Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jo, jag tror också det går över. De är jättegulliga på dagiset och ringer faktiskt upp själva och berättar nu lite då och då första veckorna. Jätteskönt, för det är svårt att släppa annars.

  • start september

    Piggelin,

    jag tror egentligen inte det är större risk utomlands än hemma på de flesta ställen, så inget dåligt samvete ska du ha. Just London har varit väldigt drabbat och där är man ju mycket i tunnelbana, varuhus etc som turist. Vi har varit utomlands mycket i sommar så egentligen är jag inkonsekvent, men just nu kändes det bara onödigt.

  • start september

    BS,

    man måste nog få känna så. Jag tycker knappt 11 kg arg tjej är tungt, att ha en så arg Iris och vara gravid med ont kan jag inte ens föreställa mig. Klart man bryter ihop ibland. Som allt annat går det ju över, men såklart är det jättetungt nu.

    Kram!

  • start september

    PB, det låter jättebra med buden tycker jag!

    Jag har varit utanför Mönsterås på sommaren när jag var liten. Jättefina trakter!

  • start september

    Tips inför vaccinationen kan faktiskt vara att ge alvedon, så slipper barnen ibland en del elände. Visst, man ska vara restriktiv med alvedon, men jag har tyckt att det har hjälpt bra.

  • start september

    Grattis PB! Vad skönt att ni fick lite extra.

    Liten, jag känner igen mig så angående lämningar. Trivs hon på dagarna annars? Isåfall tror jag att det är värst för föräldrar, för vår lilla tjej går ledsenheten över på tre minuter. I mig sitter det kvar längre än så...

    Hoppas att det vänder snart för er!

  • start september

    Vickan, tidigare låg Mamastore centralt men de har flyttat till Söder. Har du tid tid att ta dig till söder finns väl även Growinlife där.

    Piggelin, dagis går jättebra, men vi har nu åkt på infektion nr 2, hög feber hela helgen. Sånt är livet helt enkelt antar jag. Er dagmamma låter ju toppen!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor