Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    *häller upp lite mer kaffe och mumsar ivrigt tårta*

    Man måste pausa lite emellanåt!
    Nu har jag spacklat ett varv til där det behövdes, tejpat upp maskeringstejp och tvättat alla snickerierna i hallen med målartvätt, inklusive dörrarna som är där. *svettig*

    Tänk om det bara vore själva målandet när man ska måla!
    Det är det inte.

    Förarbetet suger-fett.

  • passionsblomman

    Hej på dig och välkommen hit!

    Om du ska kissa på stickor eller ej, det tycker jag beror till stor del på om du har koll på din cykel och hur regelbunden den är. Jag har tex en extremt oregelbunden och har äl alltifrån dag 11 till dag 27 i cykeln. Det är värdelöst tatt försöka få koll då.

    Om du däremot har en cykel som alltid är 27-28 dagar, så har du ju med all sannolikhet äl mellan dag 11 och 16. Det innebär att om du har sex varannan dag från dag tio till 16 så säkrar du ju att det finns levande simmare redo att möta ägget närhelst det lossar.

    Egentligen är det ju det som behövs. Så, är du inte osäker på cykeln eller orolig att något är på tok, tycker jag inte att du ska kasta ut pengar på test. Ha roligt istället!

    (jag brydde mig inte ett smack om några test innan vi fick vår son. De senaste åren därrremot, när vi hade försökt länge utan att få ett syskon, så började jag försöka pricka äl bättre. Det visade sig tämligen hopplöst, så nu får vi hjälp)

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-26 16:30:39 följande:


    Hej alla.Jag har varit inne här och tittat lite innan, men det känns som det är nu jag "får vara här på riktigt". Vi gifter oss på lördag, om 6 dagar :) Och sen ska vi börja "göra bebis". Funderar lite på hur vi ska göra, har nämligen köpt hem ägglossningstest... ska jag börja använda dem direkt eller skall man bara försöka vanligt först? Hur tänker ni? Vill ju såklart att det skall gå så fort som möjligt, men inte heller förstöra romantiken.Oj, blev visst ett långt inlägg.
  • passionsblomman

    Åååå stackars dig Lanovia-jag vet tyvärr EXAKT hur den där huvudvärken och axlarna känns. Jag hade sett till att få vad massage jag kan, det där släpper inte av sig själv.

    Jag tror ju att det är rivning de flesta spekulanter skulle vara inne på, men det kan ju finnas någon som bara vill flytta in och bo som tänker sig att renovera. I båda fallen så inbillar jag mig att intyckert av stället ändå är viktigt, och då är allt som ger minus dåligt för budgivningen. Som våttapeten som har släppt

    Själv har jag enormt ont i axlarna idag, särskilt i höger. Måla-särskilt tak,känns efter ett antal timmar. Jag och lilleman ska strax till simskolan, men sedan tänker jag göra ngn lite mindre ansträngande del av städningen. Som att städa och rensa i badrumsskåpen exempelvis. Eller sortera papper.

    Måste hitta på något med min son också, för det blev inte mycket av den här semestern på latjolajbanplanet, eftersom hela den här hussaken hände. *dåligt samvete*

  • passionsblomman
    Ankan80 skrev 2009-07-27 11:50:49 följande:
    Åhh. vilken tid det tog för en målning.! Nu skall jag äta o sen göra något roligare ...typ städa i garaget...
  • passionsblomman

    Nu har jag lärt min son att laga lite mat-han tyckte att HAN skulle laga lite.

    Pulvermos och burkfiskbullar!

    "Ååååå vad duktig du är och vad GOTT du har lagat till oss!"

  • passionsblomman

    Håller också tummarna för att lanovia får sin vlbehövliga massage.

    Ja, hur känner ni er, ni som närmar er BIM?

    Jag tog den sista pergotabletten idag, så nu är det bara att invänta äl. Vi ska till kliniken för VUL och blodprov nu på torsdag.

    Min lilla kloka pojke förstår en massa saker. Nästa lite fr bra. Så jag nästan får ännu mer samvete bara för att han är så rar.

    Jag har lovat honom lite trekamp oss två emellan idag och så ska vi gå på bio på fredag och se Ice Age 3. Man KAN inte köra på i 190 och bara strunta i sitt barn ens i en sådan här process.

  • passionsblomman

    Förbaskade skitsymtom som är så förvillande lika! Man blir GALEN!!!


    Ankan80 skrev 2009-07-27 12:33:45 följande:
    Jo, jag har lite som skulle tänkas vara symtom. Men det kan lika bra vara åt andra hållet. Suger fett!
  • passionsblomman

    HEEEEJ Fjällbruttan! Tjoho, vad kul att du vill hänga med oss!

    -Fjllbruttan är en av de tanter som abselut ska vara med och inflyttningsfira i vårt huuuuus förstår ni. Den där festen som ni också ska komma på ni vet!

    För vet ni, nyss ringde mäklaren och bekräftade att säljarna också skriver på kontraktet idag !
    NU är det alltså "bara" en besiktning kvar, som ska visa bra resultat och inga himska överraskningar.

    Jag borde alltså städa järnet nu, men jag spelar krocket med min son istället...

    Ninnis., jag förstår precis hur du menar med att känna efter så lite som möjligt. Ju mindre man går och ältaar i det hela desto skönare. Men det är ju väldigt lätt att säga.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan