Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej Cicci! Attans att det blev så svårt med namnet. FruLLan började väl också vela, har glömt att fråga hur det gick. Mysigt att komma iväg till Blekinge ett tag. Vi har blivit erbjudna Iris-vakt en helg i november av makens mamma som ändå ska vara i Stockholm på något möte dagarna innan men vi kan inte komma på att vi skulle vilja åka någonstans. Kanske går vi ut och äter eller nåt bara, magen lär ju inte ha blivit mindre tills dess precis och det är redan obekvämt. Jag skickar en kram åt ditt håll i alla fall så länge! Gott med vin, själv får jag vänta.

    Iris börjar bli så duktig på att gå på toaletten, vi skulle inte ha hållit på så länge och tjatat om att gå på pottan, det har ju visat sig att hon inte vill sitta på den.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vilken dag du har haft, usch! Vilken vecka är du i nu?

    Själv trodde jag att jag höll på att få maginfluensa innan middagen idag för jag mådde så risigt men det visade sig vara det vanliga illamåendet för efter ett par itvingade matbitar så släppte det. Gissa om jag är trött på att må illa nu, måtte det här gå vägen så att jag slipper vara gravid igen.

  • BrudSommar2006

    Vickan, usch, så ditt illamående har också varit lite av en långkörare, de där som pratar om att det släpper efter vecka 12 och sedan mår man finfint är man lite avundsjuk på...

  • BrudSommar2006

    Lapinette förresten, om det blir en tjej har ni väl i alla fall enats?! Du har ju ditt favoritnamn, inte kan han neka dig det efter allt ni gått igenom för att komma dit ni är???

    Nej, god natt på er.

  • BrudSommar2006

    Åh, när får man höra från Nenne tro. Jag kan knappt bära mig.

    Nehepp, nu dags för lek&plask.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, grattis och vilken spännande present! Hoppas att det ledde till något bra!

    Ingen Nenne än, oj vad jag är nyfiken.

  • BrudSommar2006

    Visst ja, Nenne skulle inte direkt hem.

    Har just inhandlat vårlökar, vintergäck och balkansippa, tänkte prova något annat än tulpaner. Vintergäcken kanske sprider sig lite också om man har tur.

    Makens föräldrar är på hundutställning med valpen idag, han blev tydligen bäst i rasen i morse så nu måste de vänta där hela dagen på best in show klassen. De är nog riktigt glada eftersom de aldrig kom någon vart med förra hunden trots alla utställningar de sprang på.

    Makens bror har hittat en båt till oss som han tycker att vi borde köpa, bara det att han jobbar på en tidning och har sett annonsen innan den är ute så nu får vi vänta tills på tisdag när den kommer ut och hoppas att den finns kvar. Borde kanske börja kolla lite mer på Blocket nu när hösten är på g, brukar ju alltid vara lite billigare då.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vi tänkte oss en styrpulpet som vi kan åka runt lite i på Öland, de är väl drygt fyra meter eller knappt fem. Iris tyckte ju att det var så roligt att åka båt i somras. Får väl se vad vi hittar.

    Ingen Nenne än ser jag. Hon ligger väl någonstans och ruvar antar jag... Eller surplar skumpa för fullt medan tid finns.

    Ingen Frejis heller idag?

  • BrudSommar2006

    Hm, Iris ville inte borsta tänderna nu innan läggdags så maken berättade om tandtrollen som man måste borsta bort och han gjorde det visst lite för bra för hon blev riktigt upprörd över tandtrollen, de måste BORT, man måste PUTTA dom, tandtrollen LÄSKIGA. Hela vägen upp till sängen pratade hon om dem, stackarn, hoppas att det gick in att vi berättade att de är borta nu eftersom hon var så duktig och borstade tänderna så att hon inte drömmer mardrömmar i natt. I så fall knuffar jag upp maken!

  • BrudSommar2006

    Vickan, söndagsstängt hos trädgårdshandeln, jag vet inte hur jag skulle stå ut!

    Dagens namnsdagsnamn, hm, det är fint men det talar inte till mig liksom...

    Snigeln, vad var det för namn igår då, jag får titta i almanackan senare. Trist med mens, även om det verkar som att cykeln beter sig som den ska nu.

    Nenne, har ont om tips på hur man får tiden att gå, är själv spekulant på att bli av med lite tid.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor