Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hoppas hoppas hoppas!
    Usch vad avis jag är på alla er som träffats i verkligheten!


    Ninnnis skrev 2009-07-14 15:17:16 följande:
    Nu har jag fått så mycket dubbelgnugg av Ingis & Hvidis fina magar, så om jag inte blir gravid nu så blir jag det aldrig! Kan meddela att även Hvidis var precis så trevlig i verkligheten som hon verkar. Tack för en jättetrevlig träff, tjejer!
  • passionsblomman

    Inte alls flummigt! precis så tänker jag och visst kan jag sakna människor och sörja att det är så många man tappar kontakten med, men så ÄR ju livet. Nu pratar jag ju massor mer ER, någon annan period var det andra, som på floristutbildningen tex.

    Allt har sin tid och jag skulle aldrig drömma om att skuldbelägga eller sätta villkor för min vänskap på antal samtal eller vems tur de är att ringa. Det gör hon. Hon ringde mig ett par ggr den hösten för fem år sedan och då är det i henes värld så att JAG har sagt upp bekantsakpen/ignorerat eller försakat henne då jag inte ringt. Och att åka till Småland utan att ens ringa och säga det till henne det var helt oerhört att jag ens kunde göra så mot henne.

    Man KAN ju tänka sig att har man inte hörts på fem år hade hon hat mer ut av att säga "HEEEEJ gu vad kul att ni är nere! Får jag bjukka på en fika när ni åker hemåt? Åh vad kul det vore att ses! OM ni hinner förstås"
    Nej nu har vi istället bevisat att vi är rasister och kalla svenskar!

    Okej, men du då är det inte så intressant längre öht. Beslutet att inte dras in i det där var uppenbart HELT rätt. TÄNK om jag satt mig mellan dem som en jäkla hötapp!

  • passionsblomman

    Ååå vad gött att pyssla sig så!
    Jag minns att när jag var gravid så hade jag en burk Body Butter från Body Shop och smorde magen varje gång jag duscht. Nu kan jag ju inte veta att det var därför, men faktum är att jag fick icke en bristning!

    Ja, jag tror att hon faktiskt ÄR bitter för att hon inte bara kan åka hem. Hon har barn med en svensk man och får inte bara dra med sonen och dessutom är det sociala systemet mycket bättre för både henne och barnet. Utöver det är hon inte 20 längre och har inte mycket till karriär att se fram emot i hemlandet-där det är så att man antingen får ett BRA jobb och då har man tjänstefolk, eller så ÄR man tjänstefolket...


    ingenjörsbruden skrev 2009-07-14 22:46:32 följande:
    Håller helt o håller med dig!Den människan mår inte riktig bra om hon går o är bitter FORTFARANDE för sånt som hände för 5 år sen.Suck bara!O har hon inte lärt sig mer om svenskar o vår kultur på dessa 5 åren så ursäkta....men då kan hon väl åka hem igen.....precis som om ALLA fransoser ÄLSKAR sniglar o rödvin o bara vill ha sex hela tiden. OOooh va spännande!! Hoppas på en BRA bankdag för oss båda då! Sitter o smågluttar på Deep Blue Sea....o nynnar på "O pappa-haj...nananananaaanana....o mamma-haj..nanannannnanananan*Har haft ompyssling av mig själv ikväll.....o nääää inte så son NI tror....*herregud...dagens ungdomar....de är ALLDELES sexfixerade....slår handväskan för knäna....*Har peelat hela kroppen o smörjt in mig med goood lotion, gjort hårinpackning o ansiktsmask.....o nu ska jag måla naglerna! As good as new....almost! på er alla
  • passionsblomman

    Gömt sig? nej den är här och steeeeeker! Kattungarna har gjort sig så platta och långa de kan ute på altanen i skuggan...


    Ninnnis skrev 2009-07-15 10:21:08 följande:
    God förmiddag!Ja, ni kan tro att jag var stolt när jag traskade runt mellan Lillmuffins & Fladderbuset Igår var vi på kalas för svägerskans sambo, idag hade vi tänkt åka till stranden men solen har visst gömt sig... Får bli en powerwalk istället Ingis, visst är det fina trakter?
  • passionsblomman

    Ha! Snarare busi-bus! De är HELT vilda och skuttsar emellan sovpauserna runt så man tror de fått fnatt!


    Leksi skrev 2009-07-15 10:49:55 följande:
    Åh! Sötnosarna!!! *gosigos*
  • passionsblomman

    Nä bara till en och kaaaanske till två till men det är jättekanske än.

    JAAAAA jag babblade nog hål i huvet på banktejejen därnere! Hon skulle kolla på lånelöfte, men bara såhär över telefon så lät on inte alls som att det var några omöjligheter!
    Jag är svimfärdig av spänning! TÄNK om tänk om tänk om!

  • passionsblomman

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    Banktjejen mailade och vi får lååna pengarna om vi vill!!!!

    jag dör jag dör jag dör!*hoppar runt*

    Nu har jag pratat med deras mäklare också och allt som vi känner in verkar stämma, nämligen att detinte finns ngra bud än osv.

    Nu ska den ordinarie bankkvinnan få komma tillbaka -måndag, och vi ska kolla och jämföra andra banker-imorgon och fredag då lämpligen.
    Dessutom måste de nera på orten svara sambon lite på om han verkar kunna få en av de där tjänsterna. Borde gå att få veta också i början av nästa vecka.

    DÅ kan vi höra av oss till säljarna och lägga vårt bud..
    Mailat med dem och de har semester den här veckan-det är bra, för det har deras ordinarie mäklare ockåså, så det händer nog inget där den här veckan...
    *hoppar runt lite mer*

  • passionsblomman

    *gastar och wailar med Ninnis så varenda indian får komplex och drar dit pepparn växer i rena skammen så det blir pluss överallt i rena farten*


    Ninnnis skrev 2009-07-15 14:42:49 följande:
    BLOMMIS!!! Wiiiiiii!!! *hoppar runt med Blommis och dansar glädjedansen och skriker*
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan