• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hoho - nu har jag flängt stan runt för att hitta bröllopsdagspresent till maken. Men jag kan inte skriva VAD här eftersom han avslöjade sig som smygläsare i helgen (han hade blivit nyfiken när han såg facebookinläggen)

    Har impulsköpt två koftor också. Och köpt ett skumt naturläkemedel till (eller mot?) Livias mollusk. Bränt hål i kreditkortet eller hur var det Cicci så träffande beskrev det ...

  • fru AM

    Snaily: tycker er plan låter jättebra - laborera själva fram till årsskiftet, om inga småsniglar lämnat spår så kör ivf. Är det kö och sånt?

    Frejis: det börjar bli sjukt spännande - snart är du ju mamma!!!

    Hungrig!!! Makens tur att laga mat - hoppas det är klart snart!

  • fru AM

    Frullan: kul att se dig här! Tackar som frågar - efter att jag tvingat den stackars läkaren att klämma mig på brösten så ha jag inte känt minsta lilla knöl ... TROR att knölen var amningsrelaterad och hade med att göra att Hektor varit täppt i näsan i två veckor och bra hållit på och småsnuttat. Bröstet hade fått spunk helt enkelt. Grattis till psykoterapin! Så skönt att på sikt få ordning på vindskontoret om man säger så

  • fru AM

    Och knölen är tillbaka ... Men jag blir alltmer övertygad om att den har med amningen att göra. Hoppas jag slipper gå till doktorn igen.

  • fru AM

    PB: det är ju fantastiskt med budutvecklingen (såvida det inte är galna tantaloran som bjuder förstås )!!! Skulle inte förvåna mig om det blir uppåt 2 millar! Heja!

    Idag har vi bröllopsdag! Det är så mysigt! Maken hade köpt vå kartonger hallon till frukosten (visserligen roffade Livia åt sig de flesta men det var gott med de jag lyckades kapa åt mig), vi har utväxlat presenter samt ska äta lunch ute och även middag. Love is in the air!

    Puss på tråden!

  • fru AM

    Och jag sitter och väntar på att maken ska ha nattat Livia klart - så vi kan äta tårta! Firandet fortsätter ...

  • fru AM

    Hejhej! Tack för alla bröllopsdagsgrattis!
    Grattis i efterskot MSW!

    Mancini var precis så bra som ryktet sagt! Vilket toppentips! På det hela taget en mycket lyckad bröllopsdag (som maken hade planerat ovanligt mycket för ... mysigt!)

  • fru AM

    Ja speciellt mysigt eftersom det oftast är jag som brukar planera och fixa och greja och sedan bli besviken att motparten inte bryr sig lika mycket. Det var skönt att trenden bröts s a s.

    Undrar just hr det går med buden på Passionsblommans hus!?

    Om den där åttlingmamman med sammanlagt 14 barn kan jag bara säga (som Livia brukar utbrista): Oh, my god!
    Tänk - det är som att ha en hel dagis avdelning hemma - hela tiden, dygnet och året runt. Dessutom är de så jämnåriga att syskonskaran inte kan hjälpa varandra så mycket - som det annars kan vara i flerbarnsfamiljer. Men hon har ju verkligen valt det där själv så man kan knappast tycka synd om henne ... men barnen ...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor