Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Grattis till Kokofamiljen! Oj, det måste blivit väckning inatt för maken denna gång också! Såg att du skrev att du var trött sent igår kväll - hoppas du hann sova lite också.

    Spännande!

  • start september

    BS, Ica Maxi har både Tretorn samt egna billiga märken - kolla där! Med lite tur är det inte så utplockat än.

    Vad Iris fötter växer! Här är stl 21 i stövlar fortfarande lite för stort...

  • start september

    Oj, det lät dramatiskt för Koko och dessutom en dramatisk väckning för Kokomannen. Vad skönt att allt verkar ha gått bra!

    Snorkfröken,
    jag tror det blir jättefint. Funderar också på badrum nu och vi ska också ha vita väggar, brunt golv och någon detalj i någon typ av mosiak. Jag var först jättesugen på att ha en lodrät rand på väggen, tex bakom toan. Dock har jag sett ränder i varenda katalog just nu, så det känns lite för inne nu tror jag. Jag tänker nog mera sätta en hel (smal) vägg med mosaik i duschen så känns det kanske lite mindre exakt 2010.
    Har du sett Bricmates klinker och mosaik förresten? Mycket snyggt och lite billigare än en del annat. www.bricmatie.se/ProdurctList.aspx

    Sweet,

    våra tjejer är ju ungefär jämngamla. Lilla tjejen sover nu en gång per dag, oftast ca 75 min efter lunch. Hon sover nu ungefär från 19.45 till 07.00-07.30 (ibland lite tidigare). På dagen sover hon oftast i vagnen hemma, sover vi middag med henne i sängen kan hon sova 2 timmar. Hon somnar i egen säng/rum nu och sover ibland till sexsnåret innan hon vill ha välling, då är det inte lönt att söva om i egen säng utan hon hamnar hos oss. Sover hon oroligt plockar vi över henne till oss när vi går och lägger oss för att slippa springa hela natten. Nu med dagisintyck och förkylning sover hon de flesta nätterna hos oss. Hon ligger oftast still, men 160-säng är lite trångt... Vi har sagt att om vi har turen att få ett barn till ska vi minsann ha minst två meter säng...

    Sömn är unikt, ett riktmärke är väl dryga 13 h efter ett årsdagen.

  • start september

    Kram till Passionsblomman. Hoppas att du får ett lite bättre besked än det preliminära, eller att det finns något vettigt att göra.

    Grattis MSW till platsen - kul med en utbildning du vet att du vill gå!

  • start september

    Izzie, tvinga dem att ta en ordentlig odling så att du får rätt penicillin! Jag gjorde den missen när jag hade bihåleiflammation, fick en kur utan prov alls som gjorde att inflammationen lade sig och när kuren var slut så kom det tillbaks ännu värre. Först då odlade de, och det var en elak bakterie som behövde bredare sort. Trist med 2*10 dagar på penicillin i onödan.

  • start september

    Izzie, jag fick även Rinexin som är avsvällande tabletter. Funkade jättebra, men biverkningslistan var läskig (typ ångest och annat otrevligt).

  • start september

    Oj Koko, det lät dramatiskt verkligen. Vad skönt att det gick så bra! Vad säger Conny om tillskottet? Jag tycker också att Lillebror fick ett fint namn! Förresten, visst hade ni Grobag till Conny? Har ni det fortfarande? Funderar på om det är värt att köpa en 18-36 månaders, den vi har börjar bli för trång.

    Muggles, vad skönt att de kunde få bort resterna så pass lätt ändå. Hoppas du slutar blöda snabbt nu.

    EA, spottings låter inte roligt alls. Håller tummarna för att det inte behöver påverka så mycket ändå.

    Telis, franska rivieran låter ju fantastiskt!

    Izzie, usch för feberkramper. Men ni behövde inte åka in nu?

    FruLlan, vad skönt att du mår bättre. Men skit att du inte får fortsätta?

    För egen del har vi kommit till den arga fasen av dagislämningar. Tungt, men hon gillar det verkligen när hon är där så jag tror det ska bli bättre. Lite stör det mig när hon ibland bara sover en timma där, vilket är minst en halvtimme för lite, man märker det på kvällen hemma. Personalen försöker verkligen söva om henne, men hon vill upp och leka med de äldre barnen så det är svårt att hindra.

    Idag bestämde vi oss för att göra en weekendresa till London nu om ett par veckor vilket kändes jättekul och välbehövligt. Efter en liten stund började jag fundera på influensan. Just England har ju legat före oss med smittspridningen och detta är ju före man kan vaccinera sig. För egen del hade jag inte tvekat att åka, men att utsätta lilla tjejen vill ingen av oss göra. Vi kom överens om att åka i november eller så istället, när vaccinationen finns, så vi kommer ju iväg ändå.

  • start september

    Muggles,

    tror de kommer godkänna det närmaste månaden. Läste idag att Tamiflu rekommdenderas till barn under fem år av WHO, så tydligen ser man barnen som en riskgrupp.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor