• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Strutsen, that´s me!
  • Ninnnis

    Börjar förresten fundera på varför jag så ofta använder engelska uttryck här, det gör jag nämligen inte i verkligheten... tror jag inte iaf...

  • Ninnnis

    Men varför då, Blommisen????? Har det hänt nåt mer, eller känns det bara allmänt piss? *kramar och kramar och kramar och kramar*

  • Ninnnis

    Gumman! Det där fantastiska sexlivet tror jag sällan är förenligt med barnverkstad. Jo, kanske i början, men troligtvis inte efter ett tag. Du är definitivt inte ensam om att känna att det bara är tillverkning och inte spontan njutning. Personligen är jag inte riktigt där, men jag är livrädd för att det kommer om det inte funkar för oss snart.

    Präktiga förståndigheter och klokheter är säkert välmenande från avsändaren, men kan naturligtvis kännas spyfärdigt jobbigt för mottagaren.

    Det känns kanske lättare om någon annan (kliniken) kan ta besluten åt er? Eller åtminstone komma med förlag som låter så övertygande att ni inte behöver fundera på alternativen.

    Skit i vikten just nu! Ta på dig ett par andra shorts och gå ut och promenera i solen för att skingra tankarna och kanske, kanske känns det lite bättre sedan?

    Förstår att inget av det jag skriver hjälper för stunden egentligen, men jag vill att du ska veta att du inte är ensam. Och det känns piss ibland, men lyckligtvis inte alltid!

    *skickar den största och hjärtligaste kramen jag kan uppbringa*

  • Ninnnis

    *torkar tårarna och kramar lite till*


    passionsblomman skrev 2009-06-22 13:59:26 följande:
    *storgråter i Ninnis famn*
  • Ninnnis

    Jag vet, Blommis! Och det värsta är ju att man inte kan kontrollera det heller...

  • Ninnnis

    Ingis, det är säkert ingen fara, men störigt att behöva göra om det. När ska du göra det?

    Nu ska jag snart åka och träna, tjingeling!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan