• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Min närmaste kollega ringde precis - han har semester en dryg vecka till & var precis ute med båten & badade med sina barn. Inte alls avis...! Det blir nog tidig hemgång idag
    Pratade med svärmor också före lunch - hon & Amanda var ute i skogen (intill där vi bor) & plockade blåbär. Mysigt!

  • Piggelin1

    Nej tack, Telis - jag har så gott om säljbara kollegor ändå Fast de flesta är på semester just nu!

    Usch, ingen arbetslust alls - motivationen åkte ner på noll när jag var ut på lunchen. Hmmm, kan jag övertala Luther (som har en tendens att sitta på min axel alldeles för ofta) att dra hem vid halv fyra idag??
    Ska nog fylla plaskpoolen, så kan A få bada lite. De senaste veckorna har den bara skräpat i förrådet pga det bad-ovänliga vädret.

    Undras hr det går för Tinga & Piff nu - tänker på dem.

  • Piggelin1

    Lappis - vad varm & glad i hjärtat jag blir av att läsa att du känner dig så lugn & tillfreds nu, efter alla månader (år) av kämpande.
    Åhhh, vad jag längtar tills den dagen när ni får hem er lilla pojke/flicka!!

  • Piggelin1

    Gomorron tråden!

    Clownis - jag sitter här med ögonen fulla med tårar efter att ha läst ditt inlägg. TACK för att du kom in & skrev lite & berättade om hur du & lilla dottern har det! Kan ju inte heller greppa detta hur det skulle vara, men inbillar mig att jag kanske förstår lite, lite, lite, eftersom min bror gick bort strax innan han fyllde 35 & hans barn då var 6 & 8 år. Eller förresten - jag fattar nog inte - men jag blev väldigt berörd av det du skrev. Kramar i mängd

    *tur att vi bara är tre på jobbet idag med, så att jag kan gömma mina tårar bakom skärmen utan risk att ngn annan ser det*

  • Piggelin1

    Tinga - kan bara hålla med vad de andra skrivit - vad skönt att läkaren inte tyckte att Piff var alltför mager & utmärglad & hoppas hoppas att frånvaron av Piffs kräkningar är början till en ny trend. Så himla skönt det vore för er med ett problem mindre. Ni har ju så att det räcker till & blir över ändå...
    Kram

  • Piggelin1

    Lappis - NJUT av middagen ikväll!! Hoppas att alla förväntningar infrias!!
    Kör försiktigt - det är nog många som kör ner till Götet idag...
    Vädret är kanon här, så ta med sommarklänningen

  • Piggelin1

    Frejis - vad skönt att bebisen växer så att det knakar - OM hon kommer för tidigt, så är det ju jättebra om hon hunnit växa så mkt som möjligt innan hon gör entré
    Konstigt det där med mängden fostervatten...

    Ore - MaxiCosin knäppte/snäppte vi bara på Bugaboon, funkade supersmidigt. Hoppas att det finns en liknande smidig lösning för den vagnen du spanat in!

    Kom på efter att ha läste AM's & Sept's inlägg att vi gick ju över till bilstol tidigt (8 mån), mkt beroende på att vi precis gjorde vår Europatour med bilen då. Eftersom bilstol är säkrare än babyskydd, så tyckte vi det var lika bra att byta innan vi drog iväg ner till kontinenten. Annars hade vi antagligen behållit babyskyddet ett tag till vi med! Det var ju så himla smidigt, som sagt!
    Blev lite full i skratt också - för visst var det 13 kg som är övre gräns för att sitta i stolen? Det betyder ju att Amanda viktmässigt fortfarande skulle kunna sitta i babyskyddet, hon väger ju knappt 12 kg idag

    Gick kanon med farmor & Amanda igår & när vi skulle lägga henne igår kväll, så ville hon att farmor skulle vara den som lade ner henne i spjälsängen Gott betyg!
    Satt & tjötade rätt länge ute på terrassen sen igår & jag kom liksom på det där faktum att "Åhhh, vad min svärmor är bra!" Ok att vi är ganska olika & så, men man hör ju så många historier om svärmödrar & svärdöttrar som inte kommer överens (min svärmor kom tex inte alls överens med sin svärmor & för min mamma var det samma sak). Mao, jag är glad att vi kommer så bra överens!

  • Piggelin1

    Jaha, jag´fortsätter väl attt spamma tråden...

    September - vad kul att se dig härinne! Spännande nu med det nya livet som börjar med dagis & båda som jobbar etc. Berätta mer om det & hur det går framöver! Ska ni köra heltid båda två, som mannen & jag gör?

  • Piggelin1

    Vänner - hoppasd att tipset från din BM håller i sig!

    BS - grattis till vagnen!! Ska googla på den & se hur den ser ut! Vilka fina bilder på Iris på FB förresten! Hon ser så himla nöjd ut på de båda bilderna!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor