Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Tänk, nu när vi ju tänker flytta härifrån så är det VÄLDIGT bra att ditt bröllop är då och inte om en månad till när vi inte bor här längre!

    Låg och tänkte på lila Phalaenopsisorkidéer igår....


    andbeyond skrev 2009-07-24 12:58:32 följande:
    Vi gifter oss den 22/8 så ca 4 veckor. Det mesta är under kontroll (är lite av ett kontrollfreak. Är mer allt sådant som man liksom inte kan göra förrän veckan innan som hela tiden finns i bakhuvudet och stör. Men som ni säger - jag ska verkligen försöka koppla bort det. Gifta kommer vi bli, och mat kommer det finnas så resten får väl ordna sig
  • passionsblomman

    Detsamma hördedudu!

    Nu har jag packat 6 kartonger. Fy vad trist det är idag. Men det är bara att sortera på...


    andbeyond skrev 2009-07-24 14:45:09 följande:
    Hihi, vad söt du är Det känns så himla skönt att inte alls behöva oroa sig för buketten. Känner mig så glad att du finns blommis!
  • passionsblomman

    Just precis! Alla kassarna med foton som ännu inte har något album har jag skyndsamt kastat ner i kartong. Annars skulle jag bli sittande tills flyttlasset ska gå! Där är ju massor med bebisfoton på min son ju!


    andbeyond skrev 2009-07-24 14:53:06 följande:
    Flytta är verkligen ett otyg, tills man är klar och kan njuta av det nya hemmet. När jag börjar sortera saker hittar jag alltid saker att fastna på, som ett gammal album med bokmärken och sen går hela dagen åt nostalgi
  • passionsblomman

    Jaaaaag vill också följa med på loppis! Gud vad roligt det är! och auktioner!

    Nästa sommar lär det bli vad vi gör har jag en feeling av, för man kan ju snabbt konstatera att så värst många möbler har vi inte just nu.

    Är du på dag 5 innan BIM eller hur var det nu ?


    Ankan80 skrev 2009-07-25 09:17:16 följande:
    God morgon!Gud va jobigt det är att inte testa.Har ett CB liggande, men SKALL inte testa förrän på BIM. Känns så bortkastat annars. Visst hade det varit roligt att veta innan, men då får man ju ändå köpa ett till för att vara riktigt säker..Idag är jag själv hemma. Mannen skall på svensexa. Skall nog gå på loppis i grannbyn. Behöver en ny möbel att fylla lite porslin i. Brukar måla och fixa så blir de jättefina. Synd man har såpass litet hus
  • passionsblomman

    Jaaaa en dröm! Särskilt när det är en så gullig tjej som Andbeyond.

    Men det är nervöst också för TÄNK om bruden avskyr det man satt ihop...


    ingenjörsbruden skrev 2009-07-25 10:40:31 följande:
    Moahahahahahaha!Va spännande!! Måste vara en dröm för en florist att få fria tyglar!
  • passionsblomman

    Förresten vill väl jag också ha tårta! *sväljer snålvattnet*

    Men nu är det arbete som gäller. Jag har faktiskt gått ner ngt litet kilo här nu senaste veckorna. Dra ris och såga är nyttigt uppenbarligen.

  • passionsblomman

    Vi får INTE plats. Nu när vi passade svärisarnas hustog vi dit de 6 kartonger vi rymde i bilen och ställde ner i deras källarförråd. Där står (pinsamt nog) redan saker ända sedan senaste gången vi skulle flytta, typ babykläder och annat man inte kan skiljas från men inte använder. De sakerna skulle förövrigt behöva en ny genomgång innan vi väl tar det med oss.

    Nu medan jag packar ställer jag ut kartongerna i den villavagn som vi har på tomten.
    Eftter att stugan är mer i ordning ska vi ta förråden och då kommer det att bli plats för kartngstaplar även där.
    Det värsta är när man börjar och inget är undanröjt någonstans alls. Då är det veligt.

    Nu är jag i full gång.

    Dessutom är jag så GLAD att vi accepterade tillträde redan i september, eftersom det säkert inte bli r förrän i oktober för dem som tar över här. Vi får då tid att köra ner och lämpa av ett första flyttlass så vi blir av med allt så smidigt som bara möjligt.

  • passionsblomman

    Ja tur emed föräldrar med källare...

    Skolan därnerae börjar vad jag förstår den 19/8.
    Rektorn där är tillbaka på måndag så jag ska ringa henne då.

    Ifall vi tillträder då den 3/9 så är det ju fortfarande ganska i början av terminen. Jag tror det blir bra, för då hinner min pojke komma tillbaka till sin skola och säga hejdå ordentligt-och vi med! Usch, jag kommer att GRÅTA för jag tycker så mycket om hans lärare och rektorn och fritidspersonalen... Och styrelsen för föräldraföreningen som jag är med i... Nä det är inte ett lättvindigt hejdå det här.

    Nu vet vi ju inte om sambon får det där jobbet eller om han måste stanna här och jobba vidare medan han söker annan tjänst. Isåfalll åker nog jag och sonen ner så skolan får komma igång för honom så snabbt det går.

    (fast sambon BORDE i rimlighetens namn få jobbet och då åker vi förstås allihop)
  • passionsblomman

    Åh vad spännande!

    Oliiiiiiidligt spännande!


    Ankan80 skrev 2009-07-25 11:28:04 följande:
    Är på BIM-4 Hade lååååång överläggning med mig själv i morse. Skall jag gå på toa o testa eller inte testa. Till slut blev jag tvungen att gå upp och sköt testet på framtiden Det störiga är att jag fortfarande har det här illamåendet som varit i två månader nu. Hade ju tolkat det som symtom om jag inte fått minus förra ggn....Sen har jag lite halsbränna också...och ....NEJ..inte tolka symtom!!!!!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan