• Soldemor

    Tantvarning 5

    Panzerfaust skrev 2009-09-29 13:39:50 följande:
    Vi kanske skulle starta ett eget "tantforum" i phbb?Då kan vi ju sitta och säga vad vi vill där och bara gå i svaromål här.
    Och phbb betyder?
  • Soldemor
    Heloise skrev 2009-09-29 14:00:44 följande:
    jaaa Heja blomman!
    vi är din trogna fanclub!
  • Soldemor

    Roisin Dubh skrev 2009-09-29 14:29:11 följande:


    Hon bröt mot reglerna och postade ett inlägg som gick på person. Jag tänker inte lägga ut hennes ärende här, det motvekrar syftet med att ett forum modereras. Men har man frågor kan man som sagt kontakta mig.
    Men det är helt ok när vissa andra är oförskämda och nedlåtande? Märkligt! Passionsblomman och Kjell är väl de som verkligen försöker svara märkliga inlägg på ett balanerat sätt!
  • Soldemor
    Villemoa skrev 2009-09-29 14:38:32 följande:
    Men vänta nu, är Blomman avstängd???!!!Håller med Aleta om att vi bör anmäla stötande inlägg men man borde faktiskt också kunna få tala personen till rätta utan att för den sakens skull gå till personangrepp?
    Hon ser inte avstängd ut!

    Håller med dig t fullo!
  • Soldemor

    Roisin Dubh skrev 2009-09-29 14:47:21 följande:


    Svar: nej

    Där kom just en sådan där egen slusats jag syftade på.
    Hur menar du?
  • Soldemor
    Heloise skrev 2009-09-29 15:06:29 följande:
    Vad är det med tentor som skrämmer slag på en så fullständigt att man slutar fungera som en normal människa?Jag kan skriva hur många sidor som helst så länge det inte är en tenta eller en uppsats, då lyckas jag bara klämma ur mig mitt namn och personnummer, kanske kursnamnet, men bara kanske Ok bibliometri, kvalitativa och kvantitativa metoder, here we go!
    Det ligger i tentornas natur, de må vara hur lätta som helst men är ändå såå otäcka och läskiga att ta sig an! Go girl! Det går jättebra!
  • Soldemor

    Roisin Dubh skrev 2009-09-29 15:18:28 följande:


    Reglerna gäller alla.
    Där håller jag inte med, naturligtvis är det min uppfattning. Så tycker jag det är!
  • Soldemor
    Villemoa skrev 2009-09-29 23:08:49 följande:
    Har något väldigt tråkigt att berätta; det blir ingen aprilbebis för oss fick blödningar under eftermiddagen så vi beslutade att åka till gynakuten och där konstaterades det att vår bebis dog i v.6. Trodde jag var i v.11+1 idag. Fy fan alltså! Ödets ironi är också att idag fick vi ett glatt besked om att min mans bror och hans sambo blev föräldrar till en liten kille. Vi är jätteglada för deras skull förstås men ledsna för vår egen.
    Ber för bebisen, den har det bra hos Gud nu och en JÄÄÄTTEKRAM till dig!
  • Soldemor

    Kl 18.15 är det avfärd till konfirmandläger, ända nere vid södraste södra Skåne. Där är vi till söndag middag. Då drar maken och jag till Göteborg! Vi skall bo på konsumhotell i två dagar. JÄTTEMYS! Tar med datorn.

    Sympatifryser med dig, Blomman. Vi hade 17,6 grader i sovrummet i natt, det saknas tryck i gaspannan. Förhoppningsvis blir det avhjälpt innan vi åker, annars är är väl istappar i gardinerna när vi kommer hem. Snuttarna är och myser hos sina extrapappor, så här är såå tomt. Skall fortsätta projekt kattbebis i helgen tror jag...

    Kul benämning det där, med Voldemortsyftningen! Helt rätt dessutom!

  • Soldemor
    TinkerBelle skrev 2009-10-02 15:12:04 följande:
    Hehe deletade alla inlägg i min GB.Tur var väll det för dit har det varit pilgrimsvandring den senaste timmen....
    Vad har du gjort?
Svar på tråden Tantvarning 5