än det andra.


    Twixiee skrev 2009-06-15 10:44:56 följande:
    Ne, jag bor i Hälsingland. Är det samma dumma grejer de håller på med i Jämtland också?
  • passionsblomman

    Nä, och inte så konstigt att det finns billiga hus i delar av landet. Kul att bo där om ambulansen behövs lite kvickt eller polisen...


    Twixiee skrev 2009-06-15 10:56:38 följande:
    Suck! Inte konstigt att man börjar medicinera sig själv till slut. Ska åka ner till Gävle sjukhus för återbesök och provsvar om två veckor, för att halsavdelningen här har semesterstängt. Då är det ytterligare 20mil åt andra hållet, fram och tillbaka för att det inte är öppet. Förbannad är inte ens rätt ord att beskriva det jag känner för dagen sjukvård!
  • passionsblomman

    Å guuuud vad jobbigt Twixie! Alltså, det där är ju en sådan där riktig ontimagensak! Det där hoppas jag verkligen löser sig på ett så okomplicerat sätt som öjligt!

    Fy för trasiga hus, trasiga bilar och annat dyrt!

  • passionsblomman

    Exakt!
    Sjunger "postkodmiljonären postkodmiljonären"

    Ska snart hämta sambon, han har IGEN lämnat vår bil til verkstad-en annan den här gången. för de som haft den inne av och an sedan i NOVEMBER säger att det inte är ngt fel på den.
    Nähä? så att den stannar mitt i farten, det är helt normalt då?


    Twixiee skrev 2009-06-15 11:28:03 följande:
    Jag verkar ta alla motgångar på en och samma gång. Kanske bra det, så får jag några år motgångsfria sen Det är extra surt då vi gjort om rummet ganska nyligen. Vi fick blåsa ut det totalt för att sedan börjar bygga upp det igen, och det var inte billigt! Och bilen ska vi inte prata.. Hualigen! Tänk om man kunde vinna några miljoner på lotto, så man kunde fylla ut plånboken med sedlar istället för kvitton
  • passionsblomman

    Åh vilket mörker det är när man är så beroende av att ANDRA ska kunna sitt jobb och vara seriösa! Man är ganska hjälplös gentemot dem.
    I tanttråden är det en rjej som just nu bråkar för fullt med en snickare...man blir ju helt färdig av sådana här jobbiga saker.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan