Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Sonen vet inte hur det slutade annat än att de ju förlorade då, så det blev inte brons utan en fjärdeplats. Men han har fattat nu att man inte får lämna sitt lag i sticket sådär...

    Twixie-ja i början är det mycket som känns precis som menssymtom kan jag säga. Det är ju liksom i samma region det pågår ngt ÄNNU mer än mens.

  • passionsblomman

    Lanovia: När vi flyttade ut hit planterade jag så det stod härliga till. Sedan blev jag gravid och TRÖTT å in i norden och illamående och kunde inte vara ute i solen etc.

    Det växte hej vilt här, utan rensning och skötsel...

    Varför dt gör den NU ocks? Ja det måste jag väl kunna skylla på hormonerna...

    Vila och LYD din kropp! Den säger det den säger a en orsak.
    och nej, det är ingen sjukdom. Men det är banne mig inget normaltillstånd, utan ett särdeles SPECIAL-tillstånd och man borde både av sig själv och samhället bli behandlad därefter.
    Det är faktiskt bärandet av det nya liv som borgar för vår arts fortlevnad som pågår och då ska man jäklaridet inte ha ngra klämkäcka krav på sig att köra på som om allt vore precis som vanligt.

  • passionsblomman


    Man kan verkligen börja lipa för nästan vad som helst och tur är ju om man kan garva åt det lite också...
    Twixiee skrev 2009-06-13 22:40:12 följande:
    Skönt att höra att det är normalt! Min vetekudde åker nog fram ur lådan den också.. Börjar gå ut i ryggen också. Uffa! Har dessutom haft två dagars konstant huvudvärk och började gråta idag då jag inte fick igång TVn på fjärrkontrollen. Sambon tittade på mig, flinade lite försiktigt sedan så började jag att jätteskratta.. Kroppen börjar spela mig ett spratt! För två timmar sen kom några av sambons vänner hit och drog med han ut på krogen för en minisvensexa, fick nyss sms att spriten flödade så han kommer väl att vara lagomt gullig när han kommer hem..
  • passionsblomman

    Jag är säker på att du är lika matad som alla vi andra. Dukig k vinna är en överkvinna och blir gravid på ett kick , strålar rosig och leende genom hela graviditeten,jobbar fram till förlossningen PRECIS lika effektiv och högpresterande somvanligt, föder på en timme en bebis som åks hem med och visar sig äta exakt lagom på utsatta tider, sover och är "snäll" hela natten.........etc etc

    Och gärna gör detta barn allt liiiite tidgare än de andra barnen i mammagruppen sedan också.

    Jag tror det är ruskigt viktigt att vi vågar se att de där duktighetsgrejorna FINNS inom oss och därmed kunna få tyst på dem med lite vettigare resonemang.

    lanovia 08 skrev 2009-06-14 09:47:35 följande:


    Skönt att höra att jag inte är konstig eller klen. Vet inte om det är något jag blivit matad med av samhället och nära sedan barnsben men jag tycker inte att jag skall vara annorlunda bara för att jag är grav. Ok om man mår lite illa men bara att bita ihop, men det funkar visst inte så. har sovit 10h i natt, gud så skönt.
  • passionsblomman

    Twixie: Åh vad jättetråkigt!
    *kramar om dig* Det finns ju inga vettiga tröster att komma med, allt riskerar att låt som klämkäcka tillrop, ändå-hellre att kroppen gör så här om det nu var något som inte stod rätt till den här gången, än att du fått gå över halva graviditeten och då få´veta att något är fel.
    Om du behöver prata är vi här! och när det blir plus nästa gång är vi också här!

    Kraaaam på dig!

  • passionsblomman

    Hej Grå Katt! klart du ska vara med här!
    Vad kul med en till!

    Just nu håller jag på att försöka torka sonens skor i ugnen....det ska inte sluta regna imorgon, så ungen ska ju vara ute från 9 till 15.30 i samma slags väder som idag.
    Schysst om han är torr om fötterna den första halvtimman iallafall...dvs medan de får sitt material och delas in i grupper.

    Har tvättat alla kläder och nu har jag tagit grillbriketterna vi hade hemma och hällt i vedspisen för att få lite torrare och varmare luft här i sommarstugan.

    Vet ni, jag har så mycket stickningar och molanden i min mage så jag vet inte vad. Och ont i mina bröstvårtor gör det också.
    Och trött som en igelkott i vinteride är jag. Somnade nästan på Roslagsbanan igår och nu somnade jag då jag skulle läsa lite inne i sängen på eftermiddagen.

  • passionsblomman

    Ninnis, får du inte sand i munnen om du visslar samtidigt som huvet är nerstoppat?

    Berätta mera om idrott och dina starka känslor!

  • passionsblomman


    Ja det måste jag babsolut veta och det är något med vår bekantskap som gör att jag inte är sådär väldigt förvånad över vare sig ena eller andra ligan...



    Jag såg idag hur sonen gick ock drog fötterna efter sig på väg mot de andra på avslutningen idag, så jag speedade på så jag hann före och ryckte ledarna och förklarade läget. De sa först bara"jamen inte ska han känna så"
    Nä, JAG fattar ju det, men HAN gör ju det så ni får gå och snacka med honom båda två så han hör det från er och ni har rett ut det. Det är en lag-sak och inte en mamma-sak sa jag fordrande.
    Så de pratade med honom.
    Ena tränaren sa"du vet väl att de bästa fotbollspelarna, det är de som HATAR att förlora?"

    Så, nu blev han glad igen. *andas ut*

    btw så torsakde de mot det där alaget första matchen på dagen med 1-10 och så den här förbaskade sista då, med 1-6.
    De hade visst gjort det väsentligt starkare den andra ggn, men förlorade ändå.
    Ninnnis skrev 2009-06-14 21:47:40 följande:
    Jag hade hoppats att du inte skulle fråga det... Jag visslar i en snorkel som sticker upp ur sanden. Anything for you!Jag har hållit på med allsköns idrott i mina dagar, och i studens hetta kan även den lugnaste filbunke bli skogstokig och vräka ur sig både det ena och det andra. Och om du nu måste veta det så vann jag både skytteligan och utvisningsligan när jag spelade innebandy...
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan