• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis, kaninerl ser lite österrikiskt ut. Hur gick det med er diskussion hemma igår, är maken med på att gå kursen på måndagarna?

    Nenne, skönt att det känns lite bättre idag. Och P, om du läser det här , vad gullig du är som åker och köper wienerbröd till Nenne när hon behöver det.

    Frejis, hur gick inskrivningen?

    Snorkis, jag har aldrig dissekerat mina ÄL-tester så jag vet inte.

    Jaaaa, fredaaaaaaag! Fy tusan så skönt!

    Vad ska ni göra i helgen? Vi ska på bondens marknad imorgon och köpa kilovis med vaxbönor, jag är sååååååå sugen på kokta vaxbönor med lite smör på. Och på söndag blir det kanske någon hus- eller lägenhetsvisning.

    Eller också får jag sitta på närakuten. Den här hostan är inte kul. Inatt hade jag så ont i bröstet och mellan skulderbladen att jag bestämde mig för att gå till vårdcentralen idag på morgonen men så kändes det bättre när jag gick upp så jag struntade i det. Och nu sitter jag här igen och hostar.

  • Telis

    Lappis, ja då, var han säkert bara stressad över jobbet när det där dök upp.

    Jaså, det var ett stort I, jag läste det som ett litet L.

    Mja, jag vet inte, jag vill inte gå till läkaren i onödan, dom har nog att göra ändå. Och jag HAR ju faktiskt inga allvarligare symptom. Nej, jag väntar nog till nästa vecka, om jag inte blir sämre i helgen, då går jag förstås direkt.

  • Telis

    Ore, mja, det kan väl hända att han inte har så mycket nytta av amningsinformationen men det är ändå synd att han inte vill följa med. Fyra öron och två hjärnor hör ju och minns mer än två öron och en hjärna. Och det är väl bra om han vet redan i förväg vad som kan hända med förlossningsdepressioner, problem med amningen, osv. Men han verkar ju vara sällsynt envis, din karl.

    Min man är redan lite nervös för vad som händer efter förlossningen och vad vi/han förväntas göra då. Jag tror att han ser framför sig hur vi sitter där på sängen och inte vet vad som är upp och ner, hur man byter blöjor, ger mat eller någonting. Och det har han ju helt rätt i.

    Ja, det där med utbuktande navel är en liten skräck jag också har. Fast än så länge verkar min navel sitta fast inne vid ryggraden för nu har jag en löjligt stor grop på magen istället för någon utbuktning.

    Igår hade Televinken hicka så att det syntes på utsidan. Aoooowww, vad sött! Men typiskt nog slutade han tre minuter innan maken kom hem. Det är konstigt det där, han kan leva rövare men så fort maken kommer i närheten för att känna så blir han som förstenad.

  • Telis

    BS, det kan ju hända att det ändras sen när han börjar sparka hårdare men än så länge stör det inte alls. Känns bara skönt att man vet att han lever. Jag har moderkakan i framvägg också så det kanske gör att det inte känns lika mycket som om den inte ligger i vägen och skyddar?

    Svårt det där med bilstolarna. Så man kan inte bara gå på vikten nu?

  • Telis

    Skäll på du, Muggles. Det är gulligt att ni bryr er. Jo, jag vet ju att gravida lättare får allvarliga komplikationerna med lungorna, jag är extra observant därför. Men det finns verkligen ingenting som tyder på att det här inte är en vanlig hosta, och det går inte att göra något åt en sån. Men om det blir minsta lilla värre så lovar jag att gå.

    Ja, just det ja, Muggles, jag kollade också på den där radhusannonsen igår. Det var ju fint och så men nästan fyra miljoner för ett radhus så långt från stan. Jösses, det är ju verkligen som stockholmspriser.

    Tinga, åh vad skönt med lite avlastning! Jag kan tänka mig att till och med Ikea på en helg kan kännas som en lisa för själen ibland.

  • Telis

    Det är inte tårta här varje fredag men ganska ofta. Fast jag hoppas att det inte blir prinsess, det är min hattårta. Jag gillar inte mycket grädde och jag gillar inte marsipan.

  • Telis

    Nenne, åååååh, jag hoppas såååååååå att det är ett falsklarm!!! Det är bara för fel och för tidigt och för j*vla orättvist om du skulle få mens nu.

  • Telis

    Nenne, åh jag är så himla ledsen för er skull. Det känns som om hjärtat ska spricka. Och så är jag j*vligt förbannad över att det ska vara så orättvist här i livet. Jag förstår inte varför plussen inte kan delas ut till dom som verkligen vill ha dom istället för så slumpvis. Varför finns det inget rättvist kösystem?! Jag tänker jättemycket på er bägge två och skickar massor med varma kramar!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor