• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    muggles skrev 2009-10-06 08:43:13 följande:
    AM: schysst med snyggare smalare ben! Såg du Montazamis (en av hollywoodfruarna) åderbråcks-"op" igår?! Vilken fipplig läkare!
    Jo jag såg det där - han var lite fumlig men hon var ju givetvis värre eftersom hon glatt lindade bort bandaget när hon kom hem. Snacka om att ha tålamod som en tvååring. Hon skulle ju ha bandaget i två veckor (inte två timmar!). Konstigt att hon inte hade gjort det där ingreppet förut ... hon verkar ju ha lidit hemskt av utseendet på sina ben och det var ju ingen dyr historia (500 dollar hörde jag). Såg ni förresten Versacehuset som Agnes-Nicole var o tittade på - GARDEROBEN!!! Eller snarare klädavdelningen! Herregud vad mycket (fina) kläder man skulle vara tvungen att ha om man bodde där (för att fylla ut utrymmena!)
  • fru AM

    Precis just nu är Livia hos tandläkaren för första gången. Hon har varit otroligt taggad ända sedan vi fick kallelsen (för tre månader sedan). När hon var hos doktorn senaste gången var hon övertygad om att det var det efterlängtade tandläkarbesöket - så hon satt och gapade som en besatt medan läkaren försökte titta i hennes öron ... Idag innan hon och maken gick iväg till tandläkaren (äntligen!) sa hon att hon skulle passa på att visa läkaren magen också eftersom hon har ont i den (det har hon inte) ... Lite specialiseringsförvirring här ...

  • fru AM

    Lappis: Blåmärkena verkar försvinna på ett par-tre veckor så kryssningen är nog safe!

    Jag tycker också Mornington!

    Nu ska jag gå o träna! See ya!

  • fru AM

    Liten: vi klär på Livia: silkestrikåunderställ (perfekt temperatur i alla väder) samt ett lager till utanpå det (tunnare tröja + jeans - sedan fleecejacka/kofta + ev vindjacka beroende på väder. Mössa + vantar. (Igår skulle hon dessutom absolut ha en leopardmönstrad "siden"scarf i halsen. Såg liiite hejcon bejcon ut ... )

    Vi ska gå o köpa höstskor idag. Gympaskorna är för kalla och vinterkängorna för varma. Tänker nog ta till storleken och lägga i en sula - så kanskekanske det kan bli vårskor också ...

  • fru AM

    JAg tror Livia har understället på inomhus. Det blir liksom aldrig för varmt med silke. Kan verkligen rekommendera det (www.sidenselma.se)!

    Besöket hos tandläkaren gick strålande. Livia gapade som om hon hade betalt för det (vilken hon nästan hade, med tanke på att hon fick klistermärke, ring, samt tandborste INNAN hon satte sig i stolen).

    TROR inte Telis kunde komma med på lördag. Sa hon inte det? JAg ska luncha med hene alldeles snart så jag passar på att tjata lite! Nu duschen!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-10-06 10:54:16 följande:
    Kängu skulle väl också hänga med?! och Cissi sa förut att hon skulle komma men Telis har sagt att hon ska rensa men AM försök att övertala henne att komma en liten stund! Jag vill se mage!
    Jag har allt kvar lite mage så du kan få titta på min om inte Telis kommer! Livia visar säkert gärna sin också om hon nu får följa med ...
  • fru AM

    Om jag tar med mig Livia så är det för att se till att jag inte äter för mycket på brunchen


    BrudSommar2006 skrev 2009-10-06 11:25:01 följande:
    Jag hade också velat se Telis mage men Livias duger fint! Iris kan man inte ha med sig ut och tro att man ska kunna äta, så skönt att maken tar henne och jag får lite lugn och ro!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor