• Soldemor

    Tantvarning 5

    God afton!
    Tanten är on igen! Jag har lyckats med att ansluta t internet!

    Detta känns bara för gott!
    Nu skulle jag väldigt gärna vilja ha en resume vad tanterna har gjort de sista veckorna:
    Hur går det med huset, Blommis, och bebisarbetet?
    Hur är det med familjetillskottet, Heloise?
    Och hur är det med alla andra tanter här? Vill veta!

    *Skickar lite jordgubbschoklad för att fira*

    Jo, just det: Vi skall på visning på onsdag! Titta på fina vita huset, både in- och utvändigt!

  • Soldemor

    Ääälskar att handla kläder, gissa vad jag behöver ett större hus till? Lyckades få med maken till Ullared två gånger på två veckor, helt underbart! Jag kan handla där och i betydligt dyrare affärer, men tycker jag blivit snål efter senaste Ullaredsvisiten. Fast jag har fått en postorderkatalog av Amarettos uppfödare, en tysk postorderfirma och där finns det kläder som jag vill ha, dyra kläder men fina, som jag kan ha på jobbet. Får väl handla lite varje månad. De har även ursnygga och sköna skor!

  • Soldemor

    Ja, detta är verkligen coolt, att kunna komma ut på internet även hemma! Hoppas det coola fortsätter när jag skall fylla på surfpotten med en månad. Skall göra det senare idag. Först skall vi åka till Tassebo, katthemmet som Isolde kommer ifrån. De har marknad idag, och vi skall åka dit med kattmat och div prylar de kan sälja på sin loppis. Amarettos uppfödare har lämnat massor med mat och annat smått och gott. Och så skall personalen få ett fotocollage med Isolde när hon poserar med sina pokaler från Osby-utställningen, där hon blev BIS. Det är första gången i katthemmets historia som någon av deras katter varit på utställlning.

  • Soldemor
    dfk skrev 2009-08-30 17:04:53 följande:
    Soldemor, det var på tiden att du kom tillbaka. Saknat dig!
    Jag såg en stoooor skugga igårkväll framför tevens sken och den hade låååånga ben. Den sprang snabbt iväg och kröp in i nåt hörn.Nu börjar det bli höst för då kommer spindlarna hem till oss och bosätter sig. Försökte att bussa katterna på den.
    Tack, det är ömsesidigt! Och nu har jag fyllt på med en månads surf till, så här stannar jag!
    Jag förstår din intention med katterna, men enl Anmarettos uppfödare är spindlar giftiga. Kan förklara varför Solde kräker när hon ätit dem.
  • Soldemor
    Villemoa skrev 2009-08-30 18:31:17 följande:
    Ett helt ego inlägg från mig men jag har haft the weekend from hell! Hade ju ordnat 60-års fest för mamma och allt var frid och fröjd tills på kvällen då en av mina nära släktingar skapade ett problem av ingenting alls och kallade mig både det ena, andra och tredje! :-0 Jag är ju inte den som sväljer saker och ting, eller tar skit, utan jag sa ifrån på skarpen men då var jag "oförskämd" mm. Sen har jag också fått höra vad samma person + dennas dotter egentligen tycker om mig fast naturligtvis har ju inte DE berättat för mig utan snackat skit bakom ryggen på mig!! Bland annat har de sagt att jag inte är redo för att vara mamma och att pga att jag har några svackor så förstod denna första att jag skulle ha svårt att klara av mammarollen!! Hallå, vem har inte haft svackor i livet och vad faen har det att göra med min mammaroll??? Denna persons liv är ju bara en svacka för faen!!!Och detta ska alltså vara nära släktingar?! Jag är så chockad så det finns inte och har varit spänd i magen sen i fredags kväll. Nästan som sammandragningar och då är jag ändå bara i v.6+6.Jag har varit så ledsen i dagarna två så det finns inte!
    Släkten är nog faktiskt värst, eller ibland iaf bland det värsta! Här är en famn med styrkekramar!
  • Soldemor

    Im yours skrev 2009-08-31 05:14:16 följande:


    Soldemor; Välkommen tillbax. Jag är oxå gaaaaaaaaaaaalen i kläder, skor, handväskor, smycken. Flärd, mera flärd till folket.
    Yes, i massor!
  • Soldemor
    Fjosok skrev 2009-08-31 11:18:46 följande:
    Har firat idag med att köpa in tre nya klänningar för sammanlagt 700:-. Tjohoo!
    Till dig själv?
  • Soldemor

    Blir ingen visning på onsdag, i går kväll lade någon bud på 1 miljon och då sa säljaren tack så mycket. Typiskt när man hittat ett hus som maken vill se på! Fanns inget där som han kunde varit negativ till, bortsett från stenlagd trädgård. Men nu blev det inte vårt. Mög! Och igår så blev jag avtackad på jobbet och chefen sa så många vackra ord! I morgon börjar jag på nya tjänsten. Det är verkligen så många tankar som snurrar runt nu. Ovanpå alltihop, så var vi på Tassebo igår, katthemmet Isolde kommer ifrån. Och där var en liten helsvart kille med världens sötaste, hesa jamning. Han är sex månader. Jag föll som en fura! Han var såååå bedårande! Men maken var helt kall till en katt till!
    Det var riktigt skönt att träna lite styrketräning imorse, för att koncentrera tankarna på annat.

Svar på tråden Tantvarning 5