Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman


    Shit vad det finns grejer som man -som tur är-inte vet!
    Fjällbruttan skrev 2009-07-28 15:43:24 följande:
    Grupp b Streptokocker... Eländiga små djävlar som finns naturligt hos 30% av kvinnorna, vid graviditet kan de ställa till trassel, men det är inte alls säkert att det blir så..För mig blev det så, så blir jag gravid igen så hamnar jag på spec.mödra på engång med extra koller och förmodligen penccillin hela grav... om de inte försvunnit av sig själv, vilket de kan göra
  • passionsblomman

    Herregud...

    Ja det är allt bäst att de gör, så jag inte måste komma och banka på dem!

    Vart är Ingis förresten? Vad GÖR alla?

    Jag har skurat lite här och fejat lite där och nu berett plats för kartonger i ett hörn. Snart är det färdigt för en viss rokad på möbler så det går att spackla en vägg eller två.


    Fjällbruttan skrev 2009-07-28 15:52:01 följande:
    Jepp, finns mycket lustigt Jag kan ha haftdet med 1&2 också men utan besvär...Tydligen är det så att OM man fått besvär ar det troligare att man får det igen vid nästa grav...Vi pratade med vår spec.läkare efter förlossningen eftersom jag ine blev av med skiten då heller.. mina smådjävlar bosatte sig i urinblåsan så jag fick UVI med njurbäckeninflammation.. det ska man INTE ha... Men de tyckte att jag visst vågade försöka igen om vi ville ha fler barn och så skulle de ta hand om mig
  • passionsblomman

    Åh vad skönt att höra från dig Hvidis! *pustar ut* så här dags i en graviditet vet man ALDRIG vad tystnad beror på...

    Jag förstår att det måste vara jätteskönt att veta datum och ha fått konfirmerat att det är så att det BLIR snitt nu, såd et inte är en massa kanske och om och men.

    Jaaa tänk det du! Om bara ett par veckor har du ingen lillmuffin i magen mera utan en liten BEBIS i famnen! Det är så häftigt att man smäller av!

  • passionsblomman

    Men herregud!!!

    Vad är det för kufar!

    Du får skriva på din tröja :"Don´t touch-stay alive!"


    Hvidbrud skrev 2009-07-28 16:41:36 följande:
    Vet ni vad som hände i dag? en helt främmande man kom och rörde vid min mage och börjage prata som om jag kände honom. Jag drog mig ndan, sen ville han lyssna på magen också! Nä, vet d vad sa jag. Det är ganska personligt att ha en bebis i magen så det kan d glömma. Då var jag taskig. Maken trode att det var någon jag kände, asnnars sklle han skyddat bättre...och i förrgår var där en välklädd äldre man som gick fram till min man när han väntade på tåget och tittade på honnom och sa: Spiderman! pekade på honom och tog sig mot hjärtat och blinkade med ena ögat... kooonstigt... jag som trode att han var batman
  • passionsblomman
    Ninnnis skrev 2009-07-28 20:09:47 följande:
    Update: lite rosa i trosan/på pappret, så indianerna kommer säkert igång snart...
    Jäää)/&%/&¤/%&%&¤ indianjä**ar!!! Hata hata!
  • passionsblomman

    Men vad ÄR detta! Skulle det vara för ycket att önska ETT plus i tråden i Juli åtminstone! Förbaskade indianer och minusar!

    idag är det dag 11 för mig. Imorgon ska vi in till kliniken och bara för det har de ändrat sonens simskola till halv tio istf 11.10, så nu vete tusan hur jag ska hinna få dit honom.

    Det är ju aningen pinsamt att be hans kompis föräldrar ta emot honom klockan 7 på morgonen. Om jag kan med att fråga dem idag så gör jag nog det ändå. annars får han ju tyvärr missa den dagen och det är ju onödigt.

    Omöjligt att sova idag igen. Vaknade vid halv fem och när jag la mig var det också hopplöst att sova. Overload i skallen och hela min inre värld. DEt är ingen småsak att göra miljonaffärer och bryta upp från allt man byggt upp i tio år och bara dra till ett HELT nytt ställe. Mina cirklar är aningen rubbade.

  • passionsblomman

    "för ycket" ??? MYCKET menar jag!

    Jo jag tror också att det kommer att bli jättebra. Det är något i magtrakten som bara vet den här gången.
    Men även positiva saker drar igång min hela varelse.

    Man får SÅ många nya tankar och ligger och planterar rosenbuskar och bygger spaljéer, sätter blomlådor på balkongen och skaffar fina stolar att sitta och dricka morgonkaffet i... och vad många LAMPOR det kommer att behövas nu...och om jag målar den där vggen imorgon så hinner jag nog måla den där sedan och då kan jag...fast om jag istället...och så måst ejag ringa sonens nya skola..och gamla, så vi inte glömmer säga upp fritids..Min lilla BIL! det blir spännande att köra DEN 30 mil och ojsan den måste ju besiktigas först...vad ska vi äta idag som går fort att laga men som är vettig mat..

    bara ett axplock.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan