Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snigeln, ja det finns ju absolut ingen anledning att du inte ska vara denna "någon" som det är dags för, ni har ju till och med kollat att ni inte verkar ha några fel.

    Spottings har jag aldrig drabbats av i någon större utsträckning, det var ett par månader som jag var sur över det minns jag eftersom jag aldrig haft det tidigare men det var precis efter kortisonsprutan och sedan ordnade det till sig igen så det är kanske något man ska vara tacksam över i alla fall. Överlag är det ju för jäkligt att man ska ha mens en halv livstid och det i bästa fall leder till ett eller ett par barn, resten är meningslöst lidande, suck.

  • BrudSommar2006

    Ser att någon här har namnsdag idag så grattis till namnsdagsbarnet!

    Min kusins barn ska tydligen heta Melanie fick jag sms om idag och det är ju inget namn så vi hade tänkt ha på vår lista i alla fall så det var ju bra.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, här tittas det på Emil i Lönneberga! Mat intogs vid fem, senaste tiden man får i Iris någon mat innan hon blir trött och nu är hon badad och klar. Ha en riktigt trevlig kväll!

  • BrudSommar2006

    Åh, jag älskar bearnaisesås! Fast nu var det flera år sedan jag åt det senast tyvärr, vet inte riktigt vad jag ska äta det till eftersom jag inte äter kött.

  • BrudSommar2006

    Snigeln och EA, det vore ju jäkla konstigt om inte någon av er plussat innan årets slut. Inte omöjligt visst, men jäkligt konstigt.

    Ska testa fisk med bearnaise vid tillfälle.

    Nu läggdags.

  • BrudSommar2006

    Jo Nenne kniper förstås nästa plus men nog borde vi hinna med fler innan jul!

    Maken är klar i Chicago nu och har åkt vidare till New York, där trivs han inte alls. Det är folk överallt och man kan inte gå fot om fot säger han! Han skriver att det är som att ha bråttom när man ska någonstans men stan är konstant avspärrad! Nu hoppas han att han ska bli tvungen att åka vidare till London istället, fast själv hoppas jag att han får komma hem som planerat på onsdag.

    Svärmor står i köket och gör äppelmos, det luktar rätt gott faktiskt. Iris har varit ute på långpromenad med vovven och ligger nu och tar igen sig i sin saccosäck och tittar på favoriten Emil i Lönneberga.

  • BrudSommar2006

    Nu har vi äppelmos för ett helt kompani. Nåja, får väl hitta på saker att göra med det, annat än på Iris pannkakor! Usch vilket regn men det skulle ju regna idag.

    Lappinette, kul med trevlig middag och att hatthyllan äntligen kommit!

    Piggelin, hur länge ska ni vara i Paris? Låter mysigt så här på hösten. Du har förhoppningsvis rätt förresten, vi kommer att klara oss med fleeceoverallen, den är dessutom rätt tjock och ordentligt fodrad.

    Iris vill verkligen inte gå till dagis. Idag när hon gick förbi på promenad med farmor och farfar så skrek hon INTE DAGIS i fall att de skulle få för sig att dumpa henne där på en söndag!

  • BrudSommar2006

    Katherine Heigl ska adoptera 10 månaders flicka från Korea läste jag just. Jag struntar i att skaffa egna barn, det verkar inte så roligt, säger hon. Hennes syster är tydligen adopterad från Korea så det kändes mest rätt. Ja hon har banne mig rätt, att vara gravid och föda fram ett barn är verkligen inte roligt och jag har ju hela tiden sagt att jag vill ha en fix färdig ettåring!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, när har ni varit i stugan för sista gången? Har ni börjat komma i ordning i huset eller är det långt kvar? Behöver ni måla väggar eller flyttar ni in som det är?

    Muggles, vilken otur att ni för andra gången är nummer två i kön! Vad är det för skillnad på visningshuset och det hus ni inte är säkra på att ni vill ha då? Blir de inte likadana?

  • BrudSommar2006

    Vad är det som händer för Nenne idag? Har äggen långtidsodlats klart nu?

    Liten, den där kavringdesserten låter sådär, men vi ska nog lyckas göra av med moset, gott blev det i alla fall.

    Nu får maken komma hem snart, den där hunden drar in smuts något alldeles otroligt, fast jag sopar och torkar i ett så börjar vårt kök och hall se ut som stampat jordgolv. Det värsta är att vi har ingång till badrummet från hallen så man drar ju med sig allt under fötterna in dit också, inte så kul när man ska duscha. Nåja, någon gång framåt kvällen idag får han väl veta när han kan komma hem igen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor