Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *inser att jag kommer kasta bort pilarna och därmed behöva skämmas inför min son*

    Idén struken.


    Daa skrev 2009-07-16 12:22:58 följande:
    Hur bra är du på att sikta och hur mycket snärt har du i handleden?
  • passionsblomman

    Huuuungrig, shalla lalla laaaa...

    ..så går det när man bara ska hämta sonen och blir kvar och babblar om hus och allt en evighet. Vi drog vid 16.15 ca, och kom hem nu...

    mat mat mat mat mat!

  • passionsblomman

    Inte gift alls. Jättesambo sedan evigheter. Bara drömmar inga konkreta planer gällande bröllop. Bara sagohus!

    och bebis!


    Emelieca skrev 2009-07-16 20:56:31 följande:
    Japp, snart är det examensjobbdax=) Har börjat kika runt lite och sökt ett än så länge. Är lite rädd att det ska vara lika svårt som det var att hitta sommarjobb denna sommar bara. Fast å andra sidan kostar vi nog inte så mycket då man inte får lön under exjobbet. Har ni alla andra härinne redan gift sig eller är det någon som planerar liksom jag?
  • passionsblomman

    Det ÄR alldeles underbart och det har tinnar och torn och kakelugnar och punschveranda!


    Emelieca skrev 2009-07-16 21:09:38 följande:
    Aha, men det är inte illa det! Hoppas verkligen allt går bra med bebben nu! Vad är det för hus föresten? låter ju alldeles underbart.=)
  • passionsblomman

    Åh vad jobbigt dt är! Vi sitter här och diskuterar absoluta smärtgräns på bud och sånt där nu. Jag har ett hjärta som just nu skriiiiker "hit med huset,vik hädan den som försöker stoppa mig!" och det är inte utan att man i stundom kan känna att ens sambo skulle kunna råka vara den som stoppar, om han inte tycker samma siffra är max som jag tex...

    Man blir ju helt slut av alla om och men och si och så.


    ingenjörsbruden skrev 2009-07-16 22:55:47 följande:
    Riktigt drömmslott!
  • passionsblomman

    Förresten är jag själv på dag 25. lite känningar i magen och ryggslutet, men annars inget särkilt.

    Vår diskussion var bra. Man måste bolla hit och dit, så att diskussionerna oss emellan redan är klara när bud och diskussion med säljare kommer igång. Då kan man inte hålla på och vela utan ska redan ha snakat igenom alternativen. VI resonerar ungefär likadant.. Med skillnaden att sambon är mer ängslig och har lättare attfå för sig att saker ska gå dåligt medan jag är en person som VILL våg hoppas och glädja mig ÄVEN om jag vet att jag kan bli besviken. Realistiska är vi båda men från lite olika håll. Jag ser oftare glaset som halvfullt medan han tycker det är halvtomt. Båda ser ju samma glas och vet hur mkt det är i det.

  • passionsblomman

    Ajajajajajajajajaaaaj!
    Jag harr oooont i mina rmar!
    Jag har sågat som en galning, och det brukar jag vanligtvis inte ägna mig åt, så imorgon lär jag väl inte kunna röra armarna.

    Har beskurit både ena äppelträdet och merparten av plommonträdet. Och det var TJOCKA grenar som skulle bort, så det blev jobbigt.

    Vi har nu kört allt som gick att tamed röjsågen och ägnat större delan av dagen åt att dra ris. Jäklarns vad tid det tar!
    Nu håller vi på att köra efter med ggräsklipparen och kratta och så där det går. I veckan ska kedjan på motorsåggen bytas och så ska vi ta en del tjockare trädruskor som röjsågen inte mäktar med.
    Trimmern måste också fram och fixa till alla kanteeer med. Sedan måsstre rabatterna grävas iordning-jämmer och död!

    På måndag är det främst sambons jobbchanser som måste bli ngt slags tidsperspektiv på, så vi vet om vi kan lägga ett bud. Även banken ska ju säga definitivt ja, men det vore ju konstigt om hon ordinarie skulle säga nej när den andra sa ja. Sedan ska man ju jämföra banker också om det skulle visa sig bli av det här.

    Förutom det så är det dag 28 på måndag, så om det inte kommer ngn indian imorgon kanske man skulle köpa ett test då...

    Dagens suck: när jag skulle åka till affären startade inte audin-igen! Jag orkar inte ens bli arg

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan