• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA - nu kom jag på - skit med BOM

  • Piggelin1

    På tal om klädmärken så upptäckte jag ganska nyligen Desigual
    www.desigual.com/
    Nu kan man inte längre se deras sommarkollektion på nätet tror jag, men man blir så GLAD av deras grejor, men jag har haft skitsvårt at hitta en affär i Gbg som har deras grejor. Idag, i slutet av min shoppingrunda (läs hade famnen full med kassar från bla lite klädshopping, saluhallen, systemet & en STOR bukett gladiolus = totalt osmidig), så hittade jag änltigen en affär (STUK) som hade mkt av deras grejor, måste nog dit en sväng snart igen, det blev för bökigt att prova idag med alla grejorna...

  • Piggelin1

    Hej Passion & tillika nyblivna husägaren!

    Haha, Tinga - precis så är det för mig med när vi ligger i sängen
    Om ngn mot förmodan skulle vara nyfiken, så har mina glasögon 13 resp. 13,25 i styrka

  • Piggelin1

    Hej Telis

    Nu hojtade mannen att han ska sätta på en film - Casablanca, så jag ska avvika strax. Så får ni andra en chans att spamma tråden också!

  • Piggelin1

    Lappis - bröllopet vi ska på börjar kl 17 på lördagen, så jag ses gärna innan dess! Ev kan jag locka med mannen med. Vi ska ner & lämna Amanda hos mina föräldrar på dagen, men det borde gå att få ihop både ock! Söndagen har jag vikt åt Sthlms-väninnan & hennes man (i vars hus vi bodde när vi var i Sthlm), så lördagen passar mig bäst!

  • Piggelin1

    En snabb fråga till er allvetande tjejer härinne. Jag tänkte ta ut föräldraledighet för de dgr jag är hemma denna veckan (börjar jobba på torsdag, mannen började idag), kan man söka ersättning i efterhand eller måste man göra det senast samma dag som man söker för & framåt? Mao, behöver jag logga in typ nu??

    Nästa måndag börjar inskolningen hos dagmamman, ska bli så spännande att se hur det går & LYXIGT att ha så nära! Iofs är det mannen som kör denna inskolningen (jag gjorde ju det i våras), men tänkte vara med lite på ett hörn iaf!

  • Piggelin1

    Ore - vi kör fortfarande med Bugaboon & det funkar utmärkt. Den är kanonsmidig & ngn separat sulky blir det inte (förutom den från Ullared för 200 spänn, men den räknas ju knappt...) för vår del. När A vuxit lite till, kan man dessutom ta bort suffletten, så då ser den ju mer eller mindre ut som en sulky & funkar ett tag till

  • Piggelin1

    Lappis, tror att det mest optimala vore attt ses vid tolv-halv ett-ngnting. Då hinner vi ner med Amanda innan dess (det är 50 min enkel väg att köra), träffa er ett tag & sen hem & göra oss vackar inför bröllopet.
    Hmmm, en annan idé är att mannen & jag båda åker ner redan på fredag, övernattar & sen åker upp på lördag fm, då blir det lite mindre stress. Jag kollar med mannen (& mina föräldrar ) & återkommer!

    Skulle du kunna inboxa mig din mailadress förresten? Jag har den bara på jobbmailen & jag är ju hemma några dgr till innan jag börjar jobba igen, så jag kan maila dig hemifrån.

  • Piggelin1

    Muggles,
    jag minns att vi förhandlade fram en bättre procentsats med den första mäklarfirman vi hade, med den andra tror jag att vi var rätt nöjda som det var, minns att vi fick en del grejor "på köpet" däremot - större annóns i GP, lyxvariant av lgh-prospektet osv.

    Muggles - vad ska ni nu göra med alla pengarna ni sparar/tjäääänar för KUB'et som ni inte behöver betala En schysst middag ngnstans kanske?!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor