• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis: det kommer gå SÅ bra på UL! Kanske kommer Televinken och Baby BS samma dag!? Kan ni inte föda på Danderyd båda två - det vore väl kul!

  • fru AM

    Haha - och visst är det inte mycket till lugg!???


    Lapinette skrev 2009-08-19 15:28:03 följande:
    Piggelin - kanske blir det något foto på mig i helgen när det är baluns nere i Frankrike och om jag godkänner något av dem så lovar jag att lägga upp nya frisyren på FB. AM har ju redan varit modig, såg jag.
  • fru AM

    Det är precis så det ser ut: lugg på utväxt! Djäkla frisörelände! Och det skulle människan ha 700 för.

  • fru AM

    Och jag är sur på min man som bestämt med en familj på dagis att Livia och deras dotter ska leka efter dagis en dag - hemma hos dem. Mamman ska hämta barnen med bil och min man glömde både att upplysa om Livias svåra bilsjuka samt lyckades dessutom samtycka till att Livia åker framåtvänd.

    JAg är så förb-nnat trött på att vara ordningspolis i den här familjen! Och nu undrar han varför jag är sur ... :- [

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-19 19:13:43 följande:
    AM, hm, vi funderar på att vända Iris framåt tills januari, vi ser ingen annan lösning på hur vi ska få plats i bilen nämligen, Iris sitter i framsätet nu men hon måste flytta bak innan bebisen kommer och hon kan ju inte sitta bakåtvänd själv i baksätet, då blir hon ledsen.
    Det är ju en helt annan sak att ni gemensamt funderar på/diskuterar det - än att min man självsvåldigt bestämmer att det plötsligt är ok. Känner mig lite överkörd av honom och som sagt trött på att vara den som håler ordning på torpet s a s ...
  • fru AM

    Livia har varit rätt trött hon också - men numera måste hon ju gå hem kl 15 så då är hon lite piggare ... Ska bli intressant att se hur den där play-daten avlöper (kommer Livia ungå att kräkas i bilen? Kommer de klara bilresan utan att krocka? Kommer Liva och kompisen hålla sams i 2,5 timmar?). JAg har nu bestämt mig för att maken får ta alla bollar vad gäller det där. Det var han som bokade in det utan att involvera mig ö h t ...

  • fru AM

    Ore: allvarligt - vad kan han ha för argument för att inte gå på föräldrakurs!? De kan vara riktigt givande såna kurser - allvarligt tror jag inte att Livias förlossning hade gått så bra som den gjorde om inte jag OCH min man hade gått på föräldrautbildningen. Eller VET HAN REDAN exakt vad som händer under en förlossning, värkar, de olika stadierna/skedena, vad han förväntas göra ...? Nä - eller hur!?
    Oj - nu är det jag som eldar upp mig ... Sorry

  • fru AM

    Muggles: Stor medkännande kram. Det jag menade med att du är stark är att du är med oss i tråden, berättar hu r du känner och samtidigt bearbetar. Det är bra! När jag varit med om något liknande har jag tidigare knäppt igen helt och inte pratat om det (det är därför ni inte vet någonting om det) ? och det är mindra bra.

    Koko: filur namnlappar ? t ex , finns många fabrikat

    Nu ska jag läsa vidare ? har varit på upprop i Storsonens nya skola och frotterat mig med ett gäng riktigt skräcködlor ?

  • fru AM

    Jag ska göra den i helgen då vi har gäster. Jag har nämligen gett mig själv kak- & godisförbud igen ... så jag kan bara baka när vi ska ha folk här ...


    Telis skrev 2009-08-20 10:14:23 följande:
    På tal om kladdkaka ... AM, hur blev den du skulle göra?
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor