Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Leksi: Menar du att du inte fått utslag på äl-stickorna denna månad? Dag 30 verkar sent även i min värld...när började du testa? Man kan ju ha väldigt tidig äl också.
    Fast alla kvinnor ägglossar faktiskt inte varje månad. Så var det för min bästis.

    Shit! Nu bröt ett skufall ut av dess nåde! Vad GÖTT att vi krattat osv ´så ycket!

    Fast jag blev så arg på min sambo nu nyss att jag började gråta. Han har kört med röjsågen rakt över två av mina rabatter med den JÄVLA ursäkten att "det var ju för fan ändå bara gräs där" Så nu är min ena pion jämnad med marken jämte stjärnflocka, akleja bolltistel, daggkåpa, ölandstok och en hel del annat. Hur FAN ska jag nu kunna skilja stubben av gräs och ogräs från stubben av mina perenner!!! Jävla mongo! Jag har skrikit mig hes och undrat vad fan som fick honom att tro att han plötsligt -efter 10 år med mig-skulle ha tillskansat sig kompetensen att avgöra vad som är vad i MINA rabatter!!!
    Vill jag ha hjälp i dem så lär jag säga till, och dåå lär det handla om att få upp en särskilt besvärlig sten i arbetet att få en grop djup nog.

    *andas djuuupt*

  • passionsblomman

    Inget plus i juli för mig.
    Det är rosabrunt i brallan...

    Fast vet ni vad, just nu är jag MER angelägen om att det blir positivt med huset. Min hjärna verkar tro att det ska kunna klaffa tids nog ändå. Även om vi skulle få huset och flytta så hinns det ju åtminstone ett inseminarium till innan vi drar.

    Men hörni, VARFÖR ska det vaknas klockan halv tre och inte gå att somna om???

    Jag gick ut och gick kl halv fem! Och plockade luvtröjans magficka full av kantareller.
    Nu har jag käkat gröt och druckit kaffe och duschat. Tagit bort en fästing på sonen har jag gjort också. Nu då?

  • passionsblomman

    Förbaskade indianer som inte har vett att hålla sig borta från oss. De är inte bjudna på våra kalas!

    Idga är den ordinarie handläggeraen på banken tillbaka-och dessutom den ordinarie mäklaren.
    Så idag ska jag snacka med båda dem och sedan ska vi lägga ett bud och se vad det blir för reaktion på det från säljaren.


    Emelieca skrev 2009-07-19 19:56:09 följande:
    Va trist=( samma här, inne på andra mensdagen och sjuuuuuuka mensvärken. Hoppas det går bra med huset, när får ni veta?
  • passionsblomman

    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!
    Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.

    Jag håller nu på att avlida av spänning!

  • passionsblomman

    Jag tror du missat ÄL, har själv haft på dag 11 flera gånger.

    Komppisens mens är ännu mer oregelbunden än min, så nej, hon hade nog inte mens varje månad.


    Leksi skrev 2009-07-20 19:53:32 följande:
    Jepp, inget utslag på ÄL-stickorna. Började tidigt, typ på dag 12 tror jag för att inte missa ÄL... Testade varje dag ända till i lördags men nu skiter jag i det. Får se vad som händer, antingen får jag mens snart och kan räkna baklänges utifrån det eller så håller kroppen fortfarande på att hitta tillbaka efter allt p-piller knaprande.Din väninna som inte hade ÄL - hade hon mens ändå som vanligt varje månad?
  • passionsblomman

    Nej det behöver inte nödvändigtvis vara så att du får mensen så tidigt ändå. Jag har aldrig fått den tidigare än dag 27 och ändå haft äl vid dag 11 ibland.

    Börja testa ngn dag tidigare nästa månad och fortsätt underhåll sexlivet hur som helst, så lär du både småningom få kollpå cykeln och dessutom pricka in den så det kan bli pluss oavsett om du ser ngt på stickorna eller ej.

    Sedan tycker jag absolut att du ska prata med gyn om detta ifall du inte hittar ngn stegring nästa månad heller, för då får de ju hjälpa dig att reda ut saken.


    Leksi skrev 2009-07-20 20:17:10 följande:
    Hm, ja fast då borde jag ju fått mens runt dag 25? Däremot har jag läst lite på FL om att vissa har så kort stegring av det där hormonet att man kan behöva testa 2 ggr per dygn för att få utslag. Vet inte om det kan stämma men i så fall kan jag ju missat ÄL trots testning.
  • passionsblomman

    Varför vaknar jagföre fyra på mornarna och kan inte somna om? Nu har jag varit ute på skogspromenad igen och kantareller har jag med mig hem-den här gången hade jag en påse med mig förutseende nog.

    Det var inte alls varmt och skönt ute idag så det är synd om mitt stackars barn som ska gå på simskola.

    Men sedan ska vi till svärisarnas stad och vakta deras hus lite och då ska vi gå på leksaksaffären där, för han har presentkort sedan sin födelsedag som han inte köpt för än. Det ser han fram emot.

    Själv ser jag nervöst fram emot att höra säljarnas reaktion på vårt bud. Det känns mer som en stark signal om att de måste ner en bra bit i pris om de vill få iväg huset snabbt till oss, för det vi lade var väldigt mycket lägre än utgångspriset, och det vi vill ha nu är ju en förhandling om priset som gör att vi kanske möts halvvägs. Funkar det så innebär det att vi får ner det en bra bit i slutänden ändå. Vi får se.

    Nu kaffe.

  • passionsblomman

    Morrn morrn!

    Vad är UMAS för något?

    Kantareller är gott till så mycket...
    När vi fluyttade ut hit regnade det en hel jäkla sommar. Fördelen med det var att skogen svämmae över av kantareller. Jag plockade och plockade så jag hade frysen full av TRETTIO liter rensade och nedskurna kantareller! Helt galet.

    Jo, det vore ju hemsk om de skulle be oss dra åt skogen och inte låta oss resonera mer. Men jag har betonat et flertal ggr till mäklaren att det vi är ute efter är en utgångspunkt för prisförhandling, och att vi ddessutom inte kan orten så bra osv. Jag hoppas verkligen att det visar sig vara rätt taktik.

    Vi har följt väldigt väl vad vår egen mäklare härhemma rått oss till, tillsammans med flera andra, som banken och min mamma.
    Och som sagt-ett bud är ett bud och de verkar inte ha så gott om den varan än så länge...

  • passionsblomman

    Hihi, ja vi gav faktiskt bort en del, gäster som kom hit fick med sig en påse eller burk kantareller...
    I år verkar vara ett gott kantarellår förövrigt.

    (om du undrar vart jag tog vägen så ville sonen sitta en stund vid datorn. Okej sa jag och slumrade till lite på soffan..)


    Hvidbrud skrev 2009-07-21 08:09:46 följande:
    Jag tror att ni gör helt rätt! Håller tummarna till de blir blå!! UMAS är malmö sjukhus. Har de öppnat nu tro?30liter!!! Jäklar anamma! Det är ju nästan att man kunde bli trött på det! Men nej, kantareller är kantareller... Mmmm...
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan