• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Funderar på att höja min egen lön så här framemot jul (och efter operationen) - få se vad ekonomiavdelningen säger ...

    Ska på återbesök hos doktorn kl 17 ... spänningen stiger. Ska han laga hålet i benet tror ni? Kommer han erkänna att han missade ett bråck (fast det KAN vara så att han sparade det för injektionsbehandling i vår istället)

    Tycker det var superkul att Liten fick jobbet - HURRA!

  • fru AM

    JA - var är Nennelainen!

    Och någon det var länge sedan man såg till är ju Blivande fru L ... Undrar ju hur det går för dem ...

  • fru AM

    PB: härlig känsla att inte hinna fram till telefonen eller hur! Här hemma lyckas vi sällan hitta en (trådlös) telefon att svara i innan de fyra signalerna gått fram!

    Muggles: klart ni ska ha huset!

    Varit hos doktorn. Han hade inte glömt kärlet jag sett utan det var tydligen av en sort som skulle injektionsbehandlas vid nästa besök. Men han gjorde det på en gång istället. Och "hålet" var helt normalt och kommer läka ihop så småningom. Känner mig väldigt lättad! Och så fick jag beröm för att jag gick så bra och inte haltade (vilket de flesta brukar göra tre dagar efter op). Jag sa att jag har visst ont men att det gäller att hålla skenet uppe!

  • fru AM

    Haha - ja vad kan jag säga: Jo, benen är faktiskt inte blå och röda längre utan mer lila och gula (dvs blåmärkena är på väg bort)! Ska hon göra operationen hos "min" doktor (Anders Holmberg, Scandinavian Venous Center) kan hon känna sig helt safe, han är väldigt erfaren och erkänd inom området. Och trevlig! Förresten blåmärkena är kvar 2-3 veckor - inte månader som jag skrev tidigare!

    MEN - jag önskar att någon hade förberett mig på hur benen skulle se ut när bandagen togs av. Säg åt henne att ladda upp med plåster, lite kompresser och tejp. Plus stödstrumpor!

    Men jag måste också säga att läkaren inte ofta tar bort så mycket som på mig. Förmodligen har hon färre/lindrigare bråck. Och om hon har tur har hon dem på baksidan så hon slipper se eländet ...

    Säg också åt henne att inte dra sig för att ringa kliniken efteråt så fort hon undrar ngt. Betalar man dyra pengar ska man få all service och info (och även om man får op "gratis" via landstinget förresten - kliniken tjänar ju multum!)

    Önska henne lycka till fr mig!


    Lapinette skrev 2009-09-25 08:59:29 följande:
    AM - min kollega ska göra samma operation som dig i nästa vecka. Jag berättade lite kortfattat för henne om din köttfärslimpa och hon såg helt skräckslagen ut!! Skit, nu har jag skrämt henne ... kan du komma med några positiva hejjar rop till henne så där inför op?Annars vill jag bara tillägga .... FRRRRRRRRRREEEEEEEDAAAAAAAG!!!!
  • fru AM

    Det går säkert bra det med! Ska hon sövas eller lokalbedövas?


    Lapinette skrev 2009-09-25 09:53:05 följande:
    AM - har varit inne hos kollegan och hon ska inte till samma läkare men till samma klinik.
  • fru AM

    Som jag. Skönare att sövas tror jag. JAg hade inte velat vara vaken! Ska hon göra båda benen eller bara ena benet? JAg tror att jag hade extremt mycket att åtgärda faktiskt och det är därför det såg ut som kriget när nag toga av bandagen. De flesta har inte så mycket.


    Lapinette skrev 2009-09-25 10:01:57 följande:
    AM - sövas ... tror hon.
  • fru AM

    EA: köpte du jackan till dig själv? I såna fall: säg till om du vill ärva kläder efter min storson - ni har samma storlek

    EA&MJ skrev 2009-09-25 13:01:25 följande:


    Blev en lime grön vind och vatten tät everest jacka i storlek 158/164 billigt och bra
  • fru AM

    NENNE!! Så fruktansvärt orättvist och dumt! Kramarkramarkramarkramarkramar

  • fru AM

    Kramar i massor igen till Nenne + P. Har tänkt på er mycket idag!

    Frejis: hur var inskrivningsdagen i torsdags? Fick ni träffa "operatören"? (Var det månnee samma som min Danuta?)

  • fru AM

    Men hon kan ju ha varit gravid ett tag - sedans sista mensen? Ägglossningen KAN ju ha kommit lite lurigt sådär direkt efter mensen?
    Snorkis, tror på att i alla fall göra ett grav.test där testet fungerar (dvs ger utslag i kontrollfönstret)


    BrudSommar2006 skrev 2009-09-27 19:08:29 följande:
    Snorkis igen, om du bara är på dag 16 är det ingen idé alls att försöka göra gravtest.
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor