• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • passionsblomman
    ingenjörsbruden skrev 2009-05-30 15:39:43 följande:
    mmm va skönt...har resonerat så.... funderar jy rätt mkt på vad som ska fixas inför BF o vill gärna slippa stå där o behöva mer kläder i små storlekar som de växer ur på ngn vecka....Men då har jag ju vad som behövs....*bockar av på min lista*
    Jag har en känsla av att du kommer var mycket väl förberedd, på precis alla punkter!

    Utom möjligen den som handlar om hur oförberedd man ändå är på hela dundermiraklet!
  • Znose

    Ja, mirakel...det är vad de är alla små

    Nu blir det trädgård igen.

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-30 15:49:38 följande:
    Jag har en känsla av att du kommer var mycket väl förberedd, på precis alla punkter! Utom möjligen den som handlar om hur oförberedd man ändå är på hela dundermiraklet!
    Hahahah ja jo det är väl möjligtsvis det! Nä men jag är nog rätt jordnära i den punkten osså....hoppas jag....för jag vet att det finns bara vissa grejor som jag kan förbereda o fixa....men mest så att jag kan slappna av o ta allt det "oförberedda" sen efter hand.

    *snor ett par våfflor o mumsar....mmmmm*

    Har du fått avreagera dig ordentligt på BT-s nya okrönta spammdrottning?! Var inne o kikade o håller med.....snacka om att klampa runt som en elefant i en porslinsbutik!
  • passionsblomman

    HA!!! Här finns hur mycket som helst att ta av, om det gäller att nte hålla på och fucka upp forumet.

    -eller något annat som gör mig galen.

    Föreställ dig nu hur jag blir om det gäller något VIKTGT-typ min son eller så..

    FLY! Fly och illa fäkta!

  • Ore

    Åh, våfflor blev jag sugen på... Mums filibabba. Men jag ska nog spara mig tills maken kommer hem, har ett par marinerade kycklingfiléer och litet alkoholfritt bubbbel i kylen. Inte för att vi firar något särskilt, men ändå...

    Passionsblomman har för övrigt skött sig utomordentligt som Forumpolis mot spammare, det tog inte lång tid förrän hon dök upp i en annan tråd där jag hänger (och där det har varit otroligt händelserikt på sistonde, som ni kanske märkt på min frånvaro här...)

    Vad har ni citytjejer (Ingis och Hvidis) tänkt er för barnvagn? Har börjat klura litet på detta, men jag har svårt att ens föreställa mig vad jag kommer vilja ha vagnen till. Kommer jag gå i backarna hemma (asfalt och grus mest), kommer jag ge mig ut på skogsstigar (troligtvis) eller kommer jag ge mig ut i skogen (sannolikt) och ändå behöva ha pyret i sele? Vilken vagn funkar i snömodd (pyret kommer i november), och vill man egentligen gå ut då? Jag måste ju ändå ha bil för att ta mig till affären, så det kanske inte är så viktigt att vagnen funkar i snö? En djungel är vad det är...

  • passionsblomman

    Du skulle kanske ha en sån där med ett STORT hjul fram och två bak, som en trehjuling. Det har min kennelägande och skogspromenerande syster och den tar hon sig fram ta mig tusan överallt med.
    dessutom kan den monters om på alla möjliga sätt. Jag har för mig att dden går att göra så hunden kan dra den också...

    Måste fråga henne.
    Förresten ska jag kanske ändra mitt nick till Polisblomman, eller bt-snuten kort och gott?

  • Ore

    Kolla gärna om hon tycker den är stabil, för vad jag har hört så är inte de vagnarna de mest stabila... Om inte annat kanske det blir en sådan som "andra vagn" när pyret har blivit litet större.

  • passionsblomman

    Det ska jag fråga! Hon är ju ute med ett gäng hundar också, så det får ju inte välta hur som helst..måste ringa henne och höra vad det är hon har för vagn egentligen.

    det såg nästan ut som en liten kuvös när det var bebisdelen som var monterad minns jag...

  • lanovia 08

    Grattis Daa!!!

    Jag hann aldrig titta in här igen igår. Vi hade fullt upp med förådet, men vad roligt vi har haft. Nu väntar jag bara på att maken skall vakna så vi kan fortsätta. Idag skall det målas, betsämde färg i all hast igår så hoppas nu det blir bra.

    Grattis till Blommis son som vann och gjorde mål. Hurra!!
    Tycker inte alls du skall byta namn, tycker det du har stämmer mkt bättre än Polis. Men vad vad det som hände här? Ser bara ett argt inlägg från dig???

    Ingis var festen kul igår?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan