• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nej då, jag tänker inte jobba ihjäl mig för att saker och ting inte blivit gjorda under min semester. Men det är jag som A) kommer att få skulden för att dom inte blivit gjorda och B) kommer att få göra alltihop till slut ändå, även om jag förstås inte hinner till nästa vecka. Projektledaren själv är en av dom som inte gjort det han skulle men jag jobbar tillsammans med en nationalitet som aldrig någonsin tar på sig skulden för någonting så i sammanhanget spelar det ingen roll.

    Men Lappis har helt rätt, det är inte så lång tid kvar nu så det är skitsamma, jag ska nog stå ut fram till jul.

    Liten, jag tror att det bekräftar teorin, var det inte så att killar hade snabbare hjärtljud än tjejer? Killar över 140 eller nåt sånt och tjejer under.

  • Telis

    AM, jaså, har jag vänt på det?! Hmm, vi kanske kommer att få en väldigt tjejig kille?

    Inte en enda craving har jag! Ingenting smakar nåt ändå för tillfället så det är rätt tråkigt både med mat och godis.

    Liten, jag har inte riktigt bestämt när jag ska ha ledigt än. Men jag vill ju definitivt ha ledig mellan jul och nyår och kanske även fram till trettondagen, det är väl en bra jul i år också? Och sen, OM det blir snitt, så kanske Televinken kommer den 15 januari och då känns det ju knappt som någon ide att gå tillbaka till jobbet efter julledigheten. Eller också känns det helt okej att gå tillbaka en vecka och spara lite semesterdagar? Jag vet inte, jag är velig.

  • Telis

    Man kunde höra att Televinkens hjärtljud gick upp medan vi lyssnade och då sa BM att "när ljudet går upp så här så sparkar dom ofta" och så *puff* kom det en liten spark.

    Ore, hmm, på ditt skrock skulle jag gissa på att vi skulle få en tjej (ingen hormonrand alls än så länge, bred mage, känner mig definitivt glåmig, och höga hjärtljud) fast jag tror nog ändå mer på ultraljudsnissan, hon lät väldigt säker på sin sak.

    Muggles, jag har för mig att testerna ger utslag över 25 i hcg och gynakuten ska definitivt kunna ta ett sånt blodprov!

  • Telis

    Ore, jag tänkte att det kanske skulle kännas okej att jobba den där sista veckan om man ändå varit ledig tre veckor över jul och nyår? Men det får visa sig, känns det tungt och jag är trött osv så är det ju självklart att ta ledigt. Hittills har jag haft det oförskämt bra men man vet ju aldrig hur man mår om ett par månader.

  • Telis

    Nu har jag nyktrat till! Det är ju självklart att jag ska vara ledig från jul och fram tills Televinken kommer. *slår mig själv i pannan* Varför i hela friden skulle jag gå tillbaka och jobba en vecka?!

    Oupsie, du får provbaka en nu i veckan och provsmaka innan den riktiga.

    Frejis, ja precis, det är för ett sånt samtal för förlossningsrädda. Skönt att du fått kuratortid!

    Stövlar har jag inga problem med men om någon kan tipsa om ett par svarta lågskor som funkar på hösten/våren så skulle jag bli oerhört tacksam. Jag vet inte hur länge jag har letat utan att hitta några. Vad det gäller modellen skulle jag vilja säga "promenadskor" men det låter så pensionärsaktigt. Men ett par svarta som är bekväma (men snygga), ingen (högre) klack och som funkar när det regnar tex - heeeeeeeelt omöjligt att hitta utan att det blir antingen för mycket finskor eller för mycket kärringsko av det hela.

    Duktigt kängu! *klappar också kängu på axeln*

  • Telis

    BS, ja, då måste du fråga igen. Min BM sa att dom ville att man skulle komma så fort som möjligt och att om jag inte hade hört något inom två veckor så skulle jag ringa och be at få en tid.

    Stackars lilla Iris, vilken jobbig dag för henne! Hoppas att hon sover extra gott.

    Mrs B, men jösses vad spännande, vem är din kusin?! Inboxa mig!

  • Telis

    Mrs B, hahaha, det var roligt! Jag har svarat dig.

    BS, hmm, ja det kan ju förstås variera mellan dom olika sjukhusen men jag tycker att du ska ringa. Ju förr man får hjälp, desto bättre måste det ju vara.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2009-09-22 21:10:25 följande:
    telis findusgratäng!


    Grattis igen, så himla himla skönt att veta att dom finns där!
  • Telis

    Hihihi, tänk vad lite choklad och ägg i frysen kan göra.

  • Telis

    Massor med kramar, Tinga!!! Om det låter otroligt skitjobbigt för mig (och det gör det!) så kan jag inte ens ana hur jobbigt det är för er som lever med det varje dag, hela tiden. Jag kan bara fortsätta hålla tummarna för att det vänder snart, det måste det ju tycker man!

    Kraaaaaaaaaam!!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor