Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA, det var generöst med erbjudanden/presenter!

    Telis, mitt BF är ju numera den 19:e och dessutom går jag väl över minst en vecka igen (vad det inte Muggles som en gång sade att killar ofta kommer lite tidigare än tjejer) så du är väl hemma från BB igen medan jag fortfarande går och vankar och väntar!

  • BrudSommar2006

    Telis, stenbock eller vattuman, jag tar det som kommer först!

    Jag tror att du får först men hoppas att jag slipper vänta alltför länge...

    Frejis, hur gick det, fick du något mer svar?

    Vi håller oss nog här norr om stan och låter er andra hållas på andra sidan!

  • BrudSommar2006

    God morgon!

    Vickan, jag kan den 11:e men inte den 10:e, då har jag födelsedagsmiddag för släkten hemma och måste fixa på dagen.

    Muggles, nej jag kan inte ta bort Telis och lägga till henne igen eftersom jag inte har henne på min vänlista.

  • BrudSommar2006

    Hm, trist att p-spruta försvårar när man vill ha barn. Men för mig låter det väldigt intressant, det där med hormonspiral låter obehagligt, jag bara vill inte ha in ett främmande föremål i kroppen som jag inte kan ta ut själv om det skulle göra ont, nej usch, det är något psykologiskt som säger stopp. Men en spruta och ingen mens, det låter mer som att jag kanske törs prova.

  • BrudSommar2006

    Fredagar är nog bra på sitt sätt men jag tror nog att vi båda två blir mer slitna av att vara hemma med Iris en hel helg än att vara på jobbet. Man kan ju liksom inte sitta i soffan hela helgen, man måste ju åka iväg och hitta på saker för att aktivera henne, så det blir mycket gå, stå, bära och släpa. Även om det är trevligt med utflykter också så tar det på krafterna.

    EA, så mysigt är det faktiskt inte att komma hem med en nyföding, det är apjobbigt, Iris använde mig som napp hela nätterna i tio månader innan maken började sova på golvet i hennes rum för att få henne att sova i egen säng, jag tror att hon skrek hela natten i tre dagar minst, det var vidrigt, jag vet inte hur jag stod ut att ta mig igen om det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men det är väl jättebra om ni börjar öva lite på svenska hemma redan nu, även om det inte är lika smidigt som engelska, då kan ni ju säga sedan att ni pratar svenska gemensamt och han franska med barnet, då blir det ju som den där soctanten ville från början.

    Koko, jag hade problem med amningen de första månaderna så till vida att det inte räckte till och Iris glufsade i sig stora mängder ersättning, sedan vände det och hon ville helt plötsligt inte ha flaskan längre för hon tyckte det var mysigare att amma men hade hon varit hungrig så hade hon väl fortfarande velat ha ersättning gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men det är väl minst lika bra, att ni pratar franska hemma? Hakade de inte upp sig på att engelska skulle vara inblandat som ett tredje språk? Fast jag säger som de andra, det var helt klart andra saker inblandade också.

  • BrudSommar2006

    Men titta, det är Orvar idag! Nix, det hamnar inte på vår lista, det ska hon inte heta! Måtte det bli slutet på oktober snart så vi får veta vad det blir!

    Telis, hoppas att det inte är lunginflammation eller något annat otäckt!

    Frejis, usch vad du varit med om mycket, hoppas att du får bra hjälp.

  • BrudSommar2006

    Jag tycker att det är så jobbigt med mat just nu, Iris är så kräsen och det känns som att det är dumt att laga mat som man vet att hon inte äter utan då försöker jag laga det till oss och något annat till henne och så försöker jag få henne att smaka av vår mat. Fast det bygger på att man kan hitta saker som är lätta att kombinera så att man inte behöver laga två helt olika rätter, typ spaghetti till samtliga, värma köttbullar till Iris och god sås till oss. Iris är just nu inne i fasen INGEN SÅS, inte ens köttfärssås går bra, ketchup visst, men inga såser.

  • BrudSommar2006

    Jag undrar också vad Muggles druckit, vill också ha!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor