Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS, javisst. Naturligtvis händer en sådan där sak när man är ensam hemma...som tur var ringde sambon mitt i så jag visste att han var på hemväg, det var ju skönt, ifall hon skulle bli svår att få iväg.

    Men GUD vilken hysterisk människa!

    Inte direkt vad jag är van att ha utanför köksfönstret vid halv sjusnåret en söndagkväll...och inte inne i mitt hem heller.
    Tokiga kvinna!
    Det har sina sidor att ha TillSaluskyltar uppsatta.

  • passionsblomman
    Ore skrev 2009-08-31 16:17:33 följande:
    Läste det här litet snabbt, och tänkte "har jag missat att PB fått tant, det måste varit väldigt oväntat eftersom det annars var dags för insemination"... Sedan insåg jag vilken tant som syftades på


    Nä inen tant alls här just nu tack och lov. Vare sig av ena eller andra slaget.

    Mäklaren fick höra av sina kollegor idag att dne där kvinnan är välkänd för dem, helt galen och har hållit på så här i tio år! (hon är själv ny på firman så hon blev lika paff som jag)

    Iallafall: idag har en lagt sig men en ny hoppat på och vi väntar på att höra av ytterligare två som båda väntar på besked från respektive banker.

    Buden har idag ökat med totalt 100 000!!!!
  • passionsblomman

    Jaaaa! Jag är skitglad!

    M på kliniken skrattade så hon grät när jag berättade om och härmade den galna kvinnan som kom igår förresten.


    Lapinette skrev 2009-08-31 16:53:30 följande:
    passionsblomman - vad härligt!
  • passionsblomman

    Frejis, Ja det verkar som vissa psykon fastnar för en viss firma. Mäklaren berättade att hon hade en liknande på sitt förra jobb som liksom åkte runt och rörde till allt hon kunde för just dem. Nu på den här firman är det den här tanten. Jag hade en på en blomsteraffär som ringde och skrek att han runkade eller blev avsugen..alltid vid 14 på lördagar...

    Det finns fler dårar än man vill ha reda på.

    Lappis: din pappa har bra smak verkar det. Gillar han sushi också? och Svenska kräftor?
    Isåfall är topp fyralistan klar.

  • passionsblomman

    snaily, ja det är så himla roligt och helt abstrakt. Det gäller bara att komma ihåg att inget är säkert och i hamn förrän det är på papper. Men rolig utveckling är det!

  • passionsblomman

    Har du inte hört Euskefeurat med strofen "ja vi lever och älskar som sig bör nere vid Piteälva, och det proffesorerna gör i rör, det kan vi göra själva"


    snaily skrev 2009-08-31 18:19:21 följande:
    AMIngen kö i Umeå iaf, fast vi hoppas ju på Falun men tror inte det är kö där heller. Fasen vad folk måste vara fertila här uppe i Norrland...
  • passionsblomman

    Det kan ni nog tror jag! Men för att man ska kunna säga att "de flesta blir gravida inom ett år" så måste väl några av oss vara skitsnabba och vissa av oss hålla på längre I guess.

    Roligt är det inte, men om det nu verkar bero mest på oregelbunden cykel, borde det inte vara smart att börja med styrning av den (pergon då) och så inseminarium? Innan IVF menar jag. Sa de inget om det?


    snaily skrev 2009-08-31 18:23:01 följande:
    PB Den hade jag missat. Önskar att vi kunde göra själva!
  • passionsblomman

    Min "bästis" hade uppfuckade cykler och de fick styrning med hormoner och VUL och så Kick-igång-spruta och så order att gå hem och göka. Det funkade på andra försöket! De hade försökt länge.

  • passionsblomman

    Snaily; jaså, jaha, ja man får ju lyssna på dem man träffar och inse att alla inte kommer att säga samma sak till alla helt enkelt. Huvudsaken att man får hjälp och känner förtroende för dem man går hos.

    Jag tror det kommer ordna sig för er när du har sådan koll.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor