• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS, när jag bodde hemma stekte min mamma äpplen till efterrätt nästan varje dag under äppelsäsongen. Skala äpplen, klyfta och så på med massor med kanel och strösocker (ev sirap) och så får det steka under lock medan man äter middag. Mumma!

  • Telis

    Nej men vad jobbigt att det gör ont! Har du inte fått några roliga piller än?

  • Telis

    Läste just i lokaltidningen att IVF-köerna ska förkortas rejält den närmsta tiden här i Stockholm för att landstinget har skjutit till en massa extra pengar. Kul!! Stockholm har väl dom längsta köerna i hela landet annars.

  • Telis

    Ore, mja, jag mådde inte heller som en prinsessa efter min narkos. Men tydligen är dom mycket bättre på narkosmediciner nu för tiden så att man inte *måste* bli apsjuk av själva narkosen längre. Men sen har man ju gjort ett ingrepp i kroppen så det vore väl konstigt om man vaknade och mådde bättre än nånsin.

  • Telis

    Muggles, jomen jag menade med mitt inlägg att vi också är veliga pga ekonomin, inte själva husidén i sig (även om jag ibland tvekar lite om den också), och att vi också är rädda för att förköpa oss.

    Visst är jag också beredd att kompromissa för att Televinken ska få växa upp på ett fint ställe. Och jag förstår verkligen BS kommentar om att man kanske inte vill/kan gå ut och äta så mycket sen heller. Men jag vill definitivt ha såna marginaler att man kan bo kvar om en blir långtidssjukskriven eller arbetslös, det känns jätteviktigt för mig.

  • Telis
    viktualia skrev 2009-09-21 20:16:22 följande:
    Mugglan mfl - utan ert TJAT på mig hade jag aldrig tagit mig samman!! Nu har jag äntligen fixat en läkartid för att diskutera illamående.
    Undrens tid är inte förbi! Heja Vickan!
  • Telis

    Muggles, skiiiiiit också!! Det skulle ju vara över nu!

    Första dagen på jobbet, fortfarande snorig och hostig, och upptäcker att inget av det som skulle ha gjorts av andra under min semester har blivit gjort och nu är det bara en vecka kvar tills allt ska vara klart. Och gissa vem som sitter med Svarte Petter nu? Är det inte jul snart?!

    Fast jag har också varit hos barnmorskan och fått remiss till Aurora och fått lyssna på Televinkens hjärtslag (155 ). Och järnvärdet och blodtrycket var bara finfint. (Fast det var förstås innan jag kom till jobbet och läste alla mejl )

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor