Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Koko, ja den där citronkladdkakan låter mumsig, får se när jag får tid att göra den, det känns inte rätt att börja med det just nu när jag borde koncentrera mig på att göra saker med äpplen i!

    Vad det gäller tomatplantan så börjar jag faktiskt tro att vi får sikta in oss på december! Fast som tur är så är den låg och kompakt så den är lätt att ställa in. Vi får väl ha den inne på heltid framöver, ser ut att bli mycket tomater på den i alla fall. Iris tycker att den är jätteintressant men hon tycker ju inte om tomater så äta dem kommer hon inte att göra.

    Nästa vecka ska Oskar kastreras, ska bli skönt att få det gjort. Sedan är det bara Elsa kvar men där får vi visst vänta ett par månader.

  • BrudSommar2006

    Haha, heja norrort!

    Vi är just nu inte riktigt överens om två saker hemma, det första är fondväggen i vardagsrummet som vi målade i samma färg som den var innan och i ungefär samma nyans eftersom det gick fortast och vi tyckte att det var rätt snyggt, en mörk vinröd. Nu har jag redan hunnit tröttna på den och tycker att den är alldeles för mörk i vårt lilla vardagsrum medan maken gillar den.

    Det andra är att flytta ur det som ska bli bebisens rum, maken tycker att sängen kan stå kvar där så att man har någonstans att sova när man ska vänja bebisen vid att sova i spjälsäng i eget rum sedan. Jag tycker att i de där små rummen så tar den ju upp halva rummet och vi kommer inte att kunna möblera någonting där inne så att det blir bra med det där jäkla åbäket till säng kvar där. Jag tycker att det räcker med att ställa in en extrasäng när det väl blir dags.

  • BrudSommar2006

    Liten, kanske, jag har muffinsen jag gjorde förra året med citron och rivna äpplen i färskt minne, de smakade bara citron och det gick inte ens att ana att det var hur mycket rivna äpplen i, inte alls värt besväret mao.

    Koko, jag hoppas på en Conny!

  • BrudSommar2006

    AM, ojoj, har du inte fått något smärtlindrande? Hoppas att det går över riktigt fort och hoppas också att det är värt det och blir supersnyggt!

    Telis, men vilken bra efterrättsidé, ska genast testa! Förresten, om ni skulle få en Iris vill ni ändå inte gå ut och äta och vips har ni sparat en massa pengar!

  • BrudSommar2006

    Äsch, maken blir så klart sen hem från jobbet så jag kan inte ta mig ut och plocka äpplen i trädgården för jag kan ju inte lämna Iris inne själv och snart blir det väl mörkt. Jaja, kommer i alla fall inte orka börja med några äpplen när han väl kommer hem. I morgon kväll kommer han dessutom inte hem alls eftersom han är på kurs ett par dagar, får satsa på framåt helgen i stället. Eller vänta, på torsdag ska ju bilen på service och jag har tagit ledigt för jag orkar inte åka kommunalt nu så då har jag ju hela dagen på mig.

    AM, skönt att det börjar släppa lite. Jag har ju en del goda äppelrecept jag gillar men har du några favoritrecept så fram med dem!

  • BrudSommar2006

    Vickan, tror det varit så för många här med gravidkläder men själv är jag inte samma storlek som mina smalisar till väninnor tyvärr. Bra gjort med läkartiden, se nu till att du verkligen får det att framstå som att du inte orkar längre så att du får prova tabletterna!

  • BrudSommar2006

    Muggles, skräp! Det som lät så lovande med riktigt mens och allt. Är det bäst att hoppas på att de inte hittar något mer utan att det bara är några små hormoner som inte riktigt hängt med eller att de faktiskt hittar något mer att ta bort så att det går fort sedan tro?

    Snigeln, vad bra med inbokad ivf-samtalstid!

    AM, är det vanligt med blodpropp efteråt? Annars borde det väl inte vara någon större fara efter en sådan rutingrej?

  • BrudSommar2006

    Liten, tack för recept, det är kopierat och ska provas!

    För mig tog det också tid idag, krock på E4:an och två körfält avstängda, de två längst till vänster så klart, suck.

  • BrudSommar2006

    Pust, hoppas att Iris somnar nu, vilken dag det har varit. Stackarn snubblade ju över katterna och spräckte läppen imorse så hon har ätit sådär, sedan sov hon av någon anlednin inte på dagis, det händer ibland, hon sover länge när de väl fått henne att somna men dit är det lite knepigt och har alltid varit på dagis. Så medan jag försöker fixa middag lite snabbt så hinner hon somna och sedan var hon ju jätteledsen vid sex när hon vaknade. Fast otroligt nog följde hon snyftandes med och badade och tog på sig pyamas och sedan piggnade hon till tillräckligt för att klara sig fram till läggdags nu.

    Efter badet såg jag att hon var alldels rödprickig på kroppen, speciellt benen så jag tänkte att hon höll på att bli sjuk och tryckte in en alvedonsupp, vet inte om det var den som fick henne pigg, men sedan försvann alla utslag så jag tror det måste varit av det varma vattnet i badet.

    Typiskt att det skulle bli en extra jobbig både morgon och kväll när maken är borta. Har sagt åt honom både att han får hålla sig hemma sedan plus hjälpa till mer på kvällarna, han kommer ju sällan hem förrän halv sju annars.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag skulle ju också få remiss för aurorasamtal men än så länge har jag inte hört ett pip. Ska fråga hur det blev med det nästa vecka när jag ska till BM igen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor