• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Oj vad jag hoppas att Telis kommer in snart och säger att allt såg fint ut på RUL! Och att Televinken vinkade!

    Livia har idag följt med en kompis hem fån dagis (det slutade med att mamman hämtade med vagn, och inte med bil utan korrekt barnstol) ... Ska bli intressant att höra hur hon uppfört sig. Om en timma ska jag och Hektor iväg och titta på när Storebror spelar fotbollsmatch. Sen är det FREDDAGSMYYYYS.

    Kram på er allihop!

  • fru AM

    EA: kan man frysa kladdkakor (och kladdkakemuffins)? KAn man även frysa tårtbottnar med mousse som fyllning?

  • fru AM

    Du fodrar med smörkräm ovanpå och runt så att inte marsipanen/sugarpasten smälter?

  • fru AM

    Tack EA! Vad bra att du finns!

    Har annars hittat en sajt för tårtnoviser som jag: www.dekoreramera.se/index.php&kat=godarecept&sid=recept

    Nu hoppas jag på att Telis tittar in snart - för om en kvart måste jag pipa från datorn!

    puss & kram

  • fru AM

    tjoho telis - en perfekt kille! Vad glad jag är för er skull! Det är så kul att vara pojkmamma och bli behandlad som en drottning (av sonen alltså)

    ha det så underbart härligt i usa nu och hälsa maken!

    storsonens fotbollslag vann med 3-1 och livia hade det superbra hos sin kompis- nu ska vi äta pizza!

    kramar!

  • fru AM

    Pojkar kan också ha kul med dockskåp! Faktiskt (säger jag som annars inte är så mycket för utpräglade - prefabricerade - unisexgrejor/kläder osv). Storsonen lattjade loss i mitt gamla dockskåp med alla sina fotbollsfigurer) Microstars för er som är insatta i pojkleksaksvärlden).

    Alla pojkar blir inte så "grabbiga" - liksom alla tjejer inte blir så "tjejiga". Tror det handlar om personlighet. Livia varvar ju friskt mellan att slå ihjäl drakar och gulla med sin bebisdocka, sonen lekte som sagt med dockskåp (på sitt sätt) och klädde ut sig till Star Wars-monster, stod bara ut med sin laserbeväpnade robotdocka ocm man bäddade ner den i en docksäng och läste go'nattsaga för den. Och nu får vi se hur Hektor bilr!

  • fru AM

    Grattis Koko med familj! Hörde nyheten i parken i eftermiddags där jag råkade träffa Cicci. Ska bli spännande att läsa mer detaljerat. Hoppas såklart ni mår bra. Pussa på fjuniga huvudet från mig!

    Telis: Men oj! Hoppas maken kryar på sig! Kram!

  • fru AM

    Muggles: Var det igår Moa fyllde? Grattis i efterskott i så fall - och om det var så, kul att Kokos minsting och Moa delar dag ... Om den nu var efter 12 på natten han föddes!

    Snorkfröken: tror faktiskt det är jättesvårt att inte få i alla fall en liten tidsstämpel på badrummet om man vill "piffa till det litet", dvs leka med mosaik t ex. Eller överhuvudtaget välja någon exceptionell storlek på kakelplattorna. Men det är väl inte så farligt om det syns att ni gjorde det för ett tag sedan (om några år). Vi gjorde våra badrum i 20x20 vitt kakel (väggarna) och 10x10 mörkbrun klinker med "oljespillsaktigt skimmer i glasyren". Tror inte det kommer kännas nygjort om tio år men helt ok...

    Jag tyckte att mosaiken du länkade till var väldigt snygg. Tror det blir väldigt bra med mörkt golv och vitt på väggarna.

  • fru AM

    EA: när och du tittar in så har jag inboxat dig en fråga av tårtkaraktär ...

    Trevlig söndag på alla trådisar! Kram!

  • fru AM

    frullan: bs gav bra förslag på doppresent, annars är barnservis bra att få/ge

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor