• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    bs - Jag har slagit upp bulldsidan i 7 sorters kakor, men kladdkaka kan jag verkligen inte få nog av, så en sån blir det nog också (eller bara, man vet ju inte vad lillebror låter en göra från dag till dag...). Är väldigt nyfiken på citronvarianten också iofs...

  • _koko_

    bs - De åren vi hade tomaterna på vår inglasade balkong plockade jag de sista tomaterna i december.

  • _koko_

    snaily - Nu på fredag eller nästa? Spelar ingen roll, jag är ledig båda. Håller du till i centrum och ska du bo där också? Jag kan plocka upp dig efter frukost och bjuda på fika eller lunch (eller både och ). Nån fler i tråden som vill hälsa på mig och snaily?
    Vågar inte hoppas på fint väder, men OM det skulle bli det (inspirerad av vår utflykt i helgen, inte dina 3 plusgrader ), kan vi ta en picknick i stället om du hellre vill det.

    BS - Jag röstar utan säng, ni kanske får en conny den här gången, som sover hela nätter tidigt och till och med sover ännu bättre när h*n får eget rum!

  • _koko_

    Mmm, bakprat! Muffins med rivet äpple och riven mandelmassa är jättegott!

    Har laddat bakmaskinen med bulldeg, men jag får nog passa den för jag tror det kommer jäsa över fullständigt... Men det kan det vara värt för att slippa knåda.

  • _koko_

    BS - Jag hoppas också att ni får en "conny" den här gången. Eller första året kan vi väl säga, för även om iris har trotsen från helvetet just nu verkar hon vara en mycket skärpt och underhållande tjej!

  • _koko_

    Tummar hålls för mugglans minus idag och att AM har mindre ont i benen.

    snaily - Såg vad du skrev och inboxar min adress och mobilnummer, ska iväg strax hinner kanske inte in mer idag. Jag har för mig att vi haft varandras nr sedan sist, men jag har tappat ditt iaf.

    Nu måste jag ta skrikig son!

  • _koko_

    God morgon!

    Tinga - Vet inte vad jag ska säga, er situation känns övermänsklig. Är så jäkla ledsen för er skull!!! Tänker på hur jag gnäller över min situation med lillebror... Det känns så jäkla löjligt i sammanhanget!!! Hoppas hoppas att ni får den hjälp och avlastning ni så väl behöver, kan inte kommunen gräva fram lite resurser? Rent krasst måste det ju vara billigare för dem än att ni ska behöva hamna på psykakuten? 1000 kramar och en högljudd önskan om snar förbättring.

    Victory - Tack för att du tittar in. Din situation går inte heller att sätta sig in i, jag beklagar verkligen det som hänt!! Har inte läst ditt tal ännu, men ska göra det. Stora varma kramar till dig också!

    fruLlan - Det är bara att messa så kommer jag! Vi har blivit rätt bra kompisar med sjalen nu, och ett par gånger har han till och med gått med på att ligga i vagnen, så nu vågar vi oss nog in till stan.

    telis - Åh, ni är så välkomna i februari, du och lillebrors namne.

    *postar och fortsätter efter blöjbyte*

  • _koko_

    Så, ny blöja, lite käk och tajt lindning, nu ligger han brevid mig i soffan och sover, peppar peppar.

    nenne - Grattis igen till eskimåerna, det är ju underbart!!!

    F'n, visste att jag inte skulle ha skrivit något, nu skriker han igen.

    AM - Snabb fråga: Jag tror att jag har överansträngt magen, vad kan hända? Har ganska ont, inte i snittet men strax ovanför.

  • _koko_

    nenne - ........ Jag fattar det inte? Är mållös. Ledsen. Säger som flera tidigare, om det gör så här ont i mig just nu, hur mår då ni? Känns fullständigt overkligt, jag har svårt att ta in det, trodde verkligen på plus den här gången... FAN, vad livet är orättvist!!!
    Håller med om att vi har väldigt tråkig vf-statistik i tråden (i den ivf-tråd jag hängde i på FL när conny blev till lyckades 16 av 20 tror jag, helt galet! och alla hade olika orsaker till infertiliteten). Minns ni Clownis (vars man var sjuk)? Hon lyckades ju iaf på sin första ivf hon med.

    snaily - Vill först bara säga att jag hade förstått om du inte har orkat eller velat träffas i fredags! Men vad roligt att du kom!!! Tack igen för söta presenten till lillebror och teet som jag fick! Jag gillar te, men dricker det ändå inte så jätteofta. Nu har jag druckit en kopp varje dag sedan i fredags, och dessutom luktar det ljuvligt i köket hela tiden. Underbart!

    Ciccis dop är avklarat och namnet bestämt. Hur det gick låter jag dock cicci berätta själv. Lillebror krånglade så att jag lämnade återbud på morgonen, men då piggnade han plötsligt till, och jag fick i stället bråttom. Som grädde på moset fastnade jag sedan i trafiken och missade själva dopet ändå. Men, jag fick iaf delta i kalaset efteråt. TACK igen cicci, hoppas du själv fick en chans att njuta som vi andra gjorde.
    Hoppas också att du får en lugn och skön vecka hos mamsen och papsen nu. Ska ringa dig snart, såg att du hade ringt men då var det för sent att ringa tillbaka.

    Känner igen det här med lycka/smärta - Har man något att vara lycklig över har man ju också något att förlora. Men hellre älska och förlora än att inte älska alls, eller hur är det man säger?

    Liten - Grattis till tjänsten!!!

    muggles - SKIT att det finns rester kvar, men SKÖNT med vettig läkare! Hoppas det sista släpper till nästa koll!

    Nu måste jag försöka få på mig kläder innan lillebror vaknar igen! Kram på er!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor