Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag älskar Nice fast minns inte vilka restauranger vi var på. Synd på den hemska stenstranden med undervattenssug och höga vågor bara, nästan omöjligt att bada även med badskor.

    Snyft, nu har maken åkt iväg och Iris och jag får klara oss själva. Fast mina föräldrar kommer hit och fikar ikväll, imorgon hämtar de Iris på dagis och på fredag kommer svärföräldrarna så ensamma blir vi inte. Det blir inte riktigt samma sak bara.

    På jobbet är jag lika nervös varje månad när det börjar närma sig stängning för lönerna att jag ska bli sjuk eller att Iris ska bli sjuk så att jag inte kan ta mig till jobbet och folk blir utan lön. Just den här månaden ligger jag efter med allt så det vore verkligen kris.

  • BrudSommar2006

    EA, måste ni ha sex så ofta? Varannan dag är ju jättemycket när det är ett tvång, kan du inte testa med ÄL-stickor och så kan ni få till det den dagen och dagen efter och resten av månaden behöver inte vara tvång?

  • BrudSommar2006

    Kängu, hon som skötte alla anställningar blev deprimerad och långtidssjukskriven, detta efter att hon redan varit sjukskriven en omgång och sagt att om hon skulle komma tillbaka till jobbet ville hon byta till den då lediga personaladmin tjänsten istället för sin vanliga tjänst, annars tänkte hon inte komma tillbaka. Fast nu fungerade ju inte detta heller utan hon har sagt nu när det är meningen att hon ska komma tillbaka och arbetsträna att hon vill ha arbetsuppgifter som inte är stressiga så nu måste de anställa en personalare i alla fall. Hursom så har jag och den administrativa chefen delat upp alla avdelningar mellan oss men skulle en av oss bli sjuk har ju inte den andra någon aning om vad den andre gjort med vilka anställningar så då är det bara att börja om igen. Innan det är klart att gå in i systemet alltså.

    Frejis, jodå, det vanliga influensavaccinet finns på Sveavaccin nu, jag var som sagt där idag. Hoppas att middagen blir trevlig!

  • BrudSommar2006

    Ore, sant, i alla fall i ugnen blir det beläggning på grytor och plåtar som är svår att få bort, plus att gallret inte är så lätt att hålla rent. Annars är det ju smidigt att laga mat på men jag gillar inte heller den öppna lågan.

    Här blir det inget Idol kl 21, här är det läggdags om jag ska orka med natten med Iris själv och ändå komma upp i tid imorgon! De flesta nätter sover hon ju riktigt bra och man behöver bara gå upp en eller två gånger och så ofta måste jag ju ändå upp och gå på toaletten, men ibland har man otur och hon drömmer mardrömmar en hel natt. Hursom så är jag jättetrött.

    AM, tack för tipset förresten!

  • BrudSommar2006

    Har BT varit nere? Har helt missat det, de gånger jag varit här inne för att försöka hinna läsa ikapp lite har det fungerat. Tur i oturen att jag har så mycket att göra då.

    Det verkar vara nu man ska skaffa bebisoverall till vintern för det är nu allting finns i affärerna. Bara det att det mesta är typ rosa eller svart och vi vet ju ännu inte vad det blir! Har skaffat en fodrad, tjock fleeceoverall i alla fall i beige för att ha någonting, får se om det finns några ordentliga täckoveraller kvar när vi väl får veta. Maken säger att tror jag verkligen att alla barn som föds i januari får frysa men det är ju det att man vill hitta något man gillar.

  • BrudSommar2006

    I morse tog det mig 45 minuter att få på Iris skorna och ut genom dörren, vi var lika ledsna på varandra när det väl var klart tror jag. Inte ens att sitta på hennes mage och hålla fast ena benet fungerade för hon sparkade så mycket. Inte fick jag ut henne genom dörren utan skor heller. Till sist lyckades jag genom att gå ut och sätta mig i trädgårdsmöbeln och stänga dörren få ut henne, barfota, med strumporna i ena handen och skorna i den andra, vilt snyftandes, sedan gick det bra!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, bara jag lyckas överleva morgonen i morgon så kommer svärföräldrarna i morgon eftermiddag så då kommer räddningen! Sedan ska hon vara hemma med dem måndag till onsdag och sedan är maken hemma igen.

  • BrudSommar2006

    Telis, oj vad ni far runt!

    Passionsblomman, segt med tant men det löser sig säkert med ivf framöver när ni kommit i ordning.

    Vad det inte Tinga som åkte till Göteborg för att göra KUB? Har just sett en annons för Emma ultraljudsklinik i Malmö som verkar göra både KUB och 4D och som väl borde vara närmre men det kanske är nystartat vad vet jag.

    Känns som läggdags nu faktiskt, det kan ju bli en del spring på nätterna om man har otur och inte vet man hur tidigt hon vaknar heller.

  • BrudSommar2006

    Nu har Koko gjort det IGEN!!!

    Fast ikväll ska jag äta tårta, svärföräldrarna kommer upp i eftermiddag för att hjälpa mig med Iris tills maken är tillbaka på onsdag och svärfar fyller år idag. Mina föräldrar kommer över på middag också, ska bli trevligt.

    I morse skulle Iris åka vagn till bilen (ja ett par meter blev det ju i alla fall), jaja, jag fick ju på henne skor och jacka i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Kom just på att vår vagn kommer upp med svärisarna idag så jag kan gå och klämma lite på den sedan!

    Koko, det är imponerande att du hinner baka med en bebis hemma, jag fick knappt lunch minns jag!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor