• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    tack frejis

  • fru AM

    Hej alla i tråden!
    Ego: Temat för min vardag är "sökande efter barnvakt". Vi letar efter en ansvarsfull person som vi kan anlita några gånger per månad och avlöna efter någon typ av normaltaxa. Någon som har ett tips?

    Våra vanliga barnvakter - både avlönade bekanta och oavlönade släktingar - har ju egna liv och är mycket uppbokade framöver ...
    Vi får se om vi kan gå på helgens cocktailparty ...

    Min kompis son hade inte svininfluensan! Skönt! Det var i o f s falsk krupp vilket är rätt jobbigt med, vad jag har förstått, men inte lika läskigt och hotfullt som svininfluensan.

    Kul att Nenne is back in business! Dumlekladdkakereceptet sparat men JAG FÅR INTE BAKA! Har sötsaksförbud - till nyår!!!

  • fru AM

    Heja Nennes ägg!!! Och herr Nennes simmare! Vi håller tummarna så de blir blå!

    (Och vi har nu fått tag på en barnvakt - en fd dagisfröken!)

  • fru AM

    Hej igen!
    Nenne: tyckte tapeten såg finfin ut jag!

    Ja nu blir det cocktailparty! Enda smolket i partybägaren är att makens ex är med på festen ... Kan bli obekvämt. Jag får gömma mig bakom Hektor.

  • fru AM

    tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophat-tophatjavascript: quote('message_3539710', 'nennesjuttio%C3%A5tta', '2009-09-08 15:38:31')-tophat-tophat-tophat-tophat!

    Eller var det inte glassnamn vi skulle skandera?


    nennesjuttioåtta skrev 2009-09-08 15:38:31 följande:
    piggelinpiggelinpiggepiggepiggelin!
  • fru AM

    puckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstångpuckstång!!!

  • fru AM

    Det är ju ett riktigt roligt ord egentligen

  • fru AM

    Detta låter helt sjukt men jag måste nu slite mig från er och gå och laga middag - 15.50! Vi ska äta om en timma. JAg som nyss åt lunch. Håhåjaja
    Puss på tråden!

    Nenne: ruva! ruva! ruva!

  • fru AM

    Koko: ser att du inte är on-line längre men att linda bebisen funkar verkligen. Det är klart att världen känns stor och läskig när han bott inne i dig så länge - då hjälper lindningen till att skapa trygghet. Ett MYSTERIUM att de inte lär ut det på BB här som de gör i exempelvis USA. Se demonstration:


    Kram på dig!!!

    Frullan: Gudmor tror att hon svimmade för att hon höll dopljuset precis framför ansiktet (och att lågan tog syret) - hon mådde fint innan hon fick hålla o ljuset. Sedan var det VÄLDIGT varmt i kyrkan också.

    Nu tillbaks till gosiga maken i TV:soffan

    Heja NENNE!!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor