Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Piggelin, jag läste barnpistol i hastigheten!

    Och korkad, ja det verkar ju inte bättre. Dessvärre brukar lättkränkta spån ofta lyckas att få folt avstängda på det här forumet, bara de anmäler. Det gör det lite blekt ibaland tycker jag.

    Jag hoppas hon får upptäcka att hon inte har mycket till medhåll i den där tråden.

    Ocn snabbt ja! Det är helt sjuuuukt! Jag är glad att vi har den här veckan härhemma nu, så det får plats lite avskedsfika i sonens skola och sådant.

    Nu behöver dessutom villavagnen bli såld lite askt också. det vore skönt att slippa ta ner den äna till Småland. Men jag lär ju at och kolla upp vem som kan göra det och till vilken kostnad iallafall. Och sedan får jag väl hyra ut den någonstans längs Emån till fiskegalna ´Tyskar istället om inte annat.

  • passionsblomman

    Ja , en redig intensivgrej blev det nu! .-o

    Lämna vår bil i Skärholmen för att hämta hyrbilen i Västberga, dra vidre ut till Vaxholm för att skriva med våra köpare, tillbaka hem till Ekerö och inte hemma förrän 22.15. Inse att det var livsfarligt att försöka packa skåpbilen då. Istället sova tre timmar och hoppa upp 03.00, -inte tillstymmelse till gryning, så likförbannat kolsvart ute och livsfarligt. Packa ändå. Koamma iväg över en timme försenade -som jag HATAR, ock kuska fram i den traktorliknande bilen i nästan 40 mil. Mer eller mindre dumpa lillpojken på hans nya skola och KUTA upp till banken i hällande regn. In på banken blöt inpå bara skinnet. En ortsbo sa "reganr det?" Och flinade.

    "Det kan du fethajja" sa jag och rusade in till min väntande sambo och bankkvinnan.
    Avhandla VÅRA bankärenden med henne och så in med säljarna-skriva skriva sitt namn överallt. Sedan fick vi nycklarna och så var det ju en hel lastbil att packa av då också...

    nästa dag jobbintervju för sambon och lite upppackning för mig och skola för sonen.
    Tillbaka till lilla stugan, samm 40skumpande mil...
    man är aningen mör idag faktiskt.


    NÅGRA av livets viktiga saker har liksom bara dundrat in på något dygn.

    Den 15 tillträder de nya ägarna här, helt riktigt. Till dess ska det nu tömmas och packas, städas ur och tas avsked.
    Bara vagnen blir såld då är det lugnt.

  • passionsblomman

    Ja, jag kaanske borde ta dit en massör och någon mer, typ hudterapeut eller nåt till mitt hus och en kock också förresten! Och bara bli omskött och sova och äta...

    Intervjun gick bra och han hoppade på det jobbet, trots att det vare sig är riktigt heltid eller en fast tjänst, för hon förklarade att hela systemet därnere visst är att många är behovare och att det brukar bli heltid och mer därtill iallafall. Och att en fast tjänst kommer.

    Så nu behöver jag bara vara kvar själv därnere med sonen mellan de 15 och den sista september. Det känns väldigt skönt.

  • passionsblomman

    Åh nu blir det spännande igen, för nu ska ett par komma och kolla in vår villavagn. Tänk vad underbart och skönt det hade varit om de slog till! Den är liksom ganska stor och ivägen. Och den skulle ju ge oss en slant också.

    Izzie: vilken jätterolig festidé! Och vad mycket folk!
    Jag kan hjälpa dig provsmaka desserter om det behövs, jga är en luttrad efterrättskonässör...

    Vickan, det där med julen är verkligen lurigt, för det ÄR långt och det GÅR ju inte att vara på två ställen samtidigt.

  • passionsblomman

    Åh Snaily vad jag skriver under på det där du sa nu!
    Fyyy vad totalt utanför all romantik och lust och allt det kan bli, när man själv vet att NU är det och nu jäklar ska det då bli. Och så har han somnat! Eller bara vill inte! eller blir aldrig "klar". Och så naturligtvis: jobbar natt var och varannan gång.

    Hans nattjobb är faktiskt en starkt bidragande orsak till att jag tycker det är lika bra att köra inseminarium, för då kommer ju simmarna dit de ska, så kan han vara vart som helst sedan...

  • passionsblomman

    Verkligen inte! Här är det då jag som tar flest initiativ. Vilket förövrigt inte gäller bara vårt sexliv. Det är lite av ett personlighetsdrag hos min sambo- han hakar gärna på när saker händer, men det är inte han som får dem att hända så ofta.


    snaily skrev 2009-09-06 11:13:24 följande:
    Vickan och PB - tack! Känner mig inte lika ensam om fenomenet längre... Och Lappis - grattis!
  • passionsblomman

    För egen del så blir julen huuuur enkel som helst:
    "I år ska vi fira jul i vårt sagohus och alla familjemedlemmar på alla sidor som vill komma är varmt och innerligt välkomna"

    Min pappa, som ALDRIG masat sig iväg till någon av döttrarna över jul utan då hellre suttit själv, den kufen, har redan bokat in sig...

    Jag har en känsla av att 25 pers inte är någon omöjlighet.
    Jag kommer att behöva delegera vad gäller matlagning....

  • passionsblomman

    Vickan: Jag med! Och HUR charmigt är det inte att man kan gå in i bageriet på morgonen, redan från kl 5, plocka de frallor man vill ha och stoppa pengar i en glasburk!!!

    Det gjorde vi i fredags morse och så gjorde vi mackor med flatrökt ål på som vi hade köpt ute på Timmernabben där vi käkade middag på torsdagen.

  • passionsblomman

    Ja jag har ju haft en hel mil till närmsta affär de senaste tio åren, så det känns oerhört lättsamt att man bara kan knata ner till både bageri och affär!
    Jag ska skaffa en skrinda tror jag, så kan man handla ordentligt utan att behöva ta bilen.


    viktualia skrev 2009-09-06 11:35:47 följande:
    *grymt avis på den möjligheten* här är det alldeles för långt till bageri...
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor