• Soldemor

    Tantvarning 5

    Fjosok skrev 2009-09-07 22:08:44 följande:
    På tal om det, behöver stöd, började med hebreiskan idag.Mööööh! säger jag bara ...Cantaton: känner igen mig i det, har ju gått ner 18 kilo men har 12-13 kvar :-/
    Varför välja något så enkelt som hebreiska, när man kan plåga sig med grekiska i typ 19 veckor? Det är dubbelmööööh!!
  • Soldemor

    Nu skall prästtanten ha en date med sängen. I morgon har jag en lång och spännande dag framför mig: Första konfirmandträffen och efter det skall jag träffa internationella gruppen i min församling. De vill träffa mig och diskutera vad vi kan göra ihop, kan bli mycket givande!

    God na...*snarkar*

  • Soldemor
    Cantaton skrev 2009-09-07 22:25:10 följande:
    Åh, kul! Lycka till!
    Tack, jag tror det kan bli jättebra, faktiskt!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2009-09-09 08:22:20 följande:
    .Har ni sett något avsnitt av TV4-serien "överlevarna"
    Jag såg den när ursprungsserien gick på 70-talet, den var bitvis rätt otäck (tyckte jag som 13-åring) och med tanke på alla hotande smågrisar, känns det som om jagt inte vill trigga fantasin med en´ny version.
  • Soldemor

    Här är en lasig men väldigt nöjd tant! Båda konfirmandgrupperna är trevliga och vi hade roligt. Igår träffade jag också internatioella gruppen, var hemma typ 21.15, somnade i soffan. Idag slutade jag 18 och sedan blev det lite nattspinning (dvs passet började 20.15). I morgon kväll får jag väl ta det lite lugnt,jag har jour på sjukhuset i Lund i morgon natt. Nej, inte som sjuksköterska el så, utan som präst. Jag gör det ibland när de behöver hjälp.

  • Soldemor
    Frulle skrev 2009-09-10 08:01:43 följande:
    Jag missade idol igår. Gick och sov kl 21.Jaha idag ska vi få svar från banken!!! Är ruggigt nervös.. Är tyvärr helt inställd på ett NEJ!!
    Det går säkert bra! Även bankmänniskor är människor (oftast iaf)


    God morgon till alla! Idag tänker jag gå tidigt från arbetet, så jag hinner med lite träning innan jag går på min jour. Passar på att börja lite senare idag, det har redan hunnit bli lite för mycket plustid. Dessutom är det något mindre antal bilar på vägen. Jag har en sträcka, där folk kör som om de fått körkortet på postorder! De tvärnitar fem meter före den korsning de svänga av i, alternativt struntar fullständigt i att de har stopplikt ibland. Mina stackars bromsar (och troligtvis Gud!) fick verkligen arbeta extra igår!
  • Soldemor
    Fjällbruttan skrev 2009-09-10 15:20:59 följande:
    Solde, tur att du har tumme med Gud så ha skyddar dig nr du är på väg för att förkunna hans ord Här har vi mest förare som irrar omkring med starr, rullator och hjärnsläpp, men sluta köra bil?? Nämen jag kör ju bara på sommaren

  • Soldemor

    Grattis till bebisen, bruttan! Kom gärna ner till Skåne el så när det är dags för dop *ler konspiratoriskt*

    Mulle och Tinker: Här är en flock styrkekramar och några burkar energidryck till Tinker!

  • Soldemor
    Panzerfaust skrev 2009-09-10 19:07:05 följande:
    Maddafakka!Ont överallt, slut i hela kroppen, mitt "nya liv" suger kuk.Friskis och svettis är ondskans högborg, värre tortyr än CIA kan skaka fram.
    Men det är roligt under tiden man plågar sig!
  • Soldemor
    Panzerfaust skrev 2009-09-10 19:53:42 följande:
    Nej.Fick jag välja en bra film och en påse chips eller en timme på gymmet väljer jag filmen, tyvärr är det därför jag måste gå på gymmet, ytterligare ett bevis för att gud inte finns.
    Skall vi göra din sitution till teologi, så är chipsen skapta av djävulen och gymmet av Gud, för att du skall kunna må bra igen när du ätit chipsen! Att chipsen kanske smakar gott är bara en chimär och en utstuderad ond fälla som du skall fastna i...
Svar på tråden Tantvarning 5