• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Annars är ju min universaldoppresent en TÅRTSPADE (om man känner sig riktigt i spenderartagen kan man köpa ett set med tårtspade och tårtskedar/gafflar).

    BS: Det funkar nog bra utan medicin om ni inte vill ge Iris det! Jag är ju 185 lång. Tyckte det var småjobbigt i högstadiet (även om jag inte var längst i klassen) - men å andra sidan är det mesta jobbigt i högstadiet. Efter det har det inte varit några problem. Det är en bra måttstock på vilka killar som är trygga i sig själva också - de som törs ragga på en längre tjej är de man ska satsa på ...

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-08-24 15:11:25 följande:
    Presenter - supersvårt! Har köpt väldigt olika doppresenter, allt ifrån silversked till barnbok. AM - mina presenter till 3- och 6-åring gick verkligen hem i helgen .
    Vad bra, Lappis! Vad blev det till 3-åringen? och du skulle köpa ngt mer till 6-åringen, eller hur? Vad blev det?
  • fru AM

    Vad bra att presenterna blev så lyckade, Lappis! Och vad kul att du gillade leksaksaffären jag tipsade om! Det är så härligt med en sån där genuin affär som inte ingår i någon kedja och där personalen verkligen är mån om att sälja fina grejor!

    Håller på att få panik över Hektors doptårta ... EA har gett mig massor av bra råd om hur jag ska göra och jag var heltaggad att baka den själv men så kom maken och tyckte att vi nog skulle köpa en tårta istället så jag inte hispar loss alldeles inför dopet. Han har nog rätt, men jag måste nu hitta ett ställe att beställa tårtan på... Och så måste den ju bli så fin som jag drömmer om ...

  • fru AM

    Bra idé Ore - har just börjat tänka så själv ... Har fått ett bra pris på Tössebageriet i närheten där jag bor!

    Nu ska jag googla tårtdekorationer!

  • fru AM

    Piggelin: nej vad trist med sådant manfall på festen! Snopet! Vi skulle ha barnfri middag för ytterligare tre par i våras - hade skaffat barnvakt borta och så hade även gästerna - så blev ett par sjuka och även en i det andra paret. Så istället för 8 till bordet blev vi fem. Det var snopet med tanke på menyn som vi gjort oss till med ..

  • fru AM

    Men Passionsblomman! Vad tråkigt och vad jobbigt att få ett sånt besked. Nej - det var ju inte vad du hade ställt in dig på. Stor jättekram och en tröst-tårta (förlåt men jag tänker bara i tårttermer just nu). KAn man göra något åt stoppet?

    (och skit med bilen - men det känns som en lite världsligare sak i sammanhanget)

  • fru AM

    Godmorgon i tråden!
    BS: Det finns ju flera metoder för oss lekmän att räkna ut barnets vuxna längd ... t ex: För en dotter: lägg ihop mammans längd med pappans så kallade kvinnliga längd (hans längd minus 8%). Dela med två, och lägg till två centimeter. Men läkarvetenskapen räknar säkert på ngt annat sätt!

    Passionsblomman: nästa gång du ska till Sophiahemmet så måste du höra av dig så kan du komma hem till mig och prata av dig efteråt!

    Morgonkram till alla!

  • fru AM

    Izzie: Nässköljning hjälpte mig mycket när jag hade ihåleinflammation (plus penicillin och avsvällande tbletter förstår ...)

    Tårtproblemet löst!

  • fru AM

    Izzie: Nespresso ? har jag skrivit om någon gång, men vi har inte köpt någon än. Vi kör än så länge med kaffepress och supergott kaffe från Roberts Coffee (Cafe Brutal ? Telis med makes tips!)

    EA: Vi beställde till slut en tårta på Wienerkonditoriet (en 35-bitars i ljusblå marsipan med blå och vita trudelutter på). Men jag ska använda dina tips framöver för jag har bestämt mig för att lära mig göra egna fina tårtor. Skulle helst gå kurs men det finns ju inga inne i stan här! Får köpa en handbok

    PB: jag har inte läst ikapp så noga - men vet du hur du går vidare efter gårdagens motgång? Behandling osv?
    Förresten - nyfiken på ditt hus (ditt nuvarande alltså som ska säljas). Har ni det ute på nätet? Kan du inte inboxa mig länken i så fall?

  • fru AM

    Råkade träffa Frejis och fina magen på stan och hon påminde mig om att jag i förra veckan slängde ut en fråga om lunch denna vecka på onsdag ... GAAAH! Insåg att jag dubbelbokat mig och inte kan avboka det andra! Ni som ville luncha imorgon onsdag - kan ni även/istället på fredag???

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor