• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Efter förklaring vad cocktaildykning är så är det väl ungefär så jag i huvudet har sett dykning som helhet ... Varma vatten, färgglada fiskar, ingen torrdräkt ... Varför dyka på annat sätt? (jag menar det där låter ju så himla skönt)

  • fru AM

    PB: Tack! Cool grej med ett "mobile home"! Om inte min make var så konservativ hade jag köpt det på studs och riggat upp det på landet! Det får mig att tänka på en massa bra amerikanska filmer jag sett ... samtidigt som det såg väldigt mysigt ut!

  • fru AM

    Kladdkaka ... tårta ...vad jobbiga ni är! Jag är ju på stenhård diet ända till nyår! (Fast om vi är bortbjudna eller har gäster får jag äta lite efterrätt har diktatorn "jag själv" bestämt)

    Kokisen: du verkar må lite bättre - skönt att höra. Jobbigt dock att sjalen blir för varm för er! Fattar precis frustrationen av att vara klistrad i amningssoffan medan övriga familjen kan sprätta omkring hur de vill ...

    Ojojoj vad Hektor gastar måste ta upp honom och sedan gå ut på stan - fredag= shoppingdag. Idag är det Babyproffsen samt en seconhandaffär för mamma/amningskläder som gäller. Och så vill jag hitta ngt snyggt (och amningsvänligt) att ha på mig i morgon på cocktailpartyt där makens ex kommer figurera ...

  • fru AM

    Kängu: kan man bara ha barnet vänt MOT sig i Beco Butterfly?

  • fru AM

    Inte så mycket shoppat ... Hektor är tydligen upplärd av sin pappa att börja gnöla så fort jag går in in intressant butik ... Fast ett reafynd gjorde jag - i en väldigt trevlig affär som heter Artiklar på Fleminggatan

    Trevlig helg alla i tråden! Lycka till PB! Och jag håller tummarna för att Muggles konkurrenter om Det Rätta huset fegar ur!

    Kramkram

  • fru AM

    Hej i tråden!
    Vill också säga till Cissi: jag tänker på dig och undrar hur du mår! Jag brukar titta efter dig på väg till/från dagis ... Kramar!

    PB: har plötsligt blivit tokig i nejlikor och tänkte köpa massor idag men jag skulle vilja blanda med något annat i buketterna ... Är det någon blomma som nejlika INTE trivs med i en vas?
    Förresten: lycka till med flytten!!!!

  • fru AM

    Snorkis: hoppas du lyckas få en undersökning!

    Nennes ägg tumhålls för VÄLDIGT MYCKET!!!

    BS: Med tanke på Iris vurm för Emil i Lönneberga kanske dagens namnsdagsnamn skulle kunna vara något för en ev lillasyster ...

  • fru AM

    Hej alla! Såg Cicci på dagisgården igår! Hon såg söt och glad ut som vanligt men vi hann inte prata...

  • fru AM

    Agent AM - det är jag! Nu ska jag ut o se om jag kan lokalisera en badmössa att köpa (måste ha på vattengympan vilken jag ska börja med i veckan). Inte så coolt.
    Frejis snitt tror jag är 30 sept.
    Puss på er!

  • fru AM

    September: hur länge har ni varit gifta? Jag har hittills givit bröllopsdagspresenter efter temat "bröllopsdagsmaterial": www.evaw.se/Brollopsdagar.htm
    I år var det papper - därför fick han en bok (av speciell karaktär)

    Tjoho jag hittade en svart badmössa för 29kr. I silikon. JAg längtar tills jag skall uppträda publikt med den på. NOT.

    Liten: Var självisk och okvinnlig och bry dig inte om kollegan ... är mitt kanske moraliskt inkorrekta råd (inte många män skulle låta bli att vilja ha en tjänst till förmån för någon annan). Usch - är jag en dålig människa?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor