• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan



    Var din make på samma tåg??
    Hvidbrud skrev 2009-06-22 22:49:02 följande:
    Maken kom förresten försent till jobbet idag för förast gången. Det var en galning på tåget som dragit kniv mot biljettkonduktören och tåget fick nödstanna och polis blev tillkallad. Galningen började röka i tåget och alla var tysta som möss och vågade varken säga bu eller bä. Men polisen kom och släpade ut honom, sen fick de köra videre. Ja, sånna äventyr fick han inte när han bode granne med jobbet!
  • Ninnnis

    Till råga på allt blir han dessutom överfallen på hallgolvet när han kommer hem... Stackars karl, han har det inte lätt!

  • Ninnnis

    Vilken tur att han höll sig undan! Läskigt med sådana människor...

    Nä, nu tror jag att jag kryper i säng. Upptäckte att jag redan har sett Beckfilmen... G'natt!

  • Ninnnis

    Ingis, om jag är hemma så åker jag gärna till IKEA! Börjar semestern nästa vecka och har inte riktigt koll på våra semesterplaner, men är jag hemma så följer jag självklart med!

    Hvidis, gick det bra med (för ) maken igår?

    Det är så varmt ute och på kontoret och jag vill bara var ute och ligga på stranden! Snart...

  • Ninnnis

    Vi börjar bli vana vid dina felskrivningar, Blommis...

    Åh, vad mysigt med spa! Det hade ju så klart varit ännu mysigare utan indianer, men jag hoppas du kan njuta i alla fall! You are SO worth it!

  • Ninnnis

    Åh, vad det låter härligt! *såg ordet lyx tre gånger* Sådana vänner är ovärderliga

    Ingis, vad kul med tjejsemester!

    Jag har precis bokat två nätter på Koster, på väg upp till Norge och lillasysters 18-års firande i slutet på juli. Ska kika lite på Kungshamn/Smögen också. Någon som har några andra tips på västkusten? Har sommarstuga i Orust/Lysekilstrakten i släkten så jag har liet koll, men tar tacksamt emot tips på smultronställen

  • Ninnnis

    Den som handlade om en kille som var fotbollspelare i Holland och så råkade han åka i en tidsmaskin och kom till 1200-talet och var där på äventyr.....

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan