Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Idag har vi varit på Mulle Meck-lekplatsen i Järvastaden med Iris, det var roligt, perfekt väder för en förmiddag utomhus också. Först funderade jag över hur det kom sig att alla killar plus Iris klättrade i och ur bilarna, ryckte i alla spakar och körde och mystiskt hamnade först i kön till alla rutschkanor före de andra småtjejerna. Jag tänkte att Iris måste vara mer pojkflicka än vad man märker bland allt rosa hemma men sedan kom maken med en teori som jag faktiskt tror stämmer. Iris är ju lika stor som en fyraårig pojke och väger säkert lite mer så hon har liksom inte kommit på tanken att man kan bli knuffad ur vägen och att man inte skulle kunna komma fram och få köra bilen för det har helt enkelt aldrig hänt henne.

  • BrudSommar2006

    AM, stort lycka till i morgon! Vad kan man räkna med att man kan göra efteråt? Kan man gå? Blir man sängliggandes? Kommer det att göra ont? Hoppas att det går bra med amningen i alla fall.

    Iris är ju galet blyg när det gäller vuxna men med barn är det uppenbarligen en annan sak.

    Citronkladdkaka låter väldigt gott.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag vill också bo i det huset, har alltid velat bo i Djursholm så klart! Idag var vi och hälsade på farmor och åker då förbi alla fina Djursholmsvillor och man blir lite avundsjuk...

    Frejis, tänkte din mamma stanna för att träffa Bumsis?

  • BrudSommar2006

    Jag gillar också när tvätten doftar!

  • BrudSommar2006

    Muggles, men om ni skulle få huset ni går och väntar på besked om så säger han väl inte nej nu igen, eller tror du det?

    Liten, vad jobbigt att inte få besked om arbetssituationen när magen växer och växer! Jag har dessutom gått och sett fram emot att ni ska flytta lite närmare så att det inte blir så långt att hälsa på. Det där med barnvakt nära är ju värt hur mycket som helst, det måste han väl inse i alla fall? Dit ni eventuellt tänkt er flytta finns ju dessutom fina promenadstråk längs vattnet (finns tom listat i en liten bok om promenader i och runt Stockholm som jag har någonstans) och fina motionsspår i skogen. Dejtade en kille som bodde däråt innan jag träffade maken, sedan dök vi upp på samma förlossningsinformation på KS med våra nya respektive och råkade sitta nästan bredvid varandra på samma rad i aulan, jag tyckte det var sådär kul och vi hälsade inte.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, Fredrika fungerar inte så bra i vår släkt, för många som heter den manliga motsvarigheten.

    Fast just nu har vi faktiskt två namn vi gillar och som vi tänker använda oss av om inget bättre dyker upp, Julia (bara för att) och Hanna (efter min mormor).

  • BrudSommar2006

    AM, har inte heller något emot namnet, men som sagt, det fungerar dåligt för oss av andra anledningar.

    Skönt att du får en timme mindre att gå och vara nervös och dessutom vara fastande!

  • BrudSommar2006

    Har aldrig hört talas om Bögs Gård, nu har jag googlat på det, verkade ju väldigt trevligt. Har de öppet året om, det verkade nästan så?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, men har ni varit i mina trakter i helgen! Från och med oktober är ju roslagsbanan på g igen men precis vid sjön går den ju inte. Fast satsar ni på Viggbyholmssidan och inte Gribbylundssidan så har ni ju gångavstånd både till sjön och tåget förstås. Jag är ju uppvuxen i Viggbyholm och ville ju väldigt gärna tillbaka dit men rätt hus där dök aldrig upp innan vi hittade det här. Men inte kan du väl tänka dig att bli norrortsbo??!!

    Koko, säg inte att du tänker bjuda Snigeln på kladdkaka, då blir jag avis!!!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, tre grader hu. Hos oss var det tretton i morse. Vi har börjat bära ut och in Iris tomatplanta nu i fall att första frostnatten kommer snart. Måtte de där tomaterna bli färdiga snart så som vi kämpar med den men toppen på den blommar fortfarande så det verkar som att den tänker hålla på bra länge till.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor