• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Söt, Ingis! Men inte lika söt som Fladderbuset på bilden bredvid

  • Ninnnis

    Ingis, ni är inte bjudna? I så fall hade jag nog skickat ett telegram, alternativt blomsterbud.

    Blommis, perku-what?

  • Ninnnis

    Självklart! Vet som sagt inte riktigt hur planeringen ser ut, men om det blir tid över och vi befinner oss i närheten av varandra så ska vi såklart träffas!

    Är den nedlagd?! Synd! Vi som hade så kul sist jag var där... Var du där i helgen? Har googlat lite på boenden, har du något du vill rekommendera eller avråda från?

    lanovia 08 skrev 2009-06-23 15:29:35 följande:


    Insåg i helgen att det nog inte finns någon nattklubb kvar. En pub och ett hotell men nattklubben var nedlagd... ajajaj!Men du seriöst slutet av juli, kan du inte säga till när du vet när OM du har lust att träffa lilla mig igen vill säga. Man vet aldrig men sommarhelgerna har vi en förmåga att landa i Bohuslän.
  • Ninnnis

    Jag har en som man kan sätta direkt på spisen, är det en Perku-grej? Man fyller nederdelen med kaffe och kanndelen med vatten, sen pressas kaffet upp genom ett rör, tror jag. Glöm inte att ni pratar med tjejen som laddar kaffebryggaren kvällen innan...

  • Ninnnis

    Både och, men tänkte nog en (eller eventuellt två) nätter i Fjb. Hunnebostrand verkade fint också, har du någon åsikt om det? Tror jag har varit där som hastigast nån gång.

    lanovia 08 skrev 2009-06-23 15:36:59 följande:


    Vi har stuga i Fjb så där är jag rätt som det är.Boende vart? Är det Fjb eller allmänt runt om kring?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan