Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Tack AM!

    Jag vill minnas att du tipsat om detta förr. Tre år i år, så läder. Hmm.

    Någon som har ett lädertips?

  • start september

    Mängder med kramar till Nenne och make. Så här skulle det ju inte vara. Ta hand om varandra så gott det går.

  • start september

    Återkommer så småningom, jag är mest smygläsare för tillfället då livet snurrar så fort just nu. Nästa vecka ska det bli bättring.

    Så länge kommer här snabba ord: Kram igen till Nenne om du läser detta.

    Kram till Victory, det finns inga ord.

    Grattis Liten till jobbet och Muggles till huset! Bra och länge kämpat båda två!

    Bamsekramen till Tinga, ni är så duktiga som kämpar dagar ut och in. Jättebra att maken är delvis hemma nu igen.

    Grattias Vickan till RUL!

    Nu sängen - alldeles för sent som vanligt...

  • start september

    Oupsie, en stor varm kram och jag hoppas att du snart ser lite mer ljus.

    Muggles, klart ni ska besiktiga. Det är er rätt - ta den! Säger hon som hittat stora grejor båda gångerna vi köpt icoh för sig äldre hus. Oh kompisarna som köpt nytt har också haft stor nytta av sin besiktning. Vad tröttsamt med folk som inte bryr sig på jobbet. Se till att du får cred när du gör saker iallafall.

    Grattis Telis till hus! Tror jag rätt om det är söder om stan?

    Izzie, det lät läskigt med M:s fall.

    Snorkis, har nog inte kommenterat uschlingen till BM. Fy på henne.

    Nenne, skönt att se din gula nuna. Kram!

    AM - hur ser sprirorna ut nu?

    Här pusslas det som bäst för att få ihop två heltidsjobb och inet för långa dagisdagar för lilla tjejen. Hon är nu jätteglad i dagis vilket är skönt. Dock kände jag idag att de hade klätt henne alldeles för påbyltat på gården - hon var som en liten Michelingubbe och när vi kom hem stod hon på näsan i våra hallklinkers eftersom hon inte kunde ta emot sig med armarna innan jag hann klä av henne. Snyggt blåmärke fick hon, stackars liten.

    Engergin förrutom tjej och jobb går till diverse familjestrul (dock inte i vår egen lilla familj tack och lov) renoveringar, och annat som tar all energi. Vi har därför inte gett oss in i några syskonförsök, känner nog båda att det varit för mycket just nu. Så en tant som var beräknad till i morgon syns nu ikväll vilket är bra, nu är jag tillbaka på en ganska regelbunden cykel igen vilket gör det lättare att räkna. Kanske kanske blir det försök kommande ÄL. Som det är nu har vi knappt ens sexat sedan förra tanten, helt horribelt. Dygnet och orken räcker helt enkelt inte till. Träning är också bortprioriterad vilket inte funkar i längden och såklart sätter sig på humöret. Vi ska fixa ett enkelt hemmagym så småningom, förhoppningsvis kan man styrketräna lite när hon somnat även om man är ensam hemma på kvällen.

  • start september

    Nu hoppar jag in trots att jag sitter på jobbet, någon liten gång kan man få en paus.

    Besiktiga ska man göra - och kan man välja en besiktningsman som dessutom lär en en del om huset så är det guld värt. Hoppa inte över det Telis för allt i världen! Dels är det man själv som får ta smällen om man sen hittar saker som man tidigare borde sett, gör man det i tid kan man och bör man diskutera prisnedsättning. Jag tipsa i Stockholm om Eminenta - vi har jättebra erfarenheter av dem, hör av dig om du vill ha namn.

    Kläder ja. Det är jättesvårt! Jag har en liten varm tjej så jag väljer bort fleecefodrade galonställ som andas mindre. Hon har skaljacka och överdragsbyxor från Pop nu, under det vindfleecejacka och underst tröja och jeans. På fötterna har vi nu vattentät lite fodrad gympadoja www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=245475&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=, dyr men med rabatt på Ellos blev det helt ok.
    Halskrage, tunn mössa och vantar dessutom.

    Det känns ok när det är kring 5 grader tycker jag. Igår hade de dock dragit på henne en stickad tröja som lager fyra - det blev så bylsigt att hon inte kunde röra sig.

    Till vintern har jag en Reima overall efter tips här och så har jag köpt en Didriksson på rean också, men den är STOR så kanske blir det först nästa år...

  • start september

    Bra fråga Liten, har sett på POP men dyrt och glashalt. "De ska inte has inne - sätt på mockasiner och ta bort alla bomullsstrumpor från dagis" sa tanten på POP när jag frågade.

  • start september

    Muggles, kanske blir det samtidiga försök Vet du mer vad som händer med ditt HCG? Ibland går det sista fort ner och ibland segar det sig vet jag.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor