• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS,
    vilken av dessa färger var det?!
    www.teutonia.de/produkte/lambda/misc/dessins.html

    Ser snygg ut tycker jag! Hur var det nu, kör ni mjuklift eller liggdelen? Jag gillade liggdelen bäst - rent utseendemässigt, men mjukliften kanske passar er bättre?

  • Piggelin1

    Haha, jag jobbar på det, Tinga
    Eller kanske omväxling förnöjer eller nåt...!

  • Piggelin1

    Eller så är det så att jag för en gångs skull är "ikapp" & därför inte behöver skriva så långa inlägg?

    Jösses, vad jag jobbar flitigt just nu...
    Gillar egentligen inte att vara tillbaka så här tidigt på jobbet efter semestern, men iom att dagis stängde from vecka 28 så var det inte så mkt att välja på Nya tider, ofrivlligt ändrade vanor... Tidigare har vi aldrig tagit semester förrän vecka 29-30-ngnting.

  • Piggelin1

    Precis, Tinga!! Den där känslan att sommaren är över...

    Blir lite avis på reglerna på brorsans dagis i A'dam - enda gången på året som de har stängt är mellan jul & nyår (pga underhåll av lokalen). Ingen stat/kommun som bestämmer att from vecka 28 SKA man ta semester varje år (alterntaivt ordna snälla mor/farföräldrar som tar hand om ens telning då)...

  • Piggelin1

    ONT!
    Man får gå myrsteg & det där att ta snabba raska steg är bara att glömma Långa promenader likaså.
    Fast jag hade det inte alls lika jobbigt som Vänner & det kom mest på slutet & försvann snabbt efter förlossningen, tack & lov.

  • Piggelin1

    Muggles - du har en på väldigt nära håll som anser sig väldigt värdelös & misslyckad på att föda barn Så visst finns vi med!! Försöker förtränga det, men det är inte alltid så enkelt när folk pratar om hur otroligt häftigt det är att föda barn, att de skulle göra det igen imorgon om de hade möjlighet osv. Tacka fasen att man kan det om allt är över på ett par timmar! ...och i ärlighetens namn är det inte alls omöjligt att jag skulle tycka det också i så fall... Men faktum är att jag fortfarande bara tycker det var hemskt & absolut inget som jag är sugen på igen. Mkt hellre ett snitt i så fall.

  • Piggelin1

    Hej hej,
    imponerande vilken massa webshoppar det finns - fastnade på Kakburken.se en bra stund

    Såg precis på nätet att prinsessan Madeleine förlovar sig - tillåtet nu efter att storasyrran gjort det?!

    Snaily - fan fan att det inte kan ta sig för er Kram

    EA - kram till dig med! Bra att ni så smått börjat kollat upp vilken hjälp det finns att få. Kanon att det inte är några köer till ivf där du bor!

    Snorkis & EA - jag har också sparat ner era perenn-tips. Funderar på att shoppa loss lite nu snart när det blir rea & plantera lite!

    Muggles - det fanns möjlighet att välja centraldammsugare till vårt hus med, men vi skippade det, kändes inte nödvändigt. Säkert praktiskt, men vi lade hellre pengar på annat. Dagens dammsugare är ju rätt små, så det känns inte speciellt betungande att bära upp den på övervåningen när det är dags (vilket opåminner mig om att det var EVIGHETER sen vi dammsög övervåningen )

    Tinga - grattis till hustillträdet!! Hoppas att du snart är uppkopplad igen!

  • Piggelin1

    Vänner, hoppas hoppas att du snart blir av med illamåendet!! Verkligen helknäppt agerande av kroppen!
    Min väninna spydde ju i nio månader - gissa om hon såg fram emot förlossningen - för då skulle hon ju sluta må illa efter den Men nio månader måste vaar exceptionellt, en månad eller två kan jag tänka mig tar knäcken på den bästa med.
    Vickan, hoppas att det snart går över för dig med.

    Koko - häftigt att det är så nära nu!!

    Vänner igen - du undrade om vegetarisk mat häromveckan. Vi lagar en hel del vegtariskt hemma - det bara blir så uatn att jag tänker på det, vi är ju köttätare också. Det finns ju massor av grönssaksröror till pasta man kan laga, baserade på tomat tex. Släng i lök, viktlök, aubergine eller ngt annat som finns hemma. Pasta till & massor av parmesan. Pastasås med creme fraiche, spenat, svamp & ädelost är också himla gott. Spenatlasagne med tex fetaost, pajer finns det ju mängder av, vegetarisk pizza, bakad potatis med goda röror, en fräsch sallad med tex avocado, pinjenötter/valnötter, nektariner, machetsallad, körsbärstomater, feta/mozzarella, lök, soltorkade tomater, oliver osv. Blir ju hungrig nu ju

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor